Indbygningskaffemaskine

Sammenlign pris og kvalitet på indbygningskaffemaskiner. Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om en indbygningskaffemaskine

En indbygningskaffemaskine er en kaffemaskine, der er indbygget som et element i noget andet. Typisk indbygger man kaffemaskinen i et køkkenmodul, på samme måde som man indbygger en ovn eller mikrobølgeovn. En indbygningskaffemaskine er derfor et modul, som ikke står for sig selv, men derimod er stationær og permanent installeret et sted.

Der er ofte flere muligheder forbundet med en indbygningskaffemaskine, da denne type kaffemaskine mere eller mindre fungerer som en kaffeautomat. Dette betyder, at der typisk er mulighed for at brygge flere forskellige typer kaffe, med en indbygningskaffemaskine, kontra en almindelig kaffemaskine.

Hvis man ønsker en indbygningskaffemaskine, er der dog nogle specifikke krav i forhold til installation, der skal være opfyldt. Du kan læse mere om de forskellige muligheder i forhold til installation og kaffevarianter, samt typiske brugere af en indbygningskaffemaskine, på denne side.

Installationsmuligheder

Før man beslutter sig for at investere i en indbygningskaffemaskine, er det vigtigt, at man har et sted at installere kaffemaskinen. Kaffemaskinen skal som tidligere beskrevet indbygges i et køkkenmodul, på samme måde som en indbygningsovn. Dette betyder altså, at der skal være et køkkenmodul frit i det køkken, som kaffemaskinen skal installeres i.

Hvis ikke man ønsker at installere kaffemaskinen i et køkken, er det også muligt at installere den andre steder. Det kan eksempelvis være, at man ønsker at dedikere et område på ens arbejdsplads til en specifik kaffebar eller et loungeområde. Det er dog vigtigt, i denne forbindelse at understrege, at der skal være mulighed for direkte tilsutning til vandforsyningen. Dette betyder altså, at man ikke kan installere indbygningskaffemaskinen et hvilket som helst sted, men at der er mulighed for installation af kaffemaskinen på kontoret, såfremt der er vandforsyning og køkkenmodul til rådighed.

En Indbygningskaffemaskine - den ultimative oplevelse

Kaffe og bogMed en indbygningskaffemaskine får man den ultimative kaffeoplevelse. Dette skyldes, at man udover kaffe i højeste klasse, også får en baristalignende følelse, når man laver kaffe på en indbygningskaffemaskine. Kaffemaskinen giver nemlig mulighed for, at tilpasse kaffen efter eget ønske, og derudover er det med en indbygningskaffemaskine typisk muligt at vælge, om man vil skumme og tilberede mælken selv.

Denne kaffeoplevelse komplimenteres i høj grad af indbygningskaffemaskinens design og brugervenlighed. Designet på en indbygningskaffemaskine er typisk utrolig stilrent og elegant med glatte og blanke overflader, hvilke betyder, at kaffemaskinen passer ind i de fleste køkkener og kontormiljøer. Det stilrene og elegante design betyder også, at kaffemaskinen er nem at vedligeholde og holde ren, hvilket kan være en fordel for mange i en stresset dagligdag.

Brugervenligheden ved en indbygningskaffemaskine er noget, som har stor betydning for de fleste. Mange indbygningskaffemaskiner kan nemlig betjenes med blog ét til to tryk på brugerpanelet, hvilket betyder, at de fleste kan finde ud af at betjene kaffemaskinen. Hvis man vælger at have en manuel mælkeskummer frem for en fuldautomatisk, betyder dette selvfølgelig, at kaffemaskinen er mindre brugervenlig, til gengæld kan man sætte sit eget præg på kaffen.

Kaffevariationer

Når man vælger en indbygningskaffemaskine, får man ofte de samme funktioner, som man ville få med en stor kaffeautomat. Dette betyder, at du med denne type kaffemaskine har mulighed for at få alle de kendte specialkaffer og kakao. Udvalget af kaffetyper varierer fra kaffemaskine til kaffemaskine, og varierer også alt efter prisen.

Hvis man eksempelvis ønsker en af de dyre indbygningskaffemaskiner, er der mulighed for at bruge flere forskellige kaffebønner på samme tid. Dette betyder, at man kan have en type bønner til espresso og en anden til almindelig kaffe. Ultimativt betyder dette, at man kan få en bedre kop kaffe, eftersom nogle typer kaffe bruger espresso, mens andre ikke gør.

Med visse mærker af indbygningskaffemaskiner er det desuden muligt, at brygge store mængder kaffe ad gangen og også direkte i en termokande. Dette betyder, at man nemt kan lave kaffe til et møde eller flere kolleger af gangen.

Stor, frisk kaffe

Hvem bruger typisk en indbygningskaffemaskine?

Typisk er det virksomheder med egne lokaler og køkkener, der vælger at investere i en indbygningskaffemaskine. Årsagen til dette er, at kaffemaskinen, som tidligere beskrevet, skal indbygges i et køkkenmodul og have en fast vandtilslutning. Derudover benyttes denne type kaffemaskine ofte af virksomheder, hvor medarbejderne har forskellige præferencer, behov og ønsker i forhold til kaffe.

En indbygningskaffemaskine kan nemlig imødese de fleste behov for kaffe, og har derudover en kapacitet, der er stor nok til en eller flere afdelinger i en virksomhed. Dette betyder dog også, at der ikke er grænser for, hvem der bruger denne type professionelle kaffemaskine. En indbygningskaffemaskine er dog dyrere end en normal kaffemaskine, hvilket man skal have med i sine overvejelser.

Derfor er der mange virksomheder der i stedet indgår en aftale om at leje eller leasing af kaffemaskine til virksomheden. 

Ekstraudstyr, tilkøb og rengøring

Når man investerer i en indbygningskaffemaskine, er der forskellige tilkøbsmuligheder og ekstraudstyr, som man kan købe. Hvis man vælger en kaffemaskine med manuel mælkeskummer, kan der være et behov for ekstra mælkeskummekander. Derudover kan man til nogle mærker og modeller tilkøbe en termokande, hvilket betyder, at man kan brygge en hel termokande ad gangen.

I forbindelse med rengøring, er dette utroligt nemt og ligetil med de fleste indbygningskaffemaskiner, nogle modeller er endda udstyret med et fuldautomatisk rensesystem. Til dette kommer der dog nogle tilkøb i forhold til rengøringsmiddel og afkalkning. Vi anbefaler altid, at man bruger producentens eget rengøringsmiddel og afkalkningsmiddel, da man på denne måde er sikret i forhold til garanti og reklamation. Der kan desuden tilkøbes yderligere rengøringsfremmende artikler i form af børster, slanger m.m. hvis dette ønskes.