Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 15. august 2019

Brugt kaffeautomat

Info om brugte kaffeautomater

En brugt kaffeautomat er en kaffeautomat, som typisk fremstår som helt ny, da den normalt gennemgår en totalrenovering både indvendigt og udvendigt. De brugte kaffeautomater er derfor, i langt de fleste tilfælde, lige så gode som de nye kaffeautomater. Forskellen er blot at kaffeautomaten har haft en anden ejer, hvilket der dog kan være nogle ulemper ved.

En brugt kaffeautomat er som sagt brugt af andre, men har normalt gennemgået en totalrenovering, hvilket gør dem så gode som nye. Dog er der ikke helt den samme sikkerhed ved en brugt kaffeautomat. Når man vælger en brugt kaffeautomat, fraskriver man sig som virksomhed fabriksgarantien der følger med kaffeautomaten. Der vil dog altid være en garanti fra leverandørens side, hvilket langt hen ad vejen dækker de fleste problemer der måtte opstå ved en brugt kaffeautomat.

Brugt _kaffe

Fordele ved en brugt kaffeautomat

Der er mange fordele ved en brugt kaffeautomat. En af de primære fordele er, at man som virksomhed kan få billig en kaffeautomat, netop fordi den er brugt. Alt efter hvor brugt kaffeautomaten er, kan priserne ligge hele 70 procent under nyprisen på kaffeautomaten.

En anden fordel er, at man som virksomhed har en mindre økonomisk binding i kaffeautomaten, hvilket er en fordel for nye og mindre virksomheder. I denne forbindelse er det også nemmere at udskifte en brugt kaffeautomat, da disse er billigere.

Det faktum, at virksomheder har nemmere ved at anskaffe en kaffeautomat, fordi den er brugt, er også en fordel for virksomheden og dens ansatte. En kaffeautomat bidrager nemlig til virksomhedens arbejdsmiljø, hvilket har en positiv indvirkning på arbejdsmoralen og effektiviteten. En brugt kaffeautomat kan derfor komme virksomheden til gode på mange forskellige plan, da den har forskellige funktioner i virksomheden.

Ulemper ved en brugt kaffeautomat

Der er selvsagt nogle ulemper ved at vælge en brugt kaffeautomat frem for en ny. To af disse ulemper er garantien og holdbarheden på den brugte kaffeautomat. Der medfølger som sagt ingen fabriksgarant, når man køber en brugt kaffeautomat. Dette betyder, at du i forhold til garanti er dårligere stillet end hvis du køber en ny kaffeautomat. Der følger dog altid en garanti med fra leverandørs side, når man køber en brugt kaffeautomat, og denne garanti er typisk tilstrækkelig. Man skal dog være opmærksom på, at denne garanti i visse tilfælde er meget kort.

En anden ulempe er, at man som forbruger ikke kan vide sig sikker på, om den brugte kaffeautomat er tilstrækkeligt renoveret. Dette betyder altså, at der er en risiko for at kaffeautomaten ikke er i perfekt stand, hvilke nedsætter holdbarheden og øger omfanget af vedligeholdelsen af den brugte kaffeautomat.

Hvad skal en brugt kaffeautomat kunne?

Brugt _kaffeautomat _kopDe fleste ansatte i virksomhederne i Danmark efterspørger en kaffeautomat, der kan lave andet end almindelig sort kaffe. En brugt kaffeautomat skal derfor kunne lave diverse special kaffe, samt te og varm kakao. På denne måde sikrer man, at alle de ansatte i virksomheden tilfredsstilles af kaffeautomaten.

Nogle brugte kaffeautomater har ikke de samme funktioner, som de nye kaffeautomater har. Det er derfor vigtigt, at man som virksomhed sikrer sig, at den brugte kaffeautomat har de rette funktioner.

Prisen på en brugt kaffeautomat

Det kan være svært at fastsætte en pris på den brugte kaffeautomat, da der er mange ting der spiller ind. Men det er sikkert, at en brugt kaffeautomat er billigere end en ny, og at den langt hen ad vejen er lige så god som en ny kaffeautomat.

Mange virksomheder benytter sig af muligheden for at lease eller leje en kaffeautomat i stedet for at købe, hvis ikke det er plads i budgettet til en ny kaffeautomat. 

Hvis man ønsker en serviceaftale tilknyttet den brugte kaffeautomat, skal man regne med at prisen på automaten er højere, eller at der pålægges et ekstra servicegebyr om måneden. En serviceaftale er dog i de fleste tilfælde en rigtig god ide, da man her er bedre sikret mod nedbrud og vedligeholdelse af kaffeautomaten.

Bestil tilbud på kaffeautomat! Det tager kun 1 minut