Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 27. august 2019

Kaffe-og kakaoautomat

Hvorfor vælge en kaffe- og kakaoautomat?

Når du og dine medarbejdere møder ind på arbejdet, så begynder I måske dagen med at drikke en kop kaffe eller varm kakao. Ofte er kaffeautomaten det oplagte samlingspunkt for uformelle møder, hvor medarbejderne kan mødes for at snakke, men også for at sparre med hinanden.

Det kan være en god idé, at anskaffe en kaffeautomat, hvis I ikke allerede har en. Du kan indhente gode tilbud på en kaffe-og kakaoautomat helt gratis og uforpligtende ved, at udfylde formularen her på siden. Når du har modtaget tilbuddene giver det dig et godt overblik over priser og kvalitet.

Læs også: Kaffeautomat med møntindkast

Hvorfor vælge en kaffe-og kakaoautomat til din virksomhed?

Der er mange gode grunde til, at købe en kaffe-og kakaoautomat til din virksomhed. Med en kaffeautomat kan medarbejderne selv lave en kop kaffe eller kakao, når de har lyst til en varm drik. Samtidig er det også nemmere, at byde kunder på en kop velbrygget kaffe, uden at skulle lokalisere den nærmeste café og hente kaffen derfra. Hvis du ikke ønsker, at købe en kaffeautomat, kan du vælge at leje en.

Der findes forskellige typer af kaffeautomater. Man skelner som regel mellem en simpel kaffemaskine, der blot kan brygge almindelig sort kaffe og så en kaffeautomat, der kan klare flere forskellige varme drikke. En simpel kaffemaskine vil oftest brygge kaffen hurtigere samt kunne brygge flere kopper om dagen end en kaffeautomat. En kaffeautomat kan ofte både lave café latte, cappuccino, espresso, kakao og så videre. Her er fokus i langt højere grad på kvaliteten af kaffen frem for mængden.

En kaffeautomat, som kan lave mange forskellige kaffevarianter er klart at foretrække, da den kan lave kaffe til enhver smag og dermed skabe glæde hos de fleste medarbejdere. Mange virksomheder vælger også at investere i en vandautomat, så kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere kan nyde et koldt glas vand.  

Hvad koster en kaffe-og kakaoautomat?

Prisen på en kaffeautomat afhænger af flere faktorer, og prisen er blandt andet afhængig af følgende:

  • Udvalget af kaffevarianter
  • Brug af instant kaffe, formalet kaffe eller hele kaffebønner
  • Hastighed
  • Brygningskapacitet
  • Kvalitet

En kaffeautomat med et stort udvalg af kaffe er oftest dyrere end en almindelig kaffemaskine. Desuden gør det en forskel, hvorvidt kaffeautomaten bruger instant kaffe, formalet kaffe eller hele kaffebønner til brygningen. Instant kaffe er den billigste løsning og hele kaffebønner er den dyreste, men til gengæld smager kaffen også væsentligt bedre. Den bedste kvalitet opnås med en espressomaskine, som især er velegnet til cappuccino og café latte. Hvis hastigheden og brygningskapaciteten på kaffeautomaten er høj, vil dette ofte medføre en forringet kvalitet.

Prislejet for kaffeautomater spænder fra cirka 8.000 kroner for simple modeller, og op til cirka 53.000 kroner for de mere avancerede modeller, så der findes modeller uanset budget. Hvis du ikke vil købe en kaffeautomat, kan du vælge at leje en kaffeautomat til din virksomhed istedet. 

Hvis du er blevet interesseret i at høre mere om kaffeautomater, så kan du indhente tilbud på en kaffe- og kakaoautomat ved at udfylde formularen. Har du spørgsmål til dette, så tøv endelig ikke med at ringe til os eller kontakte os på mailen info@ekspertvalg.dk