Automatisk kaffemaskine

Bestil gratis op til fire tilbud på automatisk kaffemaskine her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Hvis du gerne vil give dig selv og dine medarbejdere en god start på dagen, så bør du overveje at  installere en kaffemaskine på arbejdspladsen. Så kan alle medarbejdere, kunder samt andre gæster tage en kop kaffe eller anden varm drik, når tørsten eller lysten melder sig.

Her på Ekspertvalg.dk kan du gratis og helt uforpligtende indhente flere tilbud på en kaffemaskine. Du udfylder bare formularen, så vil du kort tid herefter modtage gode tilbud på en automatisk kaffemaskine.

Hvorfor skal du anskaffe en kaffemaskine?

Efterhånden er medarbejdere, kunder samt samarbejdspartnere vant til selv at kunne tage eller at blive budt på en kop velbrygget kaffe. Kaffen fungerer derfor som din virksomheds førstehåndsindtryk og det er derfor vigtigt, at man har en god kop kaffe at kunne tilbyde sine gæster i virksomheden.

Kaffemaskinen er ofte medarbejdernes samlingspunkt, hvor de lige kan tale med deres kolleger, imens maskinen brygger en kop kaffe til dem. Det at have en god kaffemaksine er derfor vigtigt for medarbejderne i virksomheden. Man kan sige, at kaffamaskinen er mere end blot en kaffemaskine.

Fordele ved en automatisk kaffemaskine

Helt simple kaffemaskiner er gode, hvis du bare skal lave store mængder sort kaffe og det samtidig skal gå stærkt. Der findes også de mere avancerede kaffeautomater, der kan klare de fleste kaffevarianter og andre varme drikke. Ydermere findes der espressomaskiner, der især er velegnede til café latte og cappuccino.

En automatisk kaffemaskine kaldes nogle gange for en helautomatisk eller fuldautomatisk kaffemaskine. Der er en del fordele ved en automatisk kaffemaskine, men den største fordel ved en automatisk kaffemaskine er,  at maskinen brygger kaffen uden din indblanding. Dette betyder, at du kan lave noget andet imens kaffemaskinen laver kaffe, så du bruger din tid mere effektivt.

En automatisk kaffemaskine er altså rigtig god, at have stående på en travl arbejdsplads, da den selv klarer brygningen ved et enkelt tryk. De fleste automatiske kaffemaskiner kan lave mange forskellige kaffevarianter. En rigtig god, automatisk kaffemaskine kan brygge alt lige fra café latte til americano.

Søger du en større kaffemaskine, som eksempelvis en kaffeautmat så kan du læse mere her

De fleste automatiske kaffemaskiner bruger hele kaffebønner til brygning, så du får en friskbrygget kaffe, der smager bedre. Andre, mere simple kaffemaskiner bruger instant kaffe eller formalet kaffe, hvilket desværre reflekteres i smagen.

Brygningskapaciteten for automatiske kaffemaskiner er lavere end ved de helt simple kaffemaskiner. Samtidig er hastigheden lavere. Normalt kan en automatisk kaffemaskine brygge en kop kaffe på under et minut. En lav brygningskapacitet og lav hastighed betyder dog oftest en højere kvalitet, da en kop velbrygget kaffe tager lidt længere tid.

En automatisk kaffemaskine kræver, at der bliver fyldt kaffebønner på den og at den bliver afkalket indimellem, men derudover er der minimal vedligeholdelse forbundet med en automatisk kaffemaskine.

Prisen på en automatisk kaffemaskine

Der er forskellige faktorer, der påvirker prisen på en automatisk kaffemaskine. Prisen er blandt andet afhængig af udvalg, brug af kaffebønner, kvalitet, brygningskapacitet og hastighed.

Hvis du har fået lyst til, at investere i en automatisk kaffemaskine til din virksomhed, så kan du indhente tilbud via vores kontaktformular.

Du modtager flere tilbud baseret på dine behov, så du kan sammenligne pris og kvalitet inden du vælger. Der er ingen tvang, så du vælger selv hvorvidt du ønsker at lave en aftale med en af vores samarbejdspartnere.

Ved eventuelle spørgsmål, kan vi kontaktes via telefon eller på info@ekspertvalg.dk