Webshop system

Det rette webshop system betyder alt - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

Webshop system

Er du interessereret i at vide mere om et webshop system, så er du kommet til det rette sted. Du kan her læse mere om de relevante aspekter ved at investere i et webshop system, som en del af sin forretning.

Ved at have et moderne og effektiv webshop system, så kan du spare din virksomhed mange penge og på samme tid har du mulighed for at sikre dig et mere lønsomst samt større salg. Her på Ekspertvalg.dk har vi ekspertise i kontaktformidling og er klar til at hjælpe dig med, at finde den samarbejdspartnet som bedst møder dine behov. Søger du webshop system, kan du udfylde kontaktformularen i højre side og vi vil herefter sørge for at sætte dig i kontakt med op til 4 relevante leverandører af webshop systemer.

Alt afhængig af hvilken slags virksomhed du ejer, så vil der være forskellige krav til hvad et webshop system skal kunne. Derfor er der også forskellige webshop systmer at vælge i mellem, som har et varieret udvalg af værktøjer til håndtering af opgaver. Hvad du skal vælge vil derfor bl.a. afhænge af hvilke krav du stiller, hvor stor din shop er, og hvilket teknisk niveau du er på. 

Læs mere om webshops her: Webshop

Inden du installere et webshop sytem

Inden du går i gang med, at få etableret et webshop system, så er der en række ting du skal have på plads før at det kan lade sig gøre. Det kan du blive klogere på her:

  • Hjemmeside og domænenavn - uden en hjemmeside og et domænenavn, har du ingen steder at placere webshop system. Det skal du derfor sørge for at have på plads først. Hvis du kun har planer om, at sælge til danske kunder, så kan et .dk-domæne være oplagt, men .com eller .eu er oplagt til internationale webshops. 
  • Webhost - efter at du har fået domænenavnet og hjemmesiden på plads, så skal du have en webhost. Her er det vigtigt at vælge en webhost som har god oppetid, så du ikke risikeret at webshoppen bliver utilgængelig i perioder, så du mister kunder. 
  • God idé at anskaffe et privat SSL certifikat - Med et privat SSL certifikat kan du skabe mere tryghed hos dine kunder. 

Det skal nævnes, at vælger du at købe et webshop system af en leverandør, så vil du kunne få hjælp til det ovenstående. 

Valg af webshop system

Det er en god idé inden dit valg af webshop system, at du har styr på hvilke krav og forventninger som du har til webshoppen. Dermed sikrer du dig bedre, at du ikke får en standardløsninger, som du måske i sidste ende bliver træt af. Det kan eks. være hvilke betalingsformer, som du kræver at der skal være på webshoppen - paypal, dankort, Quickpay osv. Endvidere hvis du sælger tøj vil du gerne have muligheden for, at kunden kan vælge produktegenskaber såsom størrelse, farve eller mærke. 

Hvis du selv har en anelse teknisk kendskab, så har du mulighed for selv at udvikle din webshop. Har er der eks. muligheder med Wordpress eller Magento, som er helt gratis at arbejde med. Det kræver dog, at du erfaren, især hvis du arbejder med et webshop system til Wordpress. En anden løsning er i stedet at vælge en hosted webshopløsning. Her køber du i stedet en webshop løsning hos en leverandør, som typisk skal have en månedlig betaling for holde webshoppen kørende for dig. 

Vil du gerne have hjælp til udviklingen af et webshop system, så kan du udfylde vores kontaktformular i højre side. Vi vil derefter sørge for at sætte dig i kontakt med op til 4 leverandører, som kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser. Du kan herefter sammenligne de forskellige tilbud, og vurdere om du vil tage imod et af dem. Det er helt gratis og uforpligtende at anvende vores hjælp her på Ekspertvalg.dk.