De bedste tilbud på kaffemaskine med kværn (2019)

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Find kaffemaskine med kværn til din virksomhed på Ekspertvalg.dk

Når du vælger at anskaffe dig en kaffemaskine, bør du overveje, om din virksomhed foretrækker en almindelig kaffemaskine eller en kaffemaskine med kværn. Valget står mellem brugen af malede eller hele bønner til kaffebrygningen. En kaffemaskine med kværn står selv for at kværne de hele bønner, og kvaliteten kan være højere end på en almindelig kaffemaskine.

En kaffemaskine med kværn kan have forskellige funktioner. Den kan blandt andet lave forskellige variationer af kaffe såsom espresso, cappuccino eller cafe latte. Yderligere kan du på nogle modeller justere styrken af kaffens koffeinindhold, hvis du foretrækker en mild kop kaffe.

Når du bruger en kaffemaskine med kværn, starter den først med at male kaffebønnerne, når du trykker på knappen. På den måde vil hver enkelt kop kaffe bevare den gode kvalitet og smag.

Har din virksomhed brug for en kaffemaskine, kan du modtage skræddersyede tilbud på kaffemaskiner ved at udfylde vores kontaktformular øverst på siden - helt gratis og uforpligtende.

Læs mere her på siden:

Pris på kaffemaskine med kværn

Ud over de mange funktioner på en kaffemaskine med kværn er prisen også en faktor, du bør overveje, eftersom du oftest er nødsaget til at betale lidt mere for kvalitet. Du kan anse kvaliteten på maskinen som en investering i god kaffe - hver gang.

Ønsker du en kaffemaskine med kværn med mange funktioner, skal du vide, at prisen på maskinen kan være dyrere. Nogle kaffemaskiner kan koste helt op til 30.000 kr., imens andre kan anskaffes til priser ned til omkring 1.000 kr.

Prisniveau - kaffemaskiner med kværn
Billigste prisklasseMellemklasseDyreste prisklasse
2.000 - 7.000 kr. 7.000 - 15.000 kr. 15.000 - 30.000 kr.

Priserne er vejledende. Det er muligt, at du vil få tilbudt andre priser.

Ønsker du at modtage tilbud på kaffemaskiner med kværn, kan du udfylde kontaktformularen øverst på siden. Du vil herefter modtage fire tilbud, som både er gratis og uforpligtende. Er prisen på en ny kaffemaskine med kværn for høj, har du mulighed for leje af kaffemaskine.

Bestil tilbud på kaffemaskine med kværn Det tager kun 2 minutter!

Fordele og ulemper ved kaffemaskine med kværn

Med en kaffemaskine med kværn har du mulighed for at brygge nøjagtig den type kaffe, du kunne tænke dig. På den måde kan du byde kollegaerne eller klienterne på en god kop kaffe - uafhængigt af deres individuelle præferencer.

Fordele ved en kaffemaskine med kværn

 • Er nem at anvende
 • Mange forskellige funktioner
 • Kan være nem at rengøre, hvis maskinen er udstyret med et automatisk rengøringssystem
 • Maskinen brygger kaffe på ingen tid
 • Enkelte maskiner er udstyret med et lavere støjniveau end andre

Ting, du skal være opmærksom på

 • Prisen kan være høj
 • Kan tage op til 30 minutter at afkalke
 • Der skal ofte skiftes vandfilter
 • Kan have en tendens til at optage meget plads
 • Nogle mener, at maskinen larmer for meget, når kaffebrygningen går i gang

Kaffemaskine med kværn - funktioner

En kaffemaskine med kværn brygger kaffe på hele bønner, der både øger smag og kvalitet. Kaffemaskinen er også udstyret med en masse andre funktioner. Disse funktioner gør det muligt at vælge mellem bl.a. espresso, cappuccino, sort kaffe eller cafe latte. Ønsker du en traditionel kop kaffe, vil det også være muligt at brygge kaffe i en termokande eller kolbe.

