Brugt kaffemaskine

Sammenlign pris og kvalitet på kaffemaskiner - bestil tilbud lige her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om brugte kaffemaskiner

En brugt kaffemaskine er et godt alternativ til virksomheder, der ønsker en god kaffemaskine til en billigere pris. Ved at kaffemaskinen er brugt, er det muligt at få en kaffemaskine som har høj kvalitet og mange funktioner, men til en pris som er overkommelig for de fleste.

Ved at vælge en brugt kaffemaskine, er det altså muligt at få god kaffe på arbejdspladsen, uden at skulle investere i en alt for dyr kaffemaskine. Når man vælger en brugt kaffemaskine, fraskriver man sig dog nogle ting, som man ikke gør med en ny kaffemaskine.

En af de ting man fraskriver sig er garanti, selvom der er garanti på en brugt kaffemaskine eller kaffeautomat, er der ikke den samme fabriksgaranti, som ved en ny kaffemaskine. Den brugte kaffemaskine er typisk totalrenoveret og fremstår derfor som ny, hvilket betyder, at leverandørerne af disse dog giver en garanti.

Hvad er forskellen på en brugt kaffemaskine og en ny?

Brugt _kaffemaskineForskellen på en brugt og en ny kaffemaskine er på overfladen ikke så stor. En brugt kaffemaskine fremstår nemlig som ny, og er ofte totalrenoveret, hvilket gør den så god som ny. På trods af dette, er der stor forskel på en brugt og en ny kaffemaskine.

En ny kaffemaskine har nemlig de nyeste funktioner og er opdateret med den nyeste teknologi og elementer. En ny kaffemaskine er derfor i de fleste tilfælde en bedre kaffemaskine end en brugt. Kan man som virksomhed leve med at teknologi og software kan være af ældre dato, er en brugt kaffemaskine et godt valg.

Fordele og ulemper ved en brugt kaffemaskine

Der er en lang række fordele og ulemper ved en brugt kaffemaskine, hvor prisen er den fordel der typisk overskygger de andre fordele og ulemper. Der er dog andre relevante og vigtige fordele og ulemper ved en brugt kaffemaskine, som du kan læse her:

Fordele: En af fordelene ved en brugt kaffemaskine er, som nævnt før, at prisen er lavere end ved en ny kaffemaskine. En anden fordel er, at det er muligt at få en billig kaffemaskine, der giver mulighed for mange forskellige kaffevarianter, hvilket kan tilfredsstille alle ansatte i virksomheden. En fordel ved brugte kaffemaskiner er også, at der i højere grad er mulighed for at udskifte kaffemaskinen, idet prisen på den er lavere. En brugt kaffemaskine kan derfor opfylde de fleste behov for kaffe.

Ulemper: En af ulemperne ved at vælge en brugt kaffemaskine er, at man fraskriver sig fabriksgarantien. Der er selvfølgelig garanti på kaffemaskinen, men denne er omfattet af leverandørens regler. En anden ulempe ved en brugt kaffemaskine er, at den ikke har den nyeste teknologi og software. Man får derfor en kaffemaskine, der ikke lever op til det nuværende marked for kaffemaskiner, men som dog stadig kan levere god kaffe. En ulempe ved en brugt kaffemaskine er også, at man aldrig helt kan vide sig sikker på den forhenværende ejers brug og behandling af kaffemaskinen.

Kaffekop _kaffemaskine

Prisen på en brugt kaffemaskine

Prisen på en brugt kaffemaskine varierer på samme måde, som når man skal have en ny kaffemaskine. Det vil altså sige, at ting som kaffemaskinens funktioner og kapacitet har indflydelse på prisen, og ofte har sådan noget som længden på den garanti der gives, også indflydelse på prisen. Hvis man ligeledes ønsker en serviceaftale eller et kaffeabonnement tilknyttet kaffemaskinen, stiger prisen også.

Ønsker du et tilbud på en brugt eller ny kaffemaskine, så udfyld kontaktformularen øverst på siden. Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med din nye kaffemaskine.