Kaffemaskine til hele bønner

Sammenlign pris og kvalitet på kaffemaskiner til hele bønner. Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om en kaffemaskine til hele bønner

En kaffemaskine til hele bønner er ofte en kaffemaskine af bedre kvalitet end andre almindelige kaffemaskiner og kaffeautomater. Årsagen til dette er, at de hele bønner skal kværnes i en kværn inde i kaffemaskinen, hvilket typisk gør kaffemaskinen lidt dyrere end andre kaffemaskiner.

Det at kaffemaskinen bruger hele bønner, og at kaffemaskinen selv kværner kaffen før brygningen gør dog også, at kaffen har en bedre kvalitet og smag. Dem som vælger en kaffemaskine med kværn til hele bønner, er derfor også dem, som går mere op i en god kop kaffe end andre.

Kvalitet og smag

Kaffe og noterSom sagt er der en bedre smag forbundet med brugen af hele kaffebønner. Årsagen til dette finder man i kaffens friskhed, idet kaffen kværnes umiddelbart inden kaffen brygges. Grunden til at denne type kaffe er mere frisk, er fordi hele kaffebønner holder bedre på smagen og i længere tid, så længe de ikke kværnes.

Nogle vil påstå, at det ikke har noget at sige, om kaffebønnen er formalet eller om den er hel, men en rigtig kaffekender vil nemt kunne smage forskellen på en kaffe, der er lavet på formalet kaffe, og en kaffe, der er lavet på hele bønner.

Hvis man har en stor kærlighed for kaffe, bør man derfor investere i en stor kaffemaskine som bruger hele bønner, da man vil opleve en bedre kaffe. En bedre kaffe kan i mange tilfælde også være med til at gøre dagen bedre, hvilkes skyldes kaffens egenskaber i forhold til koffein og antioxidanter.

Kaffemaskinens kværn

Når man vælger en kaffemaskine til hele bønner, er det vigtigt, at man ser på de kværne, der er i kaffemaskinen. Nogle professionelle kaffemaskiner er nemlig udstyret med kværne af lav kvalitet, hvilket på sigt fører til reparationer og vedligeholdelse af kaffemaskinen.

Læs også: kaffeautomat med møntindkast

Kaffemaskiner til hele bønner kommer både som kaffemaskiner med en enkelt kværn og som kaffemaskiner med to eller flere kværne, alt efter kaffemaskinens funktion. En kaffemaskine der leverer flere forskellige typer kaffe, kommer ofte med mere end én kværn, og kaldes derfor også "en dobbelt kaffemaskine". Dette skyldes, at kaffemaskinen har en kværn til almindelige kaffebønner og en kværn til espressobønner.

Det at kaffemaskinen har flere kværne, er også med til at gøre kaffemaskinen mere effektiv, da man typisk kan brygge flere kopper kaffe eller mere kaffe ad gangen. Med en kaffemaskine til hele bønner er det også ofte muligt, at brygge direkte i en termokande, hvilket kan være en fordel for dem, som ønsker god almindelig sort kaffe.

Kaffeabonnement på hele bønner

Når man vælger at investere i en kaffemaskine til hele bønner, bør man også investere i et ordentligt kaffeabonnement til kaffemaskinen. Dette skyldes, at kaffen ikke selvsagt er god, bare fordi den er brygget på hele bønner. Et godt kaffeabonnement fra en god leverandør kan derfor sikre, at kaffen altid er god, da kaffebønnerne er af høj kvalitet.

Der er dog også andre fordele ved et kaffeabonnement, eksempelvis er man som virksomhed fri for at skulle købe kaffe hele tiden, idet kaffen typisk leveres ugentligt til virksomheden. Det er herudover muligt at udskifte kaffen uge for uge, hvis man ønsker at prøve en ny type kaffe.

Store kaffebønner

Priser på kaffemaskiner til hele bønner

Prisen på helbønne kaffemaskiner varierer alt efter kaffemaskinens funktion og kapacitet. Hvis man ønsker en kaffemaskine, som eksempelvis kan lave special kaffe som caffe latte og cappuccino, eller som kan brygge direkte i en termokande, så vil denne kaffemaskine typisk koste mere end andre kaffemaskiner. Herudover er der andre forhold som gør, at prisen på kaffemaskinen kan variere.

Mange virksomheder vælger at lease eller leje deres kaffemaskine, i stedet for at købe. På den måde har man en fast månedlig udgift i stedet for at skulle lægge pengene her og nu. 

Vi anbefaler derfor, at du udfylder kontaktformularen øverst på siden, således at vi kan matche dine behov og ønsker med de rette partnere. Du vil modtage op til fire tilbud og skulle du have nogen spørgsmål, kan du altid kontakte os på e-mail: info@ekspertvalg.dk eller tlf.: 3841 0300.