Industri kaffemaskine

Sammenlign pris og kvalitet på industri kaffemaskiner - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!

Industri kaffemaskine til virksomhed

En industri kaffemaskine kan i dagens Danmark være en utrolig vigtig gode at have på arbejdspladsen, som alle uden tvivl vil værdsætte. Prisen på en industri kaffemaskine til kontor kan variere meget, alt efter hvilken slags kaffemaskiner du ønsker. Ønsker du blot en lille klassisk kaffemaskine til kontoret, vil dette koste dig mellem 800-5.000 kr. Ønsker du derimod en større maskine med flere funktioner, kan prisen hurtigt komme op på 45.000 kr. Dog er de penge givet godt ud, da en god kop kaffe om morgenen, inden arbejdet for alvor går i gang, kan være essentielt for en produktiv dag.

Hvilken type industri kaffemaskine, der er bedst for lige netop din virksomhed kommer an på flere forskellige faktorer. Blandt andet virksomhedsstørrelsen, hvorvidt om virksomheden har behov for en almindelig stempelkaffemaskine, en fuldautomatisk espressomaskine eller noget helt tredje. Dette vil ligeså have indflydelse på prisen på kaffemaskinen. Derfor er det en god ide at undersøge markedet, inden du vælger at investere i en kaffemaskine til kontoret. Du kan derfor med fordel også undersøge mulighederne for enten at lease eller leje af kaffemaskine, hvis du er i tvivl.

Har du dog ingen tvivl om, at du skal have en industri kaffemaskine til din virksomhed, så kan du her blive meget klogere på, hvad denne har af goder, typer af kaffemaskiner, priser og meget mere. Baseret på dette bør du have de bedste forudsætninger for at vælge den helt rigtige industri kaffemaskine til din virksomhed.

Ønsker du et skræddersyet tilbud på en industri kaffemaskine, der er tilpasset jeres behov og ønsker? Så kan du udfylde vores simple kontaktformular i toppen af siden, hvor du derefter vil modtage op til fire tilbud - helt gratis og uforpligtende.

Her kan du få et overblik over, hvad du kan læse om på siden

Hvad koster en industri kaffemaskine?

Det er ikke helt ligetil at definere en industrikaffemaskine pris. Denne kan nemlig variere meget og ligger fra 800-5.000 kr. for en lille kaffemaskine. Derimod ligger en større maskine fra ca. 10.000 kr. og op efter alt efter virksomhedens behov og ønsker til denne. Der findes utallige varianter med flere forskellige funktioner, som alt efter behov vil indebære en ændring af størrelsen på en industri kaffemaskine og dermed også prisen.

Pris på industri kaffemaskiner
Industri kaffemaskine Type af industri kaffemaskine Pris på industri kaffemaskine
Bonomt Bolero XL Instant kaffemaskiner 16.265 kr.
Animo OptiFresh Bean 1 Friskbryg kaffemaskine 19.850 kr.
Bonomt Bryganlæg B10 HW Bryganlæg 29.320 kr.
Barista One Espresso kaffemaskiner 43.500 kr.
Bestil tilbud på industri kaffemaskine Det tager under 1 minut.

Som du kan se i ovensteånde tabel varierer prisen en del alt efter, hvilken type industri kaffemaskine du har behov for. Yderligere vil prisen diffentiere alt efter, hvilke funktioner som kaffemaskinen skal have. Derfor er det vigtigt, at du klarlægge, hvad lige netop din virksomhed har brug for inden, at du vælger at investere i en industri kaffemaskine

Industri kaffemaskinens specialiteter og funktioner

Der findes mange forskellige industri kaffemaskiner med diverse funktioner og bryggemetoder, og desuden er det ikke alle medarbejdere, der ønsker præcis den samme varme drik. Derfor kan løsningen også findes i en kaffeautomat, som kan levere både kaffe, cappuccino, café latté, varm chokolade, café mokka og espresso, samt varmt vand til te.

Udover de mange smagsvarianter kan industri kaffemaskinen også variere med hensyn til bryggemetode. En instant industri kaffemaskine er f.eks. velegnet til steder, hvor der er trængsel og et stort behov for kaffe, da den har en lav bryggetid på omkring otte sekunder.

En helbønne industri kaffemaskine sikrer derimod en høj kvalitet, da den bedste kaffe i de fleste tilfælde stammer fra en helbønne kaffemaskine. Her kan bryggetiden dog godt være længere end ved brug af en instant kaffemaskine, men til gengæld fortæller medarbejderne stolt om deres industri kaffemaskine, der brygger kaffe af høj kvalitet.

Hvilken industri kaffemaskine bør jeg vælge?

Der findes, som tidligere beskrevet, utallige typer af industri kaffemaskiner, så det kan være svært at vælge, hvilken der passer bedst til ens behov. I en større virksomhed stiller du formentlig større krav til både kapacitet, antal af funktioner og smagsvarianter end du gør i en mindre virksomhed. Især kapaciteten er vigtig at forholde sig til. En for lille kaffemaskine til industri kræver flere opfyldninger end nødvendigt, og det er både tidskrævende og kan fungere som et stort irritationsmoment.

En for stor industri kaffemaskine betyder derimod formentlig, at der kunne være sparet penge ved at købe en mindre. Her går der meget kaffe, vedligeholdelse og omkostninger til spilde. Ligeledes bør man have bryggetiden in mente - der er forskel på hvor hurtigt industri kaffemaskinerne brygger en kop. Det kan også være, at virksomheden har et behov for at kunne brygge større mængder, f.eks. direkte til en termokande, som man kan medbringe til møder.

