Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 27. august 2019

Kaffeautomat uden vandtilslutning

Mange mennesker er næsten afhængige af de daglige kopper kaffe. Med en kaffeautomat får du en god løsning, således at medarbejdere, kunder og gæster kan stille trangen, når lysten til en kop velbrygget kaffe melder sig.

Udfylder du kontaktformularen her på siden, vil du blive kontaktet med et par gode tilbud på en kaffeautomat uden vandtilslutning. På denne måde slipper du for selv, at skulle kontakte flere leverandører for at indhente tilbud. Det er gratis og helt uforpligtende, at modtage tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Kaffemaskine, kaffeautomat eller espressomaskine?

En ganske almindelig kaffemaskine brygger kun sort kaffe. De simple kaffemaskiner brygger hurtigt og kan brygge mange kopper hver dag.

En avanceret kaffeautomat brygger de fleste velkendte kaffedrikke som eksempelvis café latte, cappuccino, macchiato og cortado. Desuden laver de fleste kaffeautomater andre varme drikke som varm kakao, men du kan også blot varme vand til te eller suppe. De avancerede kaffeautomater fås enten semiautomatiske eller fuldautomatiske.

Med de semiautomatiske kaffeautomater skal brugeren selv male bønner, stampe kaffe i filteret, sætte filteret tilbage i automaten samt trykke på tænd-knappen inden og sluk-knappen efter brygningen.

Med de fuldautomatiske kaffeautomater skal brugeren kun trykke på tænd/sluk knappen inden brygningen, så klarer kaffeautomaten selv hele processen derefter. Automaten stopper også af sig selv, når den ønskede mængde kaffe er brygget.

Espressomaskinen brygger espresso af høj kvalitet, som sagtens kan drikkes som det er. Ofte bruger man dog espressoen til kaffedrikke som cortado, macchiato og café latte.

Disse maskiner er for mange virksomheder en stor og vigtig investering, men ikke alle har plads i budgettet at købe en kaffeatuomat. Derfor vælger mange virksomheder at lease eller leje en kaffeautomat til virksomheden.

Læs mere om: Kaffeautomater med møntindkast

Instant kaffe, formalet kaffe eller hele kaffebønner?

Du skal tænke over, hvorvidt effektivitet eller smag er vigtigst for dig. Hvis kaffemaskinen blot skal kunne brygge mange kopper dagligt og smagen ikke er helt så vigtig, så kan du vælge en kaffemaskine, der bruger instant kaffe.

Hvis du går mere op i den høje kvalitet og den gode smag, så skal du vælge formalet kaffe eller hele kaffebønner. Formalet kaffe smager bedre end instant kaffe, men hvis du ønsker den bedste smag, så skal du vælge en kaffemaskine, der brygger på hele bønner. Hele kaffebønner er nemlig mere friske, hvilket resulterer i en bedre smag.

De fleste kaffeautomater uden vandtilslutning bruger instant kaffe til brygningen, så det skal du huske, hvis du gerne vil have en kaffeautomat uden vandtilslutning. For mange virksomheder, der har brug for en kaffeautomat, er det også relevant med en vandautomat, således kunder, partnere og medarbejdere kan nyde et køligt glas vand.

Hvorfor vælge en kaffeautomat uden vandtilslutning?

En kaffeautomat med vandtilslutning kræver en mere omfattende installation, hvilket tager en del plads. Desuden er vedligeholdelsen mere tidskrævende. Tiden kan sikkert bruges mere effektivt og pladsen kan oftest benyttes bedre. Alt dette er der heldigvis en løsning på, da du kan få installeret en kaffeautomat uden vandtilslutning.

Vælger du en kaffeautomat uden vandtilslutning, så har den en indbygget vandtank, som du skal fylde med vand indimellem. Du undgår dermed, at have en vandslange installeret. Dette er stort set den eneste forskel på en kaffeautomat med eller uden vandtilslutning. Med en kaffeautomat uden vandtilslutning, kan du brygge fuldstændig de samme kaffedrikke, som hvis det var en kaffeautomat med vandtilslutning. Så du kan altså brygge de fleste kaffevarianter som espresso, cappuccino, macchiato, café latte og cortado.

Bestil tilbud på kaffeautomat! Det tager kun 1 minut