Necta kaffeautomat

Sammenlign pris og kvalitet på kaffeautomater. Bestil flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!

Uanset om du ønsker den opkvikkende effekt eller blot vil nyde en velsmagende kop kaffe, så er der altid en god anledning til at drikke kaffe. Med en kaffeautomat fra Necta er du sikret høj kvalitet.

Du kan helt gratis og uforpligtende indhente et par tilbud på en Necta kaffeautomat. Du udfylder blot formularen her på siden. Efterfølgende vil du modtage nogle gode tilbud på en kaffeautomat fra vores samarbejdspartnere. Du kan i ro og mag kan sammenligne tilbuddene inden du træffer en beslutning.

Hvilke typer af kaffemaskiner findes der?

Der findes i grove træk tre forskellige typer inden for kaffemaskiner: Simple kaffemaskiner, avancerede kaffeautomater og espressomaskiner.

De simple kaffemaskiner laver kun sort kaffe, men de er hurtige og kan brygge mange kopper dagligt.

De avancerede kaffeautomater kan klare flere kaffevarianter, så der skulle gerne være kaffe for enhver smag. Kaffeautomater brygger lidt langsommere og har ikke helt lige så høj brygningskapacitet som en simpel kaffemaskine.

Espressomaskiner brygger espresso fulde af smag. Espressomaskiner brygger langsommere og færre kopper om dagen end en avanceret kaffeautomat, men kvaliteten er højere.

Hvorfor skal du vælge en Necta kaffeautomat?

Necta er et italiensk mærke, som blev grundlagt i 1968 som følge af Zanussi gruppens ønske om, at producere og markedsføre salgsautomater samt kaffedispensere. Wittenborg blev grundlagt i 1924 og er en dansk producent af kaffemaskiner.

I 2000 fusionerede Necta med Wittenborg, hvilket gav god mening, da begge virksomheder var kendte for deres vending maskiner. Denne fusion var begyndelsen på N&W. N&W opkøbte både SGL Group og ADE i år 2007.

N&W sætter en ære i, at have et højt niveau af kvalitetskontrol. Dette er med til at sikre dig, at du får en kaffeautomat af høj kvalitet, når du vælger en automat fra N&W

Deres design er kendetegnet ved, at være en kombination af stramme linjer og bløde kurver.

N&W producerer mange forskellige modeller og for nylig har N&W lanceret nogle superautomatiske kaffeautomater.

Fordelene ved en kaffeautomat fra Necta er mange, men nogle af de vigtigste er den høje kvalitet, det stilrene design og den innovative teknologi.

Køb, leje eller leasing af en kaffeautomat fra Necta?

Hvis du vil købe en Necta kaffeautomat, så skal du betale hele købsprisen inden automaten installeres hos dig. Når du ejer en kaffeautomat, så er du ansvarlig for service samt for eventuelle reparationer.

Hvis du hellere vil leje en kaffeautomat, så er den største fordel, at du spreder udgifterne over en længere periode. Ofte vil udlejer tilbyde, at du kan skifte til en anden kaffeautomat, hvis du opdager at automaten ikke helt passer til dit behov alligevel.

Hvis du vælger at lease en kaffeautomat fra Necta, så spreder du også betalingerne ud over flere måneder. Aftalen kan enten være operationel eller finansiel. En operationel leasingaftale minder en del om en almindelig lejeaftale. En finansiel leasing er en aftale, hvor du binder dig til at købe kaffeautomaten efter kontraktens ophør.

Du er velkommen til at kontakte på telefon eller sende os en mail på info@ekspertvalg.dk