Fountain kaffeautomat

Sammenlign pris og kvalitet på kaffeautomater. Bestil flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!

At kunne lave en kop kaffe af god kvalitet, uden så meget besvær, er noget en kaffeautomat fra Fountain kan hjælpe dig med.

Du kan indhente tilbud fra vores samarbejdspartnere helt gratis og uforpligtende, hvis du blot udfylder formularen her på siden. Når du har flere tilbud ved hånden, kan du bedre sammenligne pris, service og andre vilkår for aftalen inden du vælger en leverandør.

Hvorfor skal du installere en kaffeautomat?

Medarbejdere, kunder og andre gæster forventer at kunne nyde en kaffe af høj kvalitet, der samtidig er let tilgængelig.

Vælger du en almindelig kaffemaskine, så brygger den sort kaffe og intet andet. Til gengæld er hastigheden og brygningskapaciteten høj.

Vælger du en avanceret kaffeautomat, så kan den klare kaffedrikke som latte og cappuccino. Desuden kan du ofte varme til te på en kaffeautomat. Med en semiautomatisk kaffeautomat skal brugeren lave lidt manuelt arbejde, hvorimod den fuldautomatiske kaffeautomat stort set klarer hele brygningsprocessen selv. Hastigheden og brygningskapaciteten er lavere end med en simpel kaffemaskine, men kvaliteten af kaffen er væsentlig bedre.

Vælger du en espressomaskine, så brygger den et espressoshot, som kan drikkes rent eller bruges til at lave eksempelvis café latte, cappuccino eller cortado. Hastigheden og brygningskapaciteten er lavere end ved en avanceret kaffeautomat, men du får den bedste kvalitet af kaffe med en espressomaskine.

Du kan vælge at købe, leje eller lease en kaffeautomat alt efter, hvilken løsning der passer dit behov bedst.

Hvad kendetegner Fountain kaffeautomater?

Fountain blev grundlagt i 1972 og er idag en af Europas førende leverandører af kaffeløsninger. Fountain producerer blandt andet fuldautomatiske kaffeautomater, kapselmaskiner, vandkølere og andet tilbehør. Fountain tilbyder kaffeløsninger til små, mellemstore og store virksomheder.

Kaffeautomater fra Fountain er smarte i designet, praktiske og ret kompakte.

Hvilke modeller producerer Fountain?

Kaffeautomaterne fra Fountain brygger enten med hele kaffebønner, instant kaffe eller kapsler, så der er en automat for dig uanset hvilken løsning du foretrækker.

Følgende kaffeautomater fra Fountain kan bruge hele kaffebønner:

  • Rapsody Office Pro
  • Rapsody GAIA

Rapsody Office Pro: Byder på en komplet kaffeløsning, hvor kopperne fremføres automatisk. Det kan vælges, hvorvidt der skal brygges til en lille eller stor kop. Brugeren kan desuden vælge imellem flere forskellige varme drikke. Maskinen kan både lave kaffedrikke som cappuccino, latte og espresso, men også te samt suppe. Desuden kan der vælges sukker og fløde til kaffen.

Rapsody Office Pro anbefales til virksomheder med flere end 15 ansatte, da den kan servicere mange mennesker dagligt. Den er desuden nem at rengøre og betjene. Den kan både fås med vandbeholder eller med automatisk vandtilførsel. Maskinen har et digitalt display samt et patenteret mixer system. Der er mulighed for et system med møntindkast eller KeyCard betaling.

Rapsody GAIA: Brygger flere forskellige kaffedrikke som espresso, cappuccino, latte samt varm chokolade. Desuden kan du varme vand til te og suppe.

Rapsody Gaia er udført i et smart design og fronten er belyst. Maskinen er yderst brugervenlig og fås med automatisk vandtilførsel eller integreret vandtank. Der er mulighed for en løsning med møntindkast. Du kan placere maskinen på et bord eller underskab.