Dobbelt kaffemaskine

Sammenlign pris og kvalitet på dobbelte kaffemaskiner. Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om en dobbelt kaffemaskine

En dobbelt kaffemaskine er en kaffemaskine, der enten kan brygge to kopper kaffe eller to kander kaffe samtidig. De fleste dobbelte kaffemaskiner kan dog brygge hele to kander kaffe samtidig, hvilket betyder, at en dobbelt kaffemaskine har en utrolig stor kapacitet. De som typisk investerer i denne type kaffemaskine er virksomheder, der har et behov for store mængder kaffe i løbet af eller på specifikke tidspunkter af dagen.

En dobbelt kaffemaskine fås i flere forskellige variationer. De fleste kaffemaskiner brygger kaffen ned i en kolbe, hvorefter man typisk fylder kaffen over på en termokande; det er dog muligt, at få dobbelte kaffemaskiner, hvor der brygges direkte ned i en termokande. Hvis ikke man ønsker at hælde kaffen over på en termokande, er de fleste kaffemaskiner udstyret med en varmeplade. Varmepladen holder kaffen varm, hvilket betyder, at kaffen holder sin aroma og temperatur i lang tid.

Brygning af kaffe

KaffebønnerEn dobbelt kaffemaskine fungerer typisk som en almindelig kaffemaskine, hvilket betyder, at man påfylder kaffebønnerne i et filter, hvorefter det varme vand løber igennem. Der er nogle forskellige krav til en kaffemaskine og temperaturen på vandet. Typisk siger man, at temperaturen på vandet skal være mellem 92 og 96 grader varmt, da man her opnår den bedste brygning.

Som tidligere beskrevet, kan den dobbelte kaffemaskine enten brygge direkte i en termokande eller i en kolbe. Der er forskellige fordele og ulemper ved begge typer kaffemaskine, hvorfor hvad man foretrækker, er op til den enkelte brugers præferencer. Hvis man i høj grad bruger termokander, kan det være en fordel at have en kaffemaskine, som brygger direkte i termokande. Det skal dog siges, at denne type kaffemaskine ikke er udstyret med en varmeplade. Netop varmepladen kan være en fordel, hvis man har en kaffemaskine, som brygger direkte i en kolbe, eftersom varmepladen holder kaffen frisk og fyldt af aroma.

Dobbelte kaffemaskiner i virksomheder

Mange virksomheder bruger i dag dobbelte kaffemaskiner, af den simple årsag, at der er et enormt behov for kaffe. En dobbelt kaffemaskine er en kaffemaskine, som kan klare et stort behov for kaffe, da den brygger to kander kaffe ad gangen. Mange virksomheder har et behov for kaffe på specifikke tidspunkter af dagen, hvilket en dobbelt kaffemaskine nemt kan klare. Hvis man har denne type professionel kaffemaskine, vil man altså ikke opleve, at de ansatte skal vente i kø eller gå forgæves efter kaffe.

Nogle dobbelte kaffemaskiner er endda udstyrret med varmeplader på toppen, hvilket betyder, at man kan brygge to kander kaffe samtidig, efterfulgt af to nye kander. Man kan dermed have hele fire kander kaffe klar, til eventuelle pauser eller morgener, hvor der er et øget behov for kaffe. En dobbelt kaffemaskine er også en god investering, hvis det er kutyme at brygge en kande kaffe, og tage den med ned på sin arbejdsstation på arbejdet. Dette gør sig ofte gældende, hvis man arbejder i små teams, eller hvis man holder mange interne møder i virksomheden, hvor der er brug for kaffe.

Stor, frisk kaffe

Dobbelte kaffemaskiner i kantiner og cafeterier

Dobbelte kaffemaskiner egner sig specielt godt til kantiner, cafeterier og andre restautantlignende virksomheder. Grunden til dette er eksempelvis, at kantiner i høj grad har brug for kaffe, på specifikke tidspunkter af dagen. Typisk vil samtlige ansatte i en virksomhed eller organisation besøge kantinen fordelt over to timer. Hvis kantinen er placeret i en stor organisation, vil man derfor have et stor behov for kaffe i disse timer, hvorefter behovet vil være mere moderat.

En anden årsag til, at dobbelte kaffemaskiner er velegnede til kantiner og cafeterier er, at det ikke er unormalt, at man køber eller får hele kander kaffe, som man kan tage med ned til det bord, man spiser ved. Der er derfor behov for en stor mængde kaffe, men mere præcist er der et behov for hele kander kaffe, frem for enkelte kopper ad gangen.