Kaffe- og kakaomaskine

Bestil tilbud på en ny kaffe- og kakaomaskine til din virksomhed her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

At tage en kop velsmagende kaffe eller varm kakao er for mange mennesker en fast rutine om morgenen, når de møder ind på arbejdet. En kaffemaskine, der kan klare flere forskellige kaffevarianter, er derfor efterhånden blevet en fast installation i de fleste virksomheder.

Du kan her på Ekspertvalg.dk indhente flere gode tilbud på en kaffe- og kakaomaskine, hvis du blot udfylder formularen. Det er gratis og ganske uforpligtende, at indhente tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Hvorfor anskaffe en kaffe-og kakaomaskine?

En kaffe-og kakaomaskine vil skabe glæde hos de fleste medarbejdere, da maskinen kan lave de fleste varme drikke. Så uanset om dine medarbejdere er til café latte, cappuccino, varm kakao eller noget andet, så er der noget for enhver smag.

Medarbejdere, kunder og andre gæster forventer, at de selv kan lave eller bliver budt på en kop kaffe, når de er på arbejde eller deltager ved møder i virksomheden.

Hvad koster en kaffe- og kakaomaskine?

Prisen på en kaffe- og kakaomaskine afhænger af flere faktorer som eksempelvis 2, hastighed, kaffebønner og kvalitet.

Brygningskapacitet er et udtryk for, hvor mange kopper kaffe maskinen kan levere om dagen. En høj hastighed samt høj brygningskapacitet vil ofte betyde kaffe af en lavere kvalitet. Det går selvfølgelig en del hurtigere, at lave kaffe med instant kaffe i forhold til hele kaffebønner, men kaffen smager heller ikke helt lige så godt.

Typen af kaffebønner, som kaffemaskinen bruger, påvirker også prisen samlet set. Instant kaffe er billigst, derefter kommer formalet kaffe og den dyreste løsning er hele kaffebønner. Dog smager kaffen langt bedre, hvis der bruges hele kaffebønner til brygningen.

Kvaliteten af kaffemaskinen har også en indvirkning på prisen. De bedste kaffemaskiner er kaffeautomater, der kan brygge mange forskellige kaffevarianter. Espressomaskiner er dog kvalitetsmæssigt lige et niveau over kaffeautomaterne.

Prisen for at købe en kaffemaskine ligger fra omkring 8000 kroner for almindelige kaffemaskiner, og op til 80.000 kroner for avancerede modeller.

Skal du købe, leje eller lease en kaffemaskine?

Vælger du at købe en kaffemaskine til din virksomhed, så betaler du bare det fulde beløb og får kaffemaskinen leveret til din virksomhed.

Vælger du at leje kaffemaskinen, så kan lejeaftalen opsiges eller ændres og er dermed en mere fleksibel løsning end et decideret køb.

Du kan desuden vælge at tegne en leasingaftale på en kaffemaskine. Der findes to leasingaftaler, hvor den ene kaldes finansiel leasing og den anden hedder operationel leasing. Ved finansiel leasing forpligter virksomheden sig til, at købe kaffemaskinen efter leasingperioden. Virksomheden kan dog vælge, at finde en anden køber til kaffemaskinen. Med en operationel leasing, forpligter virksomheden sig ikke til at købe kaffemaskinen efterfølgende.

Fordelene ved at leje og lease kaffemaskiner er, at du spreder udgifterne over en længere periode samt som regel slipper for at håndtere service og reparationer.

Hvis du er blevet interesseret i at købe, leje eller lease en kaffe- og kakaomaskine, så kan du indhente tilbud ved at udfylde formularen. Har du nogle spørgsmål til dette, kan vi kontaktes på telefon eller på mailen info@ekspertvalg.dk.