Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!

Kaffeautomat på jobbet

Info om en kaffeautomat på jobbet

For de fleste ansatte i en virksomhed er det en selvfølge at der er en kaffeautomat på jobbet. Årsagen til dette er at vi i Danmark drikker store mængder kaffe og forventer, at der altid er kaffe til rådighed. Det kan derfor være en god investering for en virksomhed, at investere i en kaffeautomat til jobbet. På den måde sikrer man at de ansatte er tilfredse og at arbejdsmiljøet på jobbet er godt.

Dog er der andre fordele ved at investere i en kaffeautomat til jobbet, end blot at øge arbejdsmiljøet og tilfredsstille de ansattes kaffehunger. Kaffe er nemlig med til at øge arbejdsmoralen og effektiviteten blandt de ansatte i perioder hvor der er brug for ekstra energi. Man oplever derfor typisk at der er et behov for kaffe om morgenen, midt på dagen og sent på eftermiddagen. En kaffeautomat på jobbet kan derfor i mange tilfælde være med til at øge effektiviteten og moralen blandt de ansatte, hvilket kan mærkes på økonomien.

Stor kaffe med noter

Hvad skal en kaffeautomat på jobbet kunne?

De færreste ansatte i en virksomhed er tilfredse med kun at blive budt almindelig sort kaffe, da det i Danmark er blevet en norm at drikke kaffedrikke såsom cafe latte, cappuccino med flere. Det er derfor essentielt at en kaffeautomat til jobbet kan levere mange forskellige variationer af kaffe og endda varmt vand til te samt varm kakao. På denne måde er man sikker på, at alle de ansatte får mest muligt ud af kaffeautomaten.

Udover de forskellige kaffevarianter kaffeautomaten skal kunne levere, er det også vigtigt, at kaffeautomaten er hurtig og konsistent. Hvis ikke kaffeautomaten lever op til dette, vil man opleve at de ansatte skal stå i kø til kaffeautomaten, hvilket nedsætter hele oplevelsen omkring kaffen, foruden at spilde medarbejdernes og virksomhedens tid. Hvis kaffen derudover ikke er af samme kvalitet og smag hver gang, kan dette også være med til at nedsætte nydelsen af kaffen.

Når man som virksomhed udvælger en kaffeautomat til jobbet, er det derfor vigtigt, at man har ovenstående kriterier for øje. På den måde sikrer man, at kaffeautomaten opfylder alle de ansattes præferencer til kaffe. Ligeledes sikrer man sig mod fejlkøb, hvilket kan være omkostningsfuldt, hvis kaffeautomaten er dyr.

Skal kaffeautomaten købes, lejes eller leases?

Kaffeautomat _jobbetDer er stor forskel på, om kaffeautomaten til jobbet skal købes, lejes eller leases. Årsagen til dette er, at der er forskellige omkostninger forbundet med hver form for erhvervelse. Hvis man som virksomhed er usikker på, om en kaffeautomat på jobbet er det rette, bør man i første omgang overveje leje, fremfor køb af en kaffeautomat.. Hvis man som virksomhed derimod er fast besluttet på, at man skal have en kaffeautomat, bør man overveje et køb eller leasing af kaffeautomaten.

Fordelene ved at leje kaffeautomaten er, at det er muligt at opsige aftalen forholdsvis hurtigt samtidig med, at der ikke er den store økonomiske binding - Dog vil det ofte være dyrere at leje kaffeautomaten i længden.

Fordelen ved at købe eller lease er, at man som virksomhed er ejer af kaffeautomaten, såfremt leasinen er finansiel. Dette er derfor en billigere løsning på sigt, men kan være dyr på kort sigt. Hertil kommer det også, at virksomheden har ansvaret for eventuelle reparationer og vedligeholdelse.

Skal man vælge en serviceaftale?

Der er mange fordele ved at tegne en serviceaftale når man skal have en kaffeautomat på jobbet. Dette skyldes, at mange ansatte bruger kaffeautomaten i løbet af dagen og der derfor er stor slidtage. En serviceaftale på kaffeautomaten sikrer i høj grad at holdbarheden og levetiden på kaffeautomaten forlænges, hvorfor en serviceaftale kan være en god investering.

Serviceaftalen gør også, at man som virksomhed ikke skal bekymre sig, hvis kaffeautomaten bryder sammen, da der altid vil rykke en tekniker ud for at rette op på dette. Serviceaftalen sikrer derfor en lang levetid og færre komplikationer i forhold til kaffeautomaten på jobbet.

Ønsker du et tilbud så udfyld kontaktformularen øverst på siden og du vil modtage op til fire tilbud på kaffeautomater til jobbet.