Fuldautomatisk espressomaskine

Sammenlign pris og kvalitet på fuldautomatiske espressomaskiner. Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om en fuldautomatisk kaffemaskine

En fuldautomatisk kaffemaskine er en kaffemaskine, hvor brugeren ikke skal gøre andet end at trykke på en knap, for at få en frisk kop kaffe. En fuldautomatisk kaffemaskine er derfor også en kaffemaskine, der er utrolig brugervenlig og nem at håndtere. Mange virksomheder vælger en fuldautomatisk kaffemaskine af netop denne grund.

Mange foretrækker en fuldautomatisk kaffemaskine, da den er forbundet med mindre besvær, hurtigere brygning af kaffe, samt det store udvalg af kaffe. En fuldautomatisk kaffemaskine har typisk flere muligheder i forhold til de kaffetyper, man kan vælge. Dette skyldes, at en semiautomatisk kaffemaskine ofte kun kan brygge almindelig sort kaffe eller espressoshots, hvorefter brugeren selv skal tilberede mælk m.m., hvis der skal laves specialkaffe.

Forskellen på en fuldautomatisk og en semiautomatisk kaffemaskine

Mange kender ikke forskellen på en fuldautomatisk kaffemaskine og en semiautomatisk kaffemaskine. En fuldautomatisk kaffemaskine er, som tidligere beskrevet, en stor kaffemaskine, hvor alt bliver gjort automatisk. Det vil altså sige, at man får en kaffemaskine med kværn, som kværner kaffen, brygger kaffen, varmer og skummer mælken m.m. Med en fuldautomatisk kaffemaskine skal man altså ikke gøre andet end at tilpasse kaffen efter behovet for styrke, sukker og mælk, hvilket styres via brugerpanelet.

En semiautomatisk kaffemaskine er derimod langt fra automatisk, og der er en del manuelt arbejde forbundet med det at brygge en kop kaffe. Der er primært to forskellige typer semiautomatiske kaffemaskiner, den ene kværner, presser og brygger selv det kaffeshot, der skal i kaffen, hvorimod man med den anden type selv skal kværne, presse og brygge kaffebønnerne. Herudover kommer tilberedningen af mælken, der skal i kaffen for at opnå den ønskede kaffetype. Der er altså langt mere arbejde og tid forbundet med en semiautomatisk, fremfor med en fuldautomatisk kaffemaskine.

Typisk vil det også være et problem at have en semiautomatisk kaffemaskine, hvis virksomhedens medarbejdere ikke ved, hvordan de skal betjene kaffemaskinen. Dette kan føre til ineffektivitet og irritation blandt de ansatte, hvilket kan have en negativ effekt på virksomheden. Hvis medarbejderne ved hvordan de skal betjene, samt lave en kop kaffe, på en semiautomatisk kaffemaskine, vil man ofte kunne opnå en bedre kop kaffe, end på en fuldautomatisk kaffemaskine, idet man selv kan tilpasse kaffen til ens smag og behov.

Stor møde kaffe

Fordele ved en fuldautomatisk kaffemaskine

Der er en lang række fordele ved at have en fuldautomatisk kaffemaskine, fremfor en semiautomatisk kaffemaskine. Først og fremmest gør en fuldautomatisk kaffemaskine det nemt for de ansatte, at få en god kop kaffe, hvilket i de fleste tilfælde er det man ønsker. Derudover er en fuldautomatisk kaffemaskine hurtig, hvilket betyder, at man ikke vil have en lang kø til kaffemaskinen, men at alle kan få en kop kaffe, når de ønsker det.

Den nemme betjening og brugervenlighed skaber ofte en synergieffekt på arbejdspladsen. Årsagen til dette er, at danskere i dag drikker utroligt meget kaffe og gerne flere forskellige typer kaffe. Her kan en fuldautomatisk kaffemaskine nemt og sikkert dække alle de ansattes behov, som ultimativt gør, at de ansatte er mere tilfredse i hverdagen. Derudover er hastigheden på denne type kaffemaskine en fordel for virksomheden. En fuldautomatisk kaffemaskine er nemlig hurtig til at brygge en god kop kaffe, og dermed bruger de ansatte ikke unødvendig tid på at vente på kaffe.

Det er klart at jo mere en kaffemaskine skal kunne, jo dyrere vil den også være. Mange virksomheder vælger at lease eller leje en kaffemaskine, i stedet for at købe. På den måde kan man teste hvilken løsning der passer bedst til virksomheden uden at lave huller i budgettet.

Større udvalg ved en fuldautomatisk kaffemaskine

Forskellige slags kaffeEn af de ting som gør, at flere virksomheder vælger en fuldautomatisk kaffemaskine, er at udvalget af kaffetyper er større. En fuldautomatisk kaffemaskine kommer nemlig ofte med muligheden for kakao og varmt vand til te. På denne måde er en fuldautomatisk kaffemaskine mere alsidig end en semiautomatisk kaffemaskine eller en almindelig kaffemaskine. Det er også mulilgt at få en fuldautomatisk kaffeautomat med møntindkast til virksomheden.

Men udover muligheden for kakao og varmt vand, er der også mange,
der vælger en fuldautomatisk kaffemaskine på grund af kvaliteten. Nutidens fuldautomatiske kaffemaskiner leverer nemlig kaffe af bedste baristakvalitet. Nogle kaffemaskiner er endda så gode, at flere restauranter helt har udskiftet deres semiautomatiske kaffemaskine med en fuldautomatisk kaffemaskine. En fuldautomatisk kaffemaskine har nemlig den fordel, at kaffen er ensartet hver gang, hvilket betyder, at man ikke får en perfekt kop kaffe den ene dag, og en dårlig den næste.

Vedligeholdelse og holdbarhed

De fuldautomatiske kaffemaskiner har i dag en utrolig høj kvalitet maskinelt, hvilket gør, at kaffemaskinen holder i lang tid og er en sikker investering. I forhold til vedligeholdelse, er de fleste kaffemaskiner udstyret med et rensesystem, hvilket betyder, at vedligeholdelsen ligger på et minimum.

På trods af dette, kan det være en fordel at tegne en serviceaftale på kaffemaskinen, da man på denne måde ikke selv skal varetage vedligeholdelse og reparationer. Hvis man selv vælger at vedligeholde kaffemaskinen, er det yderst vigtigt, at man holder sig til de vejledende instruktioner omkring rengøring, og at man benytter producentens produkter. På denne måde sikrer man sig, mod eventuelle skader i forbindelse med rengøring og vedligeholdelse af kaffemaskinen.