Nogle maskiner er udstyret med en separat beholder, så det er muligt at brygge en almindelig, fintmalet kaffe. Du kan derfor afskaffe den almindelige kaffemaskine og i stedet anskaffe dig en kaffemaskine med kværn, eftersom den kan dække alle tænkelige kaffebehov.

De mange funktioner afhænger af, hvad du ønsker din nye kaffemaskine med kværn skal kunne. Vi anbefaler, at du læser vejledningen, inden du går i gang med at bruge din kaffemaskine med kværn. Dette gør, at du bliver ekspert i, hvordan du benytter den.

Overvejelser før anskaffelse af kaffemaskine med kværn til erhverv

Du bør tænke over hvilke behov kaffemaskiner til erhverv kan dække i din virksomhed - uanset om det drejer sig om:

 • Kontor
 • Skole eller uddannelsesinstitution
 • Hotel eller restaurant

Drejer det sig om kontor eller skole, vil det være en fordel at fokusere på de praktiske funktioner, såsom maskinens hurtighed, rengøringssystem og størrelse.

Drejer det sig om en restaurant, bør du fokusere på din virksomheds identitet. Det kan derfor blive nødvendigt at investere i en kaffemaskine med kværn, som matcher denne, så dine kunder vender tilbage.

Ønsker du, at din kaffemaskine med kværn skal kunne brygge kaffen selv, rengøre sig selv og slukke sig selv, bør du anskaffe dig en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn.

En fuldautomatisk kaffemaskine med kværn kan foretage automatiske funktioner helt selv - blot ved et tryk på en enkelt knap. På den måde kræver maskinen ikke den store, manuelle vedligeholdelse, hvilket kan være en fordel i en travl virksomhed.

Kaffemaskine

Har din virksomhed brug for en kaffemaskine, kan du, ved hjælp af vores kontaktformular øverst på siden, modtage op til 4 tilbud på kaffemaskiner med kværn. Ekspertvalg.dk har mere end 5 års erfaring med formidling af kaffemaskiner - bestil tilbud i dag, og få den bedste pris!

Bestil tilbud på kaffemaskine med kværn Det tager kun 2 minutter!

Kaffemaskine med to kværne

En kaffemaskine kan købes med to kværne - også kaldet dobbelt kaffemaskine, hvilket gør det muligt at brygge to kopper kaffe på samme tid. Du har mulighed for at brygge flere kopper kaffe ad gangen og derfor spare tid på selve brygningen.

Har du en travl virksomhed eller arbejdsplads, vil en kaffemaskine med to kværne være en ideel investering, da du derfor vil spare en masse tid. En kaffemaskine med to kværne eller en kaffeautomat kan være mere produktiv for din virksomhed. Især, hvis du skal brygge kaffe til mange ansatte eller kunder.

Udover at være dobbelt så hurtig som en kaffemaskine med en enkelt kværn, kan en maskine med to kværne variere kaffebønnerne. På den måde kan du få præcis den type kaffe, du ønsker. Du kan også vælge at være kreativ og blande to forskellige kaffebønner i de to kværne.

Kaffemaskine med kværn og mælkeskummer

En cafe latte eller en cappuccino kan være for avanceret at brygge på traditionelle kaffemaskiner med kværn. Disse kaffevarianter kræver en mælkeskummer for at opnå det korrekte resultat.

Dette kan inkluderes i din kaffemaskine med kværn, men har dog også indflydelse på prisen. Du får alle tænkelige kaffevarianter med kun ét enkelt tryk på knappen, og samtidig kan maskinen brygge to kopper kaffe på samme tid.

Kaffemaskine med kværn - brands

Kaffemaskine _med _kvearn _og _mealkeskummer

De førende brands på området er bl.a.:

 • Siemens
 • Philips
 • Electrolux
 • Krups
 • DeLonghi

Disse brands laver både kaffemaskiner med én kværn, med to kværne og med mælkeskummer. Priserne varierer afhængig af de funktioner, du ønsker, din kaffemaskine med kværn skal have. Vi anbefaler, at du sætter dig godt ind i kaffemaskinens funktioner, inden du vælger maskine og tilbud. Du kan bl.a. læse Forbrugerrådet Tænks guide til valg af kaffemaskine.

