Netshop

Her finder du prisen på en netshop!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

 

En Netshop (også kaldet en webshop), er en platform på en hjemmeside, hvor du kan sælge dine produkter online. Ved at benytte en moderne og effektiv webshop, kan din virksomhed spare betydelige midler i form af blandt andet tid og penge.

Der findes mange forskellige netshops på markedet, og de varierer alle betydeligt i pris og kvalitet. Som virksomhed, ønskes der sandsynligvis en netshop som har de værktøjer i pakken, som man har brug for.

Her på Ekspertvalg, kan vi hjælpe dig helt gratis med at anskaffe dig et tilbud på en Netshop, som opfylder dine behov. Udfyld kontaktformularen øverst til højre på denne side, og modtag gennem os op til 4 gratis tilbud på en netshop.

Forudsætninger for en netshop

For at drive en webshop, skal du have en hjemmeside, hvor webshoppen kan lægges op på. En hjemmeside, kræver at du har et domænenavn, en webhost, en dedikeret IP-adresse og hvis hjemmesiden skal være sikker, skal den også have et SSL-certifikat.

Alt dette, er muligt at anskaffe uden en samlet pakke. Dog kan det blive meget dyrt og besværligt. Derfor anbefaler Ekspertvalg, at du udfylder kontaktformularen øverst til højre og får op til 4 forskellige gratis tilbud på en samlet netshop-løsning.

Hvad er fordelene ved en professionel udført netshop

Her kan du læse nærmere om de forskellige fordele, som der er ved at anskaffe sig en professionel udført netshop.

Der er mange forskellige systemer på markedet. Derfor er det meget svært og tidskrævende at blotlægge, hvilket system som passer ens behov bedst. Ved at undersøge de forskellige systemer, betaler man heller ikke for ‘ekstra’ ydelser, som man ikke får brug for.

Det er blandt andet vigtigt at vide, om det er en B2B eller B2C webshop, som ønskes, da B2B kræver nogle andre værktøjer end B2C.

Webloesning

Med en professionel og moderne netshop, får du en lang række tidsbesparende elementer, hvis du vælger den rigtige løsning. Disse elementer, kan på sigt i høj grad være med til at forøge din virksomheds indtjening. I det følgende, ses der på tidsbesparende eksempler.

Lagersystem

Med en professionel udført netshop fra vores samarbejdspartnere, er det muligt at få et indbygget lagersystem, som automatisk opdaterer lagerstatus på de forskellige produkter når de er blevet indtastet efter hver bestilling.

Det indbyggede lagersystem, informerer kunden omkring lagerstatus på de forskellige produkter, hvis din virksomhed ønsker dette. Det er op til jer, hvor meget information i vil give jeres kunder.

Automatisk Mail-system

Med et professionelt netshop-system, er det også muligt, at få et automatisk mail-system, som kan spare særdeles meget tid for de mail-ansvarlige i virksomheden. Dette system sørger for at sende de velkendte standard-mails. Eksempler på disse, er at finde nedenfor.

  • Ordrebekræftelse
  • Faktura
  • Anmodning om kundeanmeldelse efter salg af produkt
  • Pakkesporing i form af eksempelvis ‘Track & Trace’

Du kan med betydelig fordel, udfylde vores kontaktformular, som er at finde øverst til højre på siden. Herefter, vil du modtage op til 4 gratis konkurrencedygtige tilbud på en netshop, som vi kan tilbyde gennem vores dygtige samarbejdspartnere.