Du kan i følgende tabel se, hvilken kaffemaskiner der passer bedst til din virksomhed baseret på dens størrelse.

Typer af industri kaffemaskiner baseret på virksomhedsstørrelse
Industri kaffemaskine Antal medarbejdere
Instant kaffemaskiner 2-10 medarbejdere
Fuldautomatiske espressomaskiner 10-25 medarbejdere
Friskbryg kaffemaskine 25-50 medarbejdere
Bryganlæg 50+ medarbejdere
Bestil tilbud på industri kaffemaskine Det tager under 1 minut.

Professionel kaffemaskine til din virksomhed

Mange virksomheder ønsker at investere i det, der karakteres som en professionel kaffemaskine, da denne har en høj kvalitet og har nogle fordelagtige funktioner. Mange forbinder en professionel kaffemaskine med en fuldautomatisk espressomaskine. Den professionelle kaffemaskine kan dog både være en fuldautomatisk- og semiautomatisk espressomaskine. Det er derfor op til den enkelte virksomhed at finde ud af, hvad der passer lige netop dem. Det kan derved være svært at vide helt præcist, hvad en professionel kaffemaskine er. I følgende kan du derfor læse mere om, hvad der karakteriserer en professionel kaffemaskine.

  • En professionel kaffemaskine er af høj kvalitet

En professionel kaffemaskine vil altid levere bedre kaffe end ikke-professionelle maskiner, hvilket også er grunden til, at det er denne type kaffemaskiner, du ofte finder på restauranter og caféer. Du kan læse mere om kaffeløsninger til café og restaurant her på siden.

En professionel kaffemaskine laver selvfølgelig kun så god kaffe, som de råvarer du kommer i maskinen. Hvis du kun bruger kaffebønner eller -pulver af lav kvalitet, vil din kaffemaskine ikke kunne lave god kaffe, om den så er professionel eller ej. Det er derfor vigtigt, at du bruger råvarer af høj kvalitet, når du bruger en professionel kaffemaskine - så er du sikret en særdeles velsmagende og fløjlsblød kop kaffe.

  • En professionel kaffemaskine er avanceret

Det er de færreste kaffemaskiner, der er lige så avancerede som de professionelle kaffemaskiner, hvilket selvfølgelig også hænger sammen med kaffemaskinens høje kvalitet. En professionel kaffemaskine tilbyder mange forskellige funktioner, og kan som regel brygge et bredt udvalg af kaffe. Med en professionel industri kaffemaskine kan du derfor ofte få både sort kaffe, caffe latte, cappuccino, espresso og varm chokolade, foruden varmt vand til te m.m.

Industri kaffemaskine

Har du brug for en stor kaffemaskine?

Er I en stor eller mellemstor virksomhed med mange medarbejdere, der hver dag drikker uendelige mange kopper kaffe? Så kan det være en god ide at overveje at investere i en stor kaffemaskine. I nedenstående kan du læse om det, der karakteriserer en stor kaffemaskine, som vil give dig en bedre forståelse for, hvornår din virksomhed har behov for en stor industri kaffemaskine.

  • En stor kaffemaskine er stor i størrelsen

Det der først og fremmest karakteriserer en stor kaffemaskine er naturligvis kaffemaskinens størrelse. En stor kaffemaskine fylder betydeligt mere end de små kolbemaskiner, og ofte fylder en stor kaffemaskine et helt bord. En stor kaffemaskine kan ligeså fås med sin egen søjle, således at den kan placeres hvor som helst.

  • En stor kaffemaskine har stor kapacitet

Foruden kaffemaskinens størrelse er kapaciteten ligeledes afgørende for, hvorvidt en kaffemaskine er stor eller ej. En stor kaffemaskine har større kapacitet end de fleste andre maskiner, og kan således brygge op til 300-500 kopper om dagen. Dette betyder både, at kaffemaskinen har nok lagerplads til at opbevare kaffe- og kakaopulver inden i maskinen, men også at den er så hårdfør, at den kan klare at brygge så mange kopper i træk. Kaffemaskiner af denne størrelse og kapacitet passer især til store og mellemstore virksomheder, da de kan betjene mange mennesker i løbet af en dag.

  • En stor kaffemaskine er fuldautomatisk

For det meste karakteriseres en stor kaffemaskine ligeså som værende fuldautomatisk. Som sagt er store kaffemaskiner både store rent omfangsmæssigt og kapacitetsmæssigt, og ofte følger fuldautomatikken hånd i hånd med disse parametre. Hvis en stor kaffemaskine skal kunne håndtere mange kopper kaffe, kræver det nemlig, at kaffemaskinen brygger hurtigt, og at den får den enkelte ordre af vejen, så den næste kan komme til. Her nytter det altså ikke noget, at maskinen kun er semiautomatisk, og hver enkelt medarbejder skal bruge tid på selv delvist at tilberede kaffen.

Er du forsat i tvivl om hvilken industri kaffemaskine, der passer bedst til dig og din virksomhed, kan du blot udfylde kontaktformularen i toppen af siden. Herefter vil du modtage op til 4 skræddersyede tilbud fra forskellige leverandører - helt gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud på industri kaffemaskine Det tager under 1 minut.