Nogle af topmodellerne fra hollandske Philips har f.eks. omkring 18 forskellige kaffefunktioner. Den tyske virksomhed Siemens har kaffemaskiner med kværn, du kan styre og indstille via din smartphone. Nogle af deres topmodeller er udstyret med bakker, hvor du kan få en opvarmet kop, når du har brygget din kaffe.

Svenske Electrolux har kaffemaskiner med kværn, som kan blive en integreret del af bygningen. En kaffemaskine til kontor med kværn fra Delonghi slukker, efter din kaffe er blevet brygget. Nogle af maskinerne, uafhængigt af mærke, er udstyret med en timer. Det vil sige, at den kan tidsindstilles, så kaffen bliver brygget automatisk via det tidsindstillede tidspunkt. Timeren kan gemme dine foretrukne kaffeoplysninger, så din kaffe bliver lavet på nøjagtig samme måde og tidspunkt hver eneste gang.

Kaffeabonnement til kaffemaskine med kværn

Du kan få etableret et kaffeabonnement, der består i at få leveret dine friske, hele kaffebønner én gang om ugen. På den måde slipper du for selv ugentligt at skulle købe bønner. 

Et kaffeabonnement kan anses som en forsikring, så du undgår at stå i en situation, hvor du mangler dine foretrukne kaffebønner til din kaffemaskine med kværn. Du har også mulighed for at skifte imellem kaffebønnerne hver måned. På den måde kan du skabe variation i din kaffe. Derudover har du mulighed for leasing af kaffemaskine, så du får både bønner og kaffemaskine med kværn på én gang.

Sådan vedligeholder du din kaffemaskine med kværn

Rengøringen af din kaffemaskine med kværn er essentiel for at have den kørende optimalt. Nogle maskiner skal rengøres manuelt, hvor andre mere avancerede maskiner er udstyret med et automatisk rengøringsprogram. Det automatiske rengøringsprogram sørger for, at din kaffemaskine med kværn selv er ansvarlig for egen rengøring og vedligeholdelse. Dette kan være en fordel for din virksomhed ift. erhvervsrengøring.

Derfor bør du inden anskaffelse overveje, hvor meget rengøring du ønsker. Derudover om de ekstra omkostninger til automatisk rengøring kan betale sig. Ønsker du, at din kaffemaskine med kværn skal køre i døgndrift, kan det være en fordel, at maskinen er udstyret med et automatisk rengøringsprogram.

Du skal være opmærksom på, at der oftest er mere rengøring forbundet med en kaffemaskine med kværn end en kaffemaskine uden kværn. Ønsker du derfor en vedligeholdelses- og rengøringsfri kaffemaskine, bør du anskaffe dig en kaffemaskine uden kværn.

Garanti på en kaffemaskine med kværn

Når din virksomhed anskaffer sig en kaffemaskine med kværn, følger der en garanti med fra producenten, hvad enten det er fra Philips, Siemens, Electrolux, Krups eller DeLonghi. Garantien er kun gældende, hvis du har fulgt producentens nøjagtige anbefalinger til rengøringen.

Producentens garanti og anbefaling er gældende, uanset om du anskaffer dig en kaffemaskine med kværn med automatisk eller manuelt rengøringsprogram. Vi råder dig til at følge deres råd, vejledning og anbefalinger, da du ellers kan risikere, at den ikke dækker.

Vi håber, at du har fået et indblik i kaffemaskiner med kværn. Ønsker du at modtage kaffemaskine med kværn tilbud til din virksomhed, kan du udfylde kontaktformularen øverst på vores side - helt gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud på kaffemaskine med kværn Det tager kun 2 minutter!