Webshop CMS

Her finder du prisen på Webshop og CMS

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

 

Hvis du søger informationer eller tilbud på en webshop, Content Management System (CMS) eller andet, er du kommet til det rette sted. I det følgende gennemgås alle de relevante aspekter ved at anvende CMS og Webshop til at drive forretning.

Få op til 4 konkurrencedygtige og uforpligtende tilbud på webshop og CMS. Det eneste du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen i højre side og afvente et opkald fra os, hvor vi efterfølgende stiller dig videre til de relevante leverandører.

Hvorfor vælge en moderne Webshop-løsning

En webshop er et system, som e-handelsvirksomheder benytter for at kunne sælge varer på nettet. Der er et utal af løsninger derude og de varierer alle sammen mærkbart i pris og kvalitet. Her på siden, kan du blive klogere på, hvorfor du skal vælge en moderne webshop løsning.

Det er vigtigt at spørge sig selv om nogle ting inden man går ud og investerer i et nyt webshop-system, da det som reelt er en betydelig investering for de fleste virksomheder omkostningsmæssigt.

En god ting at have afklaret med sig selv, er bl.a. om webshoppen skal være B2C eller B2B. Visse B2B virksomheder, har behov for særligt komplekse webshops, fordi de beskæftiger sig med løsninger, der skal skræddersys til kunderne. B2C webshops er oftest mindre komplekse.

En moderne og professionel webshop-løsning har mange tidsbesparende elementer, og hvis udnyttet rigtigt, kan de være særdeles profitforøgende. Disse elementer er bl.a. følgende: Indbygget lagersystem, automatisk mailsystem, regnskabssystem og søgemaskineoptimeret.

For at høre mere og få op til 4 tilbud på en Webshop-løsning, vil det være fordelagtigt at udfylde kontaktformularen øverst til højre på siden. Tilbuddene er via flere forskellige udbydere. Disse er derfor særdeles konkurrencedygtige.

Hvorfor vælge et moderne CMS

En hjemmeside, bygges i det, som kaldes et CMS. Dette system muliggør, at der kan vises tekst, billeder, kontaktformularer etc. på hjemmesiden. Det er dermed en nødvendighed at anvende et CMS for at lave en hjemmeside.

Hjemmesiden er i høj grad de fleste moderne virksomheders billede udadtil, og endvidere derfor også deres primære salgskanal. Dette gør en hjemmesiden til en nødvendighed og dermed et dertilhørende CMS til at håndtere hjemmeside-indholdet.

De vigtigste overvejelser man bør gøre sig i forhold til en hjemmeside, er hvorvidt det enkelte CMS er tilpasset den enkelte virksomhed. Det vil sige, om CMS-løsningen har de nødvendige værktøjer i forhold til ens hjemmeside. Har den ikke det, skal man have fat i et andet.

Noget andet, som også er særdeles vigtigt at kortlægge i forhold til CMS, er om der overhovedet understøttes mulighed for en webshop. Der findes mange udbydere som ikke understøtter webshop-funktionen.

Det kan også være nødvendigt at se på, hvilke muligheder der er i forhold til design og layout af siden. Der er mange udbydere derude, hvor muligheden for at skræddersy siden er meget begrænset. Det gør det svært at lave god brandgenkendelse på siden.

Et godt eksempel på en standard CMS hjemmeside, er en Wordpress hjemmeside eller webshop. Denne bygges primært ud fra standard skabeloner og prædefineret indholdsmateriale. De mere avancerede systemer, kræver at man selv kan udvikle skabelonerne og indholdet, som skal benyttes. Hvis man ikke ønsker et standardsystem og ikke vil bruge en masse tid på at udvikle materiale, bør man bruge en professionel webudvikler.

Søger du en CMS-løsning? Hvis du eller din virksomhed er interesseret i at høre mere og få 4 konkurrencedygtige tilbud på en CMS-løsning, så udfyld kontaktformularen øverst til højre på siden.

Kreditkort Og Baerbar

Search Engine Optimization (SEO)

SEO, er en tilgang som kan benyttes, hvis det ønskes at komme højere på Googles eller andre søgemaskiners søgeresultatliste. Dette er særdeles essentielt i forhold til at komme i forbindelse med nye kunder, da de færreste gider bladre for meget rundt på sider som Google.

Derfor er dette også noget, der i høj grad bør overvejes i forhold til ens hjemmeside eller webshop, hvis flere besøgende ønskes. Flere besøgende, er trods alt flere potentielle kunder og dermed mulighed for at forøge omsætningen.

Tilbud på Webshop og CMS

Som sagt, varierer Webshop- og CMS-løsninger meget i pris og kvalitet. Det kan derfor være svært at afdække, hvad der er bedst og endvidere passer til ens behov og forventninger.

Ønsker du en professionel Webshop- og CMS-løsning, så er det nu du skal udfylde kontaktformularen øverst på siden til højre. Herefter modtager du op til 4 særdeles konkurrencedygtige tilbud gennem samarbejdet med vores partnere.

Såfremt du har nogle spørgsmål omkring en Webshop- eller CMS-løsning eller andet, så vær velkommen til at ringe på telefon +45 3841 0300 eller send en mail til info@ekspertvalg.dk