Kaffemaskine med timer

Sammenlign pris og kvalitet på kaffemaskiner med timer. Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om en kaffemaskine med timer

En kaffemaskine med timer kan være nyttig i mange forskellige situationer. Timeren gør det nemlig muligt at indstille kaffemaskinen, således at kaffemaskinen brygger efter et fastsat tidspunkt eller den brygger, så den er færdig på et fastsat tidspunkt.

At kaffemaskinen er udstyret med en timer, er derfor en værdifuld funktion for mange virksomheder og kan være med til at gøre en arbejdsdag meget nemmere. Mange kantiner og cafeterier bruger også kaffemaskiner eller kaffeautomater med timere, da man på denne måde kan sikre sig, at der er kaffe på de rette tidspunkter.

Kaffemaskine med timer på kontoret

Der er mange fordele ved at have en kaffemaskine med timer på kontoret, timeren kan nemlig være med til at gøre det nemmere for de ansatte.

En af fordelene ved at have en kaffemaskine med timer er, at de ansatte kan være sikre på, at der er kaffe klar på de tidspunkter, hvor det er nødvendigt, at den er klar. En anden fordel er, at der altid kan være kaffe klar, når personalet møder ind på kontoret om morgen, hvilket kan være med til at øge effektiviteten. Årsagen til dette er, at kaffen om morgenen ofte kan være en tidsrøver, hvor en del tid går til spilde, når der skal laves kaffe.

Timeren kan derfor være værdifuld, da den sikrer, at der er kaffe på de rette tidspunkter af dagen. Netop det at der er kaffe på de rette tidspunkter, kan også være med til at øge effektiviteten og moralen på arbejdspladsen. Dette skyldes, at kaffe har en opkvikkende effekt på baggrund af den koffein, som kaffe indeholder. De ansatte på arbejdspladsen vil altså føle et større overskud i perioder, hvis de har adgang til kaffe.

Stor kaffe med computer

Kaffemaskine med timer til kantiner og cafeterier

Udover at der er fordele ved at have en timer kaffemaskine til kontoret, er der også fordele ved at have det i kantiner og cafeterier. En af fordelene er, at de ansatte i kantinen eller cafeteriet ikke skal bruge tid på at lave kaffe, og at kaffen vil være klar på et fastsat tidspunkt. På denne måde skal de ansatte ikke bekymre sig om kaffen, men kan derimod bruge tiden på andre vigtige opgaver.

For dem der bruger kantinen eller cafeteriet, er det også en fordel, at kaffemaskinen har en timer, af den grund, at de altid er sikret, at der er kaffe. Hvis ikke der er kaffe til rådighed, for dem som bruger kantinen, kan dette skabe negativ energi og virke demoraliserende for de ansatte.

En kaffemaskine med timer kan derfor være med til at reducere arbejdstid og mindske muligheden for manglede kaffe. Ultimativt er dette med til at øge effektiviteten og mentaliteten på arbejdspladsen, hvilket kan overføres direkte til bundlinjen.

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en kaffemaskine?

Før man som virksomhed vælger at investere i en kaffemaskine eller en kaffemaskine med timer, er der nogle afgørende faktorer, som man bør overveje. Først bør man overveje, om timeren er nødvendig i forhold til virksomhedens behov.

Hvis ikke der er brug for denne funktion, bør man nemlig ikke investere i en stor kaffemaskine med timer, da denne funktion koster ekstra. Hvis man derimod vurderer, at der er brug for en kaffemaskine med timer, er der dog andre ting, man bør overveje. Man bør eksempelvis overveje, hvor stor en kapacitet man har brug for i virksomheden. Herudover bør man overveje, hvilken type kaffe man ønsker, at kaffemaskine skal kunne lave.

Hvis man ønsker en industri kaffemaskine, der kan lave mange forskellige kaffetyper, er kaffemaskinen typisk dyrere. Hvis kaffemaskinen skal brygge på hele bønner, er dette endnu en post, som gør kaffemaskinen dyrere. Der er derfor nogle overvejelser forbundet med et køb af en kaffemaskine.

Priser på en kaffemaskine med timer

Kaffe med mælkPrisen på en kaffemaskine med timer varierer som sagt alt efter de funktioner, som kaffemaskinen skal have. Hvis man ønsker en kaffemaskine, der kan lave forskellige lækre typer kaffe og varmt vand til te, så vil kaffemaskinen koste mere end en almindelig kaffemaskine.

Herudover har det også noget at sige, om kaffemaskinen skal brygge på hele kaffebønner, formalet kaffe eller instant kaffe. Der er altså nogle forskellige overvejelser, som man skal gøre sig, inden man kan give en konkret pris på kaffemaskinen, da prisen kan varierer fra alt fra 5.000 kr. til 50.000 kr. og op efter. Mange virksomheder indgår derfor en leje eller leasingaftale, i stedet for at købe kaffemaskinen.

Hvis du er interesseret i en kaffemaskine med timer til din virksomhed, så kan du udfylde kontaktformularen øverst på siden, og dermed modtage op til fire tilbud på en kaffemaskine med timer. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen former for spørgsmål i forbindelse med dette, på tlf.: 3841 0300 eller pr. e-mail: info@ekspertvalg.dk