Webshop Design

Få op til 4 konkurrencedygtige tilbud på Webshop Design

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

 

En webshop er en særdeles vigtig platform for online virksomheder, som kan oprettes på en hjemmeside. På denne platform, kan virksomhederne udbyde og sælge deres produkter online til alle som har adgang til internettet.

Der findes mange former for webshop-systemer, og det kan være svært at vurdere hvilket system som passer bedst til din virksomheds enkelte behov. Derfor kan du via denne guide gøre dig klogere på, hvad du skal være opmærksom på i forhold til webshops.

De fleste moderne webshops, fås i dag i mange forskellige designs. Designet er meget vigtigt i forhold til om ens kunder har lyst til at købe produkter i webshoppen. Designet påvirker kunderne, hvad enten disse er B2B eller B2C. Derfor er designet vigtigt.

Designet af webshoppen, afspejler ofte troværdigheden af webshoppen hos kunderne. Et flot design, gør dermed ofte troværdigheden af hjemmesiden/webshoppen større hos kunderne.  Dermed er et flot design af webshoppen super vigtigt.

Hvis du søger et tilbud på et Webshop Design, har Ekspertvalg.dk en kontaktformular ude til højre på siden. Ved at udfylde denne, kan du få op til 4 konkurrencedygtige og uforpligtende tilbud på Webshop Design.

Vælg den rigtige udbyder og få et optimeret design

Der er mange fordele ved at vælge den rigtige udbyder med det rigtige produkt, som passer til ens behov. Derfor samarbejder Ekspertvalg.dk med kvalitetsbevidste udbydere, som leverer løsninger, der har højtoptimerede designs.

Det er muligt at få responsive designs, som ændrer webshoppen alt efter hvilken enhed forbrugeren benytter. Hvis forbrugeren, benytter en smartphone eller PC, bliver webshoppens design altså automatisk tilpasset den enkelte enhed.

Det er endvidere muligt  at ændre farver, grafik og indstillinger af designet uden at have viden omkring enten CSS eller HTML. Det er nærmest en slags drag-and-drop, hvor tingene fungerer logisk og visuelt i forhold til lange og komplicerede koder.

Selvom det ikke er nødvendigt at have kendskab, er der stadigvæk fuld adgang til HTML, Javascript og CSS, hvis dette ønskes. Dermed kan der opsættes et super unikt design, som alle med kendskab til kode kan lave.

Det er ydermere muligt at tage fuld backup af designet via systemet, således der også kan testes nye systemer. Dermed skal det gamle system ikke slettes og/eller det gamle system kan flyttes over på andre sider.

Andre overvejelser i forhold til en Webshop

Sidder Med Kreditkort Ved Computer (4)

En moderne webshop-løsning, har også en lang række andre fordele, som bør tages op til overvejelser, hvis man altså ønsker den bedste løsning i forhold til sin virksomheds behov. Der gennemgås i dette afsnit en række af disse aspekter, som bør overvejes.

Aspekterne, som bør overvejes, kan bl.a. være med til at fremme salget i virksomheden og spare tid og dermed penge på arbejdsopgaver, som kan klares automatisk via webshoppens avancerede systemer.

For at give et overblik over de fordele som et moderne webshop-system medfører, fremføres disse i bulletpoints herunder:

 • Lagerstyringssystem, som opdaterer lageret når der bestilles ordrer
 • Automatiske mailudsendelser i form af følgende mails:
  • Ordrebekræftelse
  • Faktura
  • Pakkeinformation (Track and Trace)
  • Anmodning om kundeanmeldelse
 • Kundeservice-system, som sorterer indkommende mails i kategorier
 • Regnskabssystem som bl.a. kan bogføre salg automatisk

Search Engine Optimization (SEO)

Noget som i særdeles bør overvejes som et tilvalg til din webshop er søgemaskineoptimering, også kaldet SEO. Dette fordi, at SEO, er det som får din webshop højere på Google eller andre søgemaskiner når der foretages søgninger.

Med god SEO, er det altså muligt at rangere højere end ens konkurrenter og dermed tage markedsandele fra disse. SEO er meget vigtigt i forhold til at drive online forretning, da man er meget afhængig af de resultater, som kommer på søgemaskinerne.

Det er sjældent at folk går videre på side 2 og 3 på søgeresultat-listen på søgemaskinerne, da de allerede har fundet det de ønsker på side 1. Derfor er SEO så vigtigt et markedsføringstiltag i forhold til ens webshop.

Webshop Design Pris

Prisen på en webshop og/eller designet af en webshop, varierer betydelig meget i pris og kvalitet blandt de mange forskellige udbydere på markedet. Det kan derfor være særdeles svært at tage en beslutning, hvilken leverandør, som man vil vælge.

Her på Ekspertvalg.dk, kan vi hjælpe dig med at finde en udbyder/leverandør til en webshop med et godt design, som vil øge troværdigheden hos kunderne og med rig mulighed for at kunne skræddersys dine behov.

Hvis en webshop med et flot design, er noget for din virksomhed, kan du udfylde kontaktformularen øverst til højre på denne side. Du får herefter op til 4 tilbud fra forskellige kvalitetssikrede udbydere, hvilket sikrer den bedste pris på produkterne.

Såfremt du har nogle spørgsmål i forbindelse med et tilbud på et Webshop Design, kan du med fordel ringe på telefon +45 3841 0300 eller sende en e-mail på info@ekspertvalg.dk.