Kaffemaskiner til erhverv

Sammenlign pris og kvalitet på kaffemaskiner til erhverv - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om kaffemaskiner til erhverv

Kaffe bringer social glæde, hvilket gør kaffemaskiner til erhverv til et must for firmaer. Kolleger mødes og snakker arbejde, fritid eller andet hen over en god kop kaffe, hvilket giver glæde, optimisme, tætte venskaber og i det hele taget en bedre dag. Ligeledes kan den velduftende og aromatiske kaffe være medvirkende til at forhandle en aftale på plads med en ekstern partner til et møde, da kaffen er med til at skabe en bedre stemning.

Kaffemaskiner til erhverv har altså en magisk funktion på de danske arbejdspladser, ofte med bedre resultater til følge, så det er en ting firmaer absolut må anskaffe sig. Det er dog ikke helt nemt at anskaffe sig en kaffemaskine eller kaffeautomat til erhverv. Der findes flere forskellige størrelser, kvaliteter og funktioner, som har stor indflydelse på, hvorvidt det er den rette kaffemaskine, der vælges til firmaet.

Kaffe Til Erhverv

Overvejelser ved anskaffelse af kaffemaskiner til erhverv

Gode kaffemaskiner skal overholde et par simple regler, for at kunne indgå i kategorien: "gode kaffemaskiner til erhverv". Når en god kaffe skal brygges, er det vigtigt, at vandet kommer op på en temperatur på 94-97 grader, og at alt kaffepulveret bliver gennemvædet i en hurtig gennemløbsproces. Den færdigbryggede kaffe skal være jævnt fordelt i kaffekanden, f.eks. så den sidste tår kaffe ikke smager anderledes end den første. Dertil kommer, at kaffekanden skal kunne holde den færdigbryggede kaffe varm ved den rette temperatur, for at bevare smag og aroma.

Læs også: kaffeautomat med møntindkast

Kaffemaskinen kan også inkludere en varmeplade, som kan holde kaffen varm i kaffekanden. Vær dog opmærksom på, at den bør indeholde en autosluk-funktion, da det i et firma med mange mennesker kan være rigtig svært, at uddelegere det ansvar, at slukke for kaffemaskinen. Et godt alternativ til en kaffemaskine uden varmeplade er, at komme den færdigbryggede kaffe direkte i en termokande.

Ved anskaffelse af en kaffemaskiner til erhverv, bør der overvejes, hvor i firmaet kaffemaskinen skal placeres, og hvor mange kopper kaffe der forventes at blive brygget i løbet af en dag. Der kan nemlig være mange penge at spare, ved ikke at købe for store kaffemaskiner. Det gælder både ved købspris, brug, samt vedligeholdelse af kaffemaskinen.

Priser på kaffemaskiner til erhverv

Det er umuligt at definere en fast pris på kaffemaskiner til erhverv, da flere elementer har indflydelse på prisen. Størrelse, kvalitet og funktioner er alt sammen noget der har indflydelse på prisen, som kan ligge på alt mellem 800 kr. til 50.000 kr. Hvis der findes uklarheder omkring valget af kaffemaskine, og der måske er brug for en midlertidig løsning i firmaet, kan leasing eller leje af kaffemaskiner til erhverv være en god løsning.