Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 06. december 2019

Kaffeautomat med møntindkast

Info om kaffeautomat med møntindkast

En kaffeautomat med møntindkast kan bruges til mange forskellige formål og har mange forskellige funktioner. Et møntindkast giver nemlig ejeren af kaffeautomaten mulighed for at opstille denne i og udenfor organisationer. Det der gør det muligt er, at denne type kaffeautomat normalt er sikret mod indbrud og tyveri. Ejeren kan dermed trygt opstille sin kaffeautomat på offentlige steder, messer, konferencer og i organisationer grundet møntindkastet.

Et møntindkast giver dermed flere muligheder for brugen af kaffeautomaten og begrænser derfor ikke brugen af denne til lukkede organisationer, men derimod alle organisationer. Udover mulighederne ved et møntindkast, så har brugerbetalingen også en præventiv funktion, således at der ikke er et overforbrug og spild af kaffe. Et overforbrug og spild betyder nemlig ofte, at der er store udgifter forbundet med at have en kaffeautomat. Her er møntindkastet også en fordel, da brugerbetalingen helt eller delvist kan være med til at finansiere udgifterne til kaffeautomaten.

Møntindkast som tilkøb

Det er i forbindelse med en kaffeautomat muligt, at tilkøbe et eksternt møntindkast, således at dette ikke er integreret i kaffeautomaten. Dette betyder dog, at man ikke vil have en lige så stor sikkerhed, i forhold til kaffeautomaten, hvorimod sikkerheden omkring selve møntindkastet altid vil være i top. Et eksternt møntindkast passer til de fleste kaffeautomater og er desuden nemt at installere og tilslutte kaffeautomaten.

Møntindkast giver mange muligheder

Som beskrevet ovenfor, er der mange muligheder i forhold til placeringen af en kaffeautomat med møntindkast,", men en anden mulighed ved denne type kaffeautomat er også variation og mersalg. Dette skyldes, at nogen kaffeautomatproducenter i dag fører en kaffeautomat, hvor det er muligt både at købe kaffe, snacks m.m. Dette betyder altså øget mulighed for salg og service af brugeren af kaffeautomaten.

En kaffeautomat med møntindkast giver altså mulighed for at bruge kaffeautomaten på forskellige steder, men giver derudover også mulighed for flere funktioner. Dette medfører et øget serviceniveau i forhold til brugerne og en øget mulighed for salg af kaffe og snacks.
Hvis du ønsker at læse mere om en kaffeautomat med møntindkast og
snackfunktion, så tilbyder Bianchi dette i nogle af deres Bianchi kaffeautomater.

Mange virksomheder der har investeret i en kaffeautomat, har desuden glæde af en vandautomat, således at kunder eller medarbejdere kan nyde et køligt glas vand. 

Kaffeautomat Med Moentindkast

I organisationer og virksomheder

Hvis man ønsker at bruge en kaffeautomat med møntindkast i en organisation eller virksomhed, er der både fordele og ulemper ved dette. En af ulemperne er, at man i visse organisationer og virksomheder vil opleve en negativ stemning, i forhold til at have brugerbetaling på kaffeautomaterne. På trods af dette, er det vigtigt at huske på, at brugerbetalingen ikke nødvendigvis er høj og derfor kun påvirker brugeren marginalt.

Med møntindkastet følger der da også en lang række fordele. Fordelene ved en kaffeautomat med møntindkast er, at der er øget mulighed for brugen af kaffeautomaterne. Dette skyldes til dels, at sikkerheden omkring kaffeautomaten er større, hvis den er udstyret med et møntindkast, men også at brugerbetalingen helt eller delvist kan dække udgifterne til kaffeautomaten. Ved at dække udgifterne, reducerer man omkostningerne i virksomheden, og sikrer, at der ikke er et unødigt forbrug og spild af kaffe.

Brugerbetaling gør også, at man kan øge kvaliteten på kaffen, således at maskinen kan brygge nogle mere eksklusive typer kaffe, som er brygget på kaffebønner af en højere kvalitet. I denne forbindelse vil organisationen eller virksomheden typisk have en aftale med en kaffeleverandør, omkring et kaffeabonnement.

På offentlige steder

En kaffeautomat med møntindkast er specielt velegnet til offentlige steder, hvor der er et behov for kaffe. Steder hvor dette gør sig gældende, er offentlige arbejdspladser og offentlige services, såsom kommuner, hospitaler, biblioteker og lignende. Her vil man typisk, i nogle områder, opleve et behov for en kaffeautomat, da både de ansatte og brugerne af disse services forventer at kunne købe en kop kaffe.

Sikkerhedsniveauet og kapaciteten på kaffeautomater der er produceret specifikt til møntindkast, gør det utroligt nemt og sikkert at tilbyde denne service. Det at kunne tilbyde kaffe og andre drikke på offentlige steder, er med til at øge serviceniveauet, hvilket øger brugerens oplevelse af de forskellige services.

Kaffe og bogVed messer og konferencer

På messer og konferencer kan det være svært at tilbyde kaffe til de deltagende, hvis ikke kaffeautomaten har et møntindkast. På trods af dette, er der ofte et enormt behov for at kunne tilbyde kaffe på messer og konferencer. Et af problemerne er først og fremmest, at kaffeautomater uden et møntindkast normalt ikke har den kapacitet og sikkerhed, der er behov for.

Herudover vil man typisk opleve, at der vil være et overdrevent brug af kaffeautomaten, hvis ikke der er brugerbetaling på kaffeautomaten eller ens kaffemaskine.

Typisk vil man i forbindelse med en messe eller konference leje en kaffeautomat, da der kun er et behov for kaffeautomaten i en tidsbegrænset periode. I forbindelse med en messe eller konference, vil en kaffeautomat med møntindkast kunne facilitere det behov, der er for kaffe. Det er dog i denne forbindelse vigtigt at tænke over kapaciteten, da det kan være svært at påfylde samt rense kaffeautomaten sideløbende med messen.

Bestil tilbud på kaffeautomat! Det tager kun 1 minut