Jura kaffemaskine

Schweizisk kvalitet - En kaffemaskine der altid leverer varen! Bestil tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om Jura kaffemaskiner

Jura er et schweizisk mærke, der har eksisteret siden 1931. I dag er Juras produktion fokuseret omkring semiprofessionelle kaffemaskiner, kaffeautomater og espressomaskiner. Jura er kendetegnet ved høj kvalitet og et stilrent design, hvilket gør Jura kaffemaskiner specielt populære i Danmark.

Hvad kan en Jura kaffemaskine?

Som nævnt ovenfor, er de fleste af Juras kaffemaskiner fuldautomatiske, hvilket betyder, at kaffemaskinerne er utroligt nemme at betjene. Alle Jura kaffemaskiner bruger den nyeste form for teknologi samt de nyeste og bedste komponenter på markedet. Dette betyder også, at de fleste af deres kaffemaskiner kan alt det man måtte efterspørge.

Hurtig bryggetid

Giga X9Juras brug af den nyeste teknologi og komponenter gør, at mange af deres kaffemaskiner er udstyret med mere end en termoblok og pumpe. Jura kaffemaskiner kan derfor brygge kaffe på kort tid og brugen af flere pumper sikrer en perfekt brygning af kaffen.

Mange kaffevarianter

Jura kaffemaskiner giver brugeren mulighed for at vælge mellem mange forskellige kaffevarianter. De fuldautomatiske kaffemaskiner gør det muligt at vælge et væld af kaffespecialiteter, med eller uden mælk, hvorimod de semiautomatiske kaffemaskiner giver brugeren af kaffemaskinen mulighed for selv at tilpasse og lave kaffen på den måde der ønskes.

Der er altså mange muligheder for kaffevarianter, når man vælger en Jura kaffemaskine. Foruden, kaffe kan de fleste af Juras maskiner producere varmt vand, som kan bruges til te og kakao.

Nem rengøring og vedligeholdelse

De fleste Jura kaffemaskiner, kaffeautomater og espressomaskiner er udstyret med et integreret rense-, skylle- og afkalkningssystem. Dette gør, at kaffemaskinen er utrolig nem at rengøre og vedligeholde, hvilket er vigtigt på en arbejdsplads med mange mennesker.

Det integrerede rensesystem gør også, at hygiejnen i og omkring kaffemaskinen er i top. Hygiejnen i og omkring kaffemaskinen er vigtig for en virksomhed, hvor mange mennesker bruger kaffemaskinen i løbet af dagen. Årsagen til dette er, at mange bruger kaffemaskinen i løbet af dagen, hvilket udgør en risiko for at blive smittet med sygdomme.

Tilbehør og tilslutning

Jura udbyder mange forskellige eksterne enheder og moduler til deres kaffemaskiner. Modulerne gør det muligt for den enkelte bruger, at tilpasse den enkelte kaffemaskine efter behov. Der kan eksempelvis tilkobles alle store salgssystemer eller et møntindkast.

Juras kaffemaskiner kan tilsuttes direkte til vandforsyningen eller benytte en vandtank. Modellerne der er beregnet til direkte tilslutning er X9c, X8c, X7c, XJ9 og XJ5. Det er dog muligt, at få de fleste modeller med vandtanke.

Store kaffebønner

Hvorfor vælge en Jura kaffemaskine?

Der er meget der taler for at vælge en kaffemaskine fra Jura. Først og fremmest er man med en Jura kaffemaskine sikret en kaffemaskine, der er holdbar, god og konsistent i dens kaffebrygning. Derudover er Juras kaffemaskiner stilrene og tæt på vedligeholdelsesfrie, hvilket betyder, at kaffemaskinen ikke skal skiftes ud eller repareres fra tid til anden.

Der findes selvfølgelig mange andre kaffemaskinemærker på markedet, som er mindst lige så gode, som en Jura kaffemaskine. Det kan derfor være svært entydigt, at sige at man bør vælge en Jura kaffemaskine. Erfaringen fra Danmark er dog at Jura er en populær kaffemaskine, som er stabil og god. Det betyder altså, at man ikke vælger forkert, hvis man vælger en Jura kaffemaskine.

Hvilke modeller findes der?

Der findes mange forskellige Jura kaffemaskinemodeller, som hver især har deres funktioner og egenskaber, der gør dem unikke. Du kan herunder se de modeller, som vores partnere og leverandører typisk fører:

GIGA-serien:

En af serierne som Jura fører, er GIGA, hvilket er en serie af større kaffemaskiner. Kaffemaskinerne som vores partnere fører i GIGA-serien er typisk X9, X8 og X7, hvor de fleste kommer med fast tilslutning til vandforsyning eller med vandtank. Det er med GIGA-serien muligt at få de fleste kaffetyper, brygget til perfektion.

IMPRESSA-serien:

Denne serie inkluderer en række mindre kaffemaskiner fra Jura, og IMPRESSA er derfor en serie af kaffemaskiner til virksomheden, der ønsker en kompakt men god kaffemaskine. De modeller, der føres af vores partnere, er for det meste XJ5, XJ9 Pro, XS9 Classic og XF50 Classic. Det er ligeledes muligt med IMPRESSA-serien af få de fleste kaffedrikke.

Prisen på en Jura kaffemaskine

Prisen på en Jura kaffemaskine varierer alt efter model og præferencer. Hvis man ønsker ekstraudstyr til kaffemaskinen bliver den selvsagt dyrere, og prisen afhænger ligeledes af hvorvidt man foretrækker vandtank eller fasttilslutning til vandforsyning. Det er ofte muligt at få en brugt maskine fra Jura, hvilket gør at prisen er lavere end på en ny kaffemaskine.

Hvis du ønsker et tilbud på en Jura kaffemaskine eller andre kaffemaskiner, så udfyld kontaktformularen øverst på siden og modtag op til fire tilbud på kaffemaskiner.