Webshop Odense

Sammenlign pris og kvalitet på webshops. Bestil flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

Læs mere om en webshop i Odense

Har du en effektiv webshop på plads, så sikrer du bedre, at din virksomhed både sparer penge, men også at den på sigt opnår et større og mere lønsomt salg. Dette hvad enten du skal starte en helt ny webshop eller du blot har behov for at moderniserer din nuværende løsning. I begge tilfælde er det vigtigt, at din webshop performer så effektivt som muligt. Du kan læse mere her, hvis du interesseret i en webshop.

Bosat i Odense

Hvis du er bosat i Odense og ønsker at komme i dialog med et webbureau omkring udviklingen af en webshop, så findes der flere virksomheder i området som kan hjælpe dig. Disse kan hjælpe dig med, at indfri de ambitioner som du har for din webshop. Et webbureau vil typisk hjælpe dig på den måde, at de lytter til dine behov og derefter vil de gå i gang med at udvikle en webshop for dig. Undervejs vil du da være i dialog med webbureauet, så du altid kender detaljerne af de seneste fremskridt. Du kan hos et webbureau bl.a. få hjælp til idéudvikling, implementering og optimering i forhold til Google så din webshop performer så effektivt som muligt.  

Du kan altid booke et indledende møde hos et webbureau i Odense til en snak om en webshop. Inden mødet kan det dog være en god idé at tage sig nogle overvejelser. 

Overvejelser inden udvikling af en webshop

For at sikre dig, at du kommer bedst fra start med den dialog som du starter med et webbureau, så er det en god idé at tage sig en række overvejelser. Nogle af de overvejelser du kan tage dig, kan du se her:

Hvilket system skal det være?

Webshops laves i dag i noget som kaldes CMS systemer, og her er der tale om 2 slags systemer. Du kan enten vælge et Open Source eller Closed Source system. Open Source betyder, at du stilles flere muligheder til rådighed, da hele koden er tilgængelig. Derfor kan der foretages stort set alle de ændring som ønskes. Open Source er samtidig gratis at anvende. Nogle Open Source systemer kan dog vise sig, at være en smule svære at arbejde i. Closed Source betyder derimod, at systemet er udviklet af en kommercielt virksomhed, som derfor vil kræve betaling for at du benytter deres system. Du får her ikke ligeså frie muligheder, da koden ejes af virksomheden. En tredje mulighed er, at anvende det system som et webbureau har udviklet på baggrund af et CMS system. 

Hvad der er bedst for dig, kan svært at sige. Det afhænger af dine egne evner og budget

Hvordan dine produkter skal fremstå

Du kan gøre dig overvejelser om hvordan dine produkter skal fremstå på webshoppen. Nogle produkter kan kræve, at der er en mere visuel fremstilling, hvor andre produkter måske skal have en mere informativ fremstilling. 

Skal webshoppen være national eller international

Skal du have en webshop, der blot skal sælge produkter i Danmark, så vil opsætningen typisk være lige til. Har du derimod et ønske om at være til stede internationalt, så er det vigtigt at du får webshoppen gearet til dette. Der skal eks. let kunne holdes styr på lagerstatus osv. 

Få tilbud på en webshop

Du kan få en webshop i Odense lige nu, hvis du anvender vores hjælp. Alt du skal gøre, er blot at udfylde vores kontaktformular i højre side, og vi vil herefter sørge for at give dig op til 4 konkurrencedygtige tilbud på en webshop fra vores samarbejdspartnere. Det er en god måde for dig, at spare både tid og penge på. Det er helt gratis og uforpligtende, at anvende vores hjælp.