Webshop Pris

Her finder du prisen på forskellige webshops!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

Webshop Pris

Prisen på en webshop, varierer i særdeleshed alt efter hvilken webshop virksomheden eller enkeltpersonen ønsker. Der er rigtig mange forskellige typer af webshops og heraf underliggende ydelser til disse, hvilket har stor indvirken på pris-variationen i markedet.

De forskellige typer af webshops, kan afhænge af mange forskellige ting. Det er meget vigtigt at se på, hvilket Content Management System (CMS) hjemmesiden anvender. Fordi CMS softwaren kan begrænse hvilken type webshop man kan få.

Spiller prisen en afgørende rolle i valg af webshop, skal man kigge efter en webshop, som passer med standardiseret CMS software. Disse er oftest de billigste, men har en række mangler, men også fordele. Dette ses der nærmere på længere ned på siden.

Hvis du søger en løsning på en webshop til en god pris, kan du udfylde kontaktformularen ude til højre og få op til 4 unikke og konkurrencedygtige tilbud på dette gennem vores samarbejdspartnere, som er specialiserede i feltet.

Sammenhæng mellem pris og webshop

Ud fra det tidligere, er det ingen hemmelighed, at der er en betydelig sammenhæng mellem prisen, og den webshop der kommer ud af det i sidste ende. Der findes et utal af forskellige ydelser til en webshop. Vælges mange ydelser til webshoppen, bliver prisen oftest højere.

Det er derfor meget vigtigt at vælge en webshop, som ikke har for mange ydelser. Dette med forbehold for, at man ikke ønsker disse ydelser. Hvis en webshop har flere ydelser, betaler man også for de ekstra ydelser.

I en moderne webshop, får man en lang række ydelser og værktøjer. Det gør den naturligvis lidt dyrere. Disse ekstra omkostninger, er dog hurtigt tjent ind, grundet den tidsbesparelse som ydelserne medfører.

Lagerstyringssystem

En af de ydelser, som en moderne webshop har, som kan øge tidsbesparelsen betydeligt, er lagerstyringssystemet. Dette medfører, at der ikke skal bruges tid på at holde tallene opdateret. I de fleste systemer, indtastes antallet af varer blot en enkelt gang når der kommer nye varer.

Hvis man ønsker at kunderne skal kunne se hvor mange stk. af en given vare, som er på lager, kan dette opsættes således i de fleste systemer. Dette er en god ekstra service at give kunderne og kan spare tid i forhold til spørgsmål fra kunderne om lagerbeholdning.

Kundeservice-system

Det kan hurtigt blive til meget anvendt tid, hvis man modtager mange kundemails. Især hvis disse ikke er sorteret. Dette kan et kundeservice-modul hjælpe med i forhold til at sortere de indkommende mails på en fornuftig måde.

Ligeledes er det også med til at effektivisere besvarelsen af de indkommende mails, da det kan gøres væsentligt hurtigere når de er sorteret på en god måde med overblik over de mest relevante mails.

Automatisk mailsystem

Nogle vil sige, at det ikke tager lang tid at sende en standard-mail. Det kan hurtigt blive til mange timer, hvis ordre-flow’et er stort og der lige pludselig er mange mails, som skal sendes.

Der er meget tid at spare ved at benytte et automatisk mailsystem, som står for at sende disse standard e-mails. Eksempler på disse mails, kan være følgende:

  • Ordrebekræftelse
  • Faktura
  • Pakkesporing i form af ‘’track and trace’’
  • Opfølgende mail - eksempelvis anmodning om kundeanmeldelse af butikken

Skriver Paa Tastatur

Regnskab

Selvom prisen bliver højere ved at vælge en moderne webshop med et regnskabssystem, er dette system med til at mindske tidsforbruget betydeligt når det omhandler bogføringen af webshoppens salg.

Det fungerer på den måde, at webshoppen har et internt system, som registrerer salget. Dette kan ekstraheres til et af de alment kendte regnskabssystemer, som din virksomhed højst sandsynligt benytter.

Search Engine Optimization (SEO) til webshop

Du kan med en moderne webshop, booste dit salg ved hjælp af SEO. Dette på baggrund af, at moderne webshops i langt højere grad er egnet til SEO, hvor ældre webshop-systemer ikke er optimeret til at benytte SEO.

Hvad er SEO

Search Engine Optimization (SEO), er det som får ens hjemmeside eller webshop til at ligge højere på søgelisten, når der foretages en søgning på Google. Dette er særdeles relevant, hvis man ønsker flere besøgende på webshoppen.

Prisen bliver naturligvis højere når der skal anvendes SEO på webshoppen. Men de ekstra omkostninger, kan betyde mere omsætning for virksomheden og dermed er den forhøjede pris, hurtigt dækket ind.

Du kan altid få et webbureau til at lave online markedsføring og SEO for dig.

Tilbud på webshop til en konkurrencedygtig pris

Ønsker du eller din virksomhed et tilbud på en webshop til en formidabel pris, så udfyld kontaktformularen i toppen til højre på siden. Herefter vil du blive sat i forbindelse med vores samarbejdspartnere og du vil modtage op til fire unikke og konkurrencedygtige tilbud.

Hvis du har nogle spørgsmål eller andet så kontakt os endelig på telefon +45 3841 0300 eller pr. mail info@ekspertvalg.dk