Bestil tilbud på kaffeautomat her
Modtag op til 4 tilbud på en kaffeautomat
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 26. juni 2019

Producentoversigt af kaffeautomater

Kaffeautomater på Ekspertvalg.dk

På Ekspertvalg.dk er det muligt at modtage tilbud på kaffeautomater fra følgende producenter. Bemærk dog, at nogle partnere og leverandører kan fører andre producenter, hvilket kan betyde, at nogle producenter ikke haves og/eller, at flere producenter haves i produkt porteføljen.

Animo kaffemaskine

Animo er kendt for deres løsninger af høj kvalitet i et stilrent og lækkert design. Animo kaffeautomater er blandt de bedste når det kommer til holdbarhed og hygiejne.

BONAMAT_transparent

Bravilor Bonamat er en af de førende inden for kaffeautomater i Europa, og har med deres mange års erfaring produceret kaffemaskiner som dækker alle ønsker og behov.

Bianchi _transparent

Kaffeautomater fra Bianchi er udover deres højteknologiske løsninger også kendt for deres energibesparende og miljøvenlige kaffeautomater i et flot design.

Franke _transparent

Kaffemaskiner fra Franke er til dem som ønsker en kop kaffe i højeste kvalitet. Frankes kaffeautomater passer perfekt til for eksempelvis caféer og restauranter.

Jura

Jura kaffeautomater er kendt for deres moderne design og højteknologiske løsninger, som giver mulighed for, at tilpasse kaffeautomaterne til virksomhedens behov.

Schaerer _transparent

Schaerer er en af de ældste kaffemaskineproducenter og er førende teknologisk, specielt med fokus på deres mælkesystemer. Schaerer kaffeautomater er den unikke løsning.

Wittenborg _transparent

Wittenborg kaffeautomater er dansk design kombineret med italiensk ekspertise indenfor kaffe. Wittenborg kaffeautomater er det stilfulde valg, som passer perfekt ind alle steder.