Webshop Århus

Sammenlign pris og kvalitet på webshops. Bestil flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

Læs mere om en webshop i Århus

En effektiv webshop kan være med til, at din virksomhed performer bedre og derfor på sigt giver dig et mere lønsomt salg. Samtidig kan det være noget som kan spare dig penge. Dette hvad du enten du vælger, at starte en ny webshop eller at du har behov for at få effektiviseret din nuværende løsning. Du kan læse mere her, hvis du interesseret i en webshop.

Webshop i Århus

Er du interesseret i en webshop og er bosat i Århus, så er der flere webbureauer i området, som vil være villige til at hjælpe dig. Et webbureau kan hjælpe dig, hvis du ikke selv har ekspertisen eller tiden til at lave en webshop. Dermed kan et webbureau hjælpe dig med, at indfri dine ambitioner for en webshop. Webbureauet vil kunne hjælpe dig ved at lytte til dine krav og behov, og vil derefter gå i gang med at udvikle en løsning til dig. Typisk vil du undervejs være i dialog med bureauet, så du altid er sikker på hvilke fremskridt der sker. 

Webbureauet vil typisk kunne hjælpe dig med at idéudvikle, implementere en webshop og sørge for at optimere den i forhold til SEO, så den performer så effektivt som muligt. Du kan altid booke et indledende møde til en snak, og finde ud af om det pågældende webbureau kan hjælpe dig. 

Hvilket system skal du have?

Inden du får lavet en webshop, kan det være en god idé at overveje hvilket system du gerne vil have udviklet webshoppen i. Der tales oftest om enten et Open Source eller et Closed Source system. 

Open Source

Oversættes det direkte, så betyder begrebet "åben kilde", og det er netop hvad du får med et Open Source system. Altså, du har direkte adgang til kildekoden, dvs. den kode som fortæller hvordan hjemmesiden ser ud. I denne kan alle få lov at undersøge, ændre og udgive software til dette system. Derfor har du ubegrænsede muligheder for at udvikle funktoner til dit system. Det er samtidig gratis at anvende til en hvis grænse. En Open Source system vil nemlig kræve, at du selv finder et domæne og et webhotel som kan hoste dit system. Der findes på markedet allerede mange forskellige Open Source CMS systemer såsom Magento, Drupal og Joomla, som er gode til webshops.

Closed Source  

Et Closed Source CMS system giver dig derimod ikke adgang til kildekoden. System er her udviklet af en virksomhed, som derfor vil kræve penge for at du benytter deres system. Det er derfor kun dem med tilladelse, som kan få lov at ændre og udgive software til dette system. Et webbureau kan eks. vælge at lave deres egen webshopløsning baseret på dette system. 

Hvad er bedst?

Hvilket system som er bedst for dig, kan være svært at sige. Det vil i sidste ende afhænge af hvor gode dine egne evner er, og hvilket budget du har for en webshop. Open Source kan give dig mulighed for at lave hvad du vil, men vil kræve at du har de tekniske kundskaber til dette eller får hjælp. Closed Source kan derimod tilbyde dig en allerede gennemtestet og stabil webshop, hvor andre står for at holde platformen opdateret for dig. 

Få tilbud på en webshop

Hvis du anvender vores hjælp, så kan du få din webshop i Århus allerede nu uden at skulle til at booke møder. Alt du skal gøre, er blot at udfylde vores kontaktformular i højre side. Vi vil herefter sørge for, at give dig op til 4 konkurrencedygtige tilbud på en webshop fra vores samarbejdspartnere. Det er en god måde for dig, at spare både tid og penge på. Det er samtidig helt gratis og uforpligtende for dig, at anvende vores hjælp.