Kaffemaskine med termokande

Sammenlign pris og kvalitet på kaffemaskiner med termokander. Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om kaffemaskiner med termokander

Kaffe er en vigtig del af danskernes dagligdag, og det er især på arbejdspladsen, vi kvikker os selv op med den velduftende eliksir. Det betyder også, at det er nødvendigt for virksomheden at have en kaffemaskine, og det er mindst lige så vigtigt, at kaffemaskinen er af høj kvalitet.

Hvilken type kaffemaskine eller kaffeautomat man som virksomhed har behov for, afhænger meget af, hvilken type virksomhed man er. Mange virksomheder foretrækker fuldautomatiske kaffemaskiner med stor kapacitet og et væld af kaffetyper, mens restauranter og cafeer foretrækker semiautomatiske kaffemaskiner, hvor de selv kan sætte deres præg på kaffen. Der er dog mange gode grunde til, at alle typer virksomheder bør have en kaffemaskine med termokande.

Hvorfor få en kaffemaskine med termokande?

Der findes fordele og ulemper ved alle typer af kaffemaskiner, og valget af kaffemaskine bør afhænge af den enkelte virksomheds behov. Der er dog mange grunde til, hvorfor man som virksomhed bør investere i en kaffemaskine med termokande. Disse er, kort fortalt:

  • En kaffemaskine med termokande er en fordel for de som elsker sort kaffe
  • En kaffemaskine med termokande er en fordel til møder
  • En kaffemaskine med termokande er en fordel i kantiner og cafeterier
  • En kaffemaskine med termokande er en fordel for den forudseende
  • En kaffemaskine med termokande gør, at kaffen holder sig længere

N1En kaffemaskine med termokande er en fordel for de som elsker sort kaffe

Hvis medarbejderne foretrækker at drikke sort kaffe fremfor kakao eller kaffetyper med mælk, er det i høj grad en fordel, at vælge en stor kaffemaskine med termokande fremfor en kaffeautomat. En kaffemaskine med termokande kan nemlig kun lave sort kaffe, og du sparer derfor en masse penge, hvis du som sort kaffe-elsker nøjes med at investere i en simpel kaffemaskine med termokande, fremfor en stor og unødvendigt avanceret maskine.

N2En kaffemaskine med termokande er en fordel til møder

En kaffemaskine med termokande vil især komme til nytte, hvis man ofte holder møder i virksomheden. I stedet for at danne en kø ved kaffeautomaten, hvor alle medarbejdere må vente på deres tur, for at få deres ene kop kaffe, kan man med fordel brygge flere kopper ad gangen med en kaffemaskine med termokande. Når kaffen er færdigbrygget, fjerner man simpelthen termokanden, og placerer en anden i dennes sted. På denne måde kan man brygge kaffe til samtlige mødedeltagere på én gang, og kødannelsen overflødiggøres.

Stor kaffe og telefon

N3En kaffemaskine med termokande er en fordel i kantiner og cafeterier

En kaffemaskine med termokande er også en rigtig god idé for kantiner og cafeterier, især hvis man gerne vil have en hel kande kaffe med hen til sit bord. Hvis man for eksempel spiser sin frokost sammen med 3-4 kolleger eller gæster, er det meget nemmere at hente en hel termokande kaffe, end hvis hver enkelt skulle gå op og hente en kop. Det giver et meget mere professionelt udseende, hvis man brygger en hel kande kaffe på en professionel kaffemaskine med termokande, end hvis man sender folk op efter enkelte kopper.

N4En kaffemaskine med termokande er en fordel for den forudseende

Det er også en rigtig god idé at have en kaffemaskine med termokande, hvis kaffemaskinen er placeret langt fra ens eget kontor, og man derfor gerne vil hente meget kaffe ad gangen. Her kan man sætte kaffen over, når man møder ind, og dermed sikre sig, at man har kaffe til resten af dagen, stående i umiddelbar nærhed af ens plads.

N5En kaffemaskine med termokande gør, at kaffen holder sig længere

En kaffemaskine med termokande er med til at sikre, at kaffen holder sig varm i længere tid, hvilket også betyder, at kaffen er frisk i længere tid. At kaffemaskinen er udstyret med en termokande betyder derfor, at man ikke skal lave kaffe mange gange dagligt, men at man blot kan hente kaffen direkte fra kanden. En termokande kan derfor spare en for en masse tid, og samtidig være med til at holde kaffen frisk over en længere periode.

Hvad koster en kaffemaskine med termokande?

Kaffe og bogEn kaffemaskine med termokande koster ikke så meget som mange andre typer af kaffemaskiner, mest fordi en kaffemaskine med termokande ikke kan lave så mange forskellige varianter.

Med en større kaffeautomat kan man for eksempel lave både kaffe, kakao og varmt vand, mens man med en kaffemaskine med termokande udelukkende kan producere sort kaffe.

Hvis du gerne vil have en god kop kaffe til en fornuftig pris, er det altså en industri kaffemaskine med termokande, du skal have. Bemærk desuden at du både kan leje og lease kaffemaskinen hos vores leverandører. 

Få hjælp til at finde din kaffemaskine med termokande

Hvis du godt kunne tænke dig en kaffemaskine med termokande, men ikke orker at gennemgå samtlige modeller på markedet, vil vi meget gerne hjælpe dig. Hvis du udfylder kontaktformularen oppe til højre, skriver til os på info@ekspertvalg.dk eller ringer på 38 41 03 00, hjælper vi dig i kontakt med relevante leverandører. Herefter vil du modtage op til fire tilbud på den bedste kaffemaskine med termokande for dig!