Webshop København

Sammenlign pris og kvalitet på webshops. Bestil flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

Læs mere om en webshop i København

Er du interesseret i en webshop og bosat i København, så findes der flere webbureauer i nærheden, som kan være dig behjælpelig. Hvis du opsøger et webbureau kan du få hjælp, hvis du ikke selv ejer ekspertisen eller har tiden til at udvikle en webshop, og sammen kan i stedet få opfyldt dine ønsker. Webbureauet vil lytte til hvilke behov og krav du har, og herefter vil en løsning blive lavet til dig. Undervejs vil du typisk få feedback så du ved hvilke fremskridt der sker. 

Opsøger du et webbureau, så kan du få hjælp til idéudvikling, implementering af en webshop og sikkerhed for at denne er optimeret i forhold til SEO, så webshoppen performer så effektivt som muligt. Du kan altid booke et møde til en indledende snak. Inden du gør dette, kan det imidlertid være en god idé at gøre sig en række overvejelser for hvad du har behov. 

Overvejelser

En af de overvejelser du kan tage dig inden du får udviklet en webshop, er hvilket system du gerne vil have udviklet webshoppen i. Her har du muligheden for at få et Open Source eller et Closed Source system. 

Open Source

Open Source betyder, at du får direkte adgang til kildekoden af systemet, og derfor kan der foretages alle de ændringer som ønskes. Der er altså mulighed for at undersøge, ændre og udgive software til dette system. Der er dermed ubegrænsede muligheder for udvikle funktioner til et Open Source system. Samtidig er det gratis at anvende, dog kun til en hvis grænse. På markedet findes der forskellige Open Source systemer at vælge i mellem som er gode til webshop, såsom Drupal, Magento og Joomla. 

Closed Source

Closed Source er derimod et system, hvor du ikke har adgang til kildekoden. Systemet er her udviklet af en bestemt virksomhed, som vil kræve betaling for, at du kan anvende deres system. Dermed er det kun dem med tilladelse, som kan ændre og udgive software i dette system. 

Hvilket system som passer bedst til dig kommer an på hvilke krav du har, dine egne evner og hvor stort et budget du har. 

Få et tilbud på en webshop

Hvis du er interesseret i at få lavet en webshop, så kan du anvendes vores hjælp her på Ekspertvalg.dk og få din webshop i København allerede nu. Vi vil sørge for at sætte dig i kontakt med vores samarbejdspartnere, som kan give deres bud på et konkurrencedygtigt tilbud. Det kan være svært selv at finde ud af, hvor der søges om hjælp henne, da der findes så mange webbureauer på markedet, og disse tilbyder forskellige priser. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med både at spare tid og penge, og samtidig sørge for at du finder en leverandør som kan leve op til dine behov og krav.

Alt du skal gøre, for at modtage vores hjælp, er blot at udfylde vores kontaktformular i højre side. Du vil herefter få op til 4 tilbud som du kan sammenligne og vurdere. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage vores hjælp.