Aequator kaffeautomat

Sammenlign pris og kvalitet på kaffeautomater. Bestil flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!

Mange mennesker er nærmest afhængige af kaffe, så en velbrygget kop kaffe er noget de fleste sætter pris på. Både virksomheder og private vælger, at installere kaffeautomater, så der er lettere adgang til kaffe af høj kvalitet.

Er du interesseret i, at indhente tilbud på en Aequator kaffeautomat, så udfylder du blot formularen her på siden. Vores samarbejdspartnere vil efterfølgende kontakte dig med nogle gode tilbud på en kaffeautomat. At indhente tilbud er gratis og fuldstændigt uforpligtende.

Hvilke kaffemaskiner findes der?

Der er forskellige valgmuligheder, når det kommer til kaffemaskiner. Der findes simple kaffemaskiner, avancerede kaffeautomater og espressomaskiner.

Simple kaffemaskiner brygger sort kaffe. De simple kaffemaskiner er gode, hvis der skal brygges mange kopper kaffer om dagen, da de er hurtige og samtidig har en høj brygningskapacitet.

Avancerede kaffeautomater kan brygge flere kaffevarianter samt andre varme drikke. Desuden kan du ofte varme vand til te på kaffeautomaten. Der findes både semiautomatiske og fuldautomatiske kaffeautomater.

De semiautomatiske kaffeautomater kræver lidt manuelt arbejde af brugeren, som skal male kaffebønnerne, stampe kaffen i filteret og sætte det tilbage i automaten samt trykke på tænd/sluk knappen.

De fuldautomatiske kaffeautomater klarer de fleste processer selv, så brugeren skal blot trykke på tænd/sluk knappen.

Espressomaskiner brygger kaffe med en karakteristisk smag og et cremet lag på toppen. Du kan drikke espressoen, som den er eller lave gode kaffevarianter som café latte, cortado, cappuccino eller macchiato.

Det er en god idé, at undersøge markedet inden du vælger en kaffeautomat, da der er mange producenter af kaffeautomater og hver producent har ofte et stort udvalg af modeller.

Hvorfor skal du vælge en kaffeautomat fra Aequator?

Aequator blev grundlagt af Alfred Meyer i Schweiz i 1955. Aequator producerer kaffeautomater og espressomaskiner af høj kvalitet. De er især kendte for, at producere fuldautomatiske kaffeautomater af en vis størrelse til både erhverv og kontor.

Med en kaffeautomat fra Aequator får du en driftsikker kaffeautomat, der brygger på friske, hele bønner.

Hvilke modeller laver Aequator?

De to modeller, som Aequator er mest kendte for er Brasil og Honduras ASD.

Brasil: Har et udvalg på 8 forskellige kaffedrikke. Kaffeautomaten har en brygningskapacitet på 120-150 kopper i timen.

Aequator Brasil maler selv kaffebønnerne og har desuden et særligt mælkesystem, hvor bakterierne holdes væk. Maskinen har et brugervenligt interface, som gør at den er nem at betjene.

Honduras ASD: Har mange af de samme fordele som Brasil-modellen. Honduras ASD har ligeledes indbygget kaffekværn. Maskinen brygger espresso på hele bønner, hvilket gør kvaliteten bedre. Honduras har en brygningskapacitet på 120-150 kopper kaffe i timen.

Honduras ASD har ligeledes et indbygget mælkesystem, som holder bakterier væk. Maskinen klarer selv den daglige rengøring på mindre end 10 minutter.

Der er dog et væsentlig punkt, hvor Honduras adskiller sig fra Brasil. Honduras har en touchskærm, som gør at maskinen er meget brugervenlig. Honduras ASD er derfor yderst egnet til steder, hvor kunderne kan lave selvbetjening. Hvis du tilkobler et USB stik og aktiverer touchskærmen, så vil kunderne højst sandsynligt blive imponerede over det interaktive betjeningspanel på kaffeautomaten.