Kaffemaskiner til kontor

Sammenlign pris og kvalitet på kaffemaskiner til kontor - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 03. oktober 2019

Kaffemaskine til kontor

Kaffen er efterhånden en rimelig eftertragtet vare i firmaer, og også en vigtig bestanddel for effektiviteten i arbejdskraft. Uden en kaffemaskine på kontoret, er der en vis procentdel af social hyggesnak, der forsvinder. Hyggesnakken og blandt andet koffeinen fra kaffen er to ting, der er med til at forbedre arbejdsindsatsen på kontoret. Derfor er det en rigtig god ide at investere i en kaffemaskine. Valg af kaffemaskine til kontoret er dog ikke helt ligetil.

Valg af kaffemaskine til kontor

Hvis dit firma står overfor indkøb af en ny kaffemaskine, er der en række faktorer du skal have med i dine overvejelser. Først og fremmest skal den stå et sted, der giver god mening. Det nytter f.eks. ikke noget at have den stående et sted, hvor hyggesnak ikke er tilladt. Mange har brug for en pause med hyggesnak, mens kaffen brygges.

Når du har fundet et hyggeligt sted til kaffemaskinen på kontoret, skal du se på størrelsen af kaffemaskinen. Størrelsen finder du først frem til, når du har fundet ud af hvor mange mennesker der skal bruge kaffemaskinen på kontoret. Altså, hvor stor kapacitet den skal indeholde, for at kunne tilbyde kaffe til den beregnede mængde personer, uden der går kaffe til spilde, samt at den er stor nok til ikke at skulle genopfyldes konstant. Er der et større behov for udvalgt af varianter, kan en kaffeautomat til kontoret i stedet være løsningen.

Kaffemaskiner til kontor: Antal personer der benytter kaffemaskinen:
Instant kaffemaskiner: 2-5
Klasssisk kandemaskiner: 5-10
Fuldautomatisk kaffemaskiner: 10-25
Friskbryg hele bønner kaffemaskiner: 25-50
Bryganlæg: 50+

 

kaffemaskine til kontor

Kvalitet vigtig for kontorets kaffemaskine

Kvaliteten på en kaffemaskine er en større videnskab, som mange forbrugere har svært ved at gennemskue. Kvaliteten afhænger blandt andet af, om kaffemaskinen skal brygge kaffen på friskkværnede bønner, kapsler eller via kaffefilter. Dertil kommer, at en god filterkaffe helst skal brygges på en vandtemperatur på 94-97 grader. Det kan godt være en jungle at finde ud af hvilken kaffepulver, bønner eller kapsler der skal bruges - smag jer frem.

De forskellige metoder til kaffebrygning varierer meget i pris. Regn kaffeprisen ud pr. kop, hvis du ønsker at finde ud af, hvor mange penge der bruges på kaffen, og hvor der eventuelt kan spares penge.

Priser på kaffemaskiner til kontor

Hvad enten det skal være en mindre kaffemaskine eller kaffeautomat til kontoret, spænder priserne vidt. En god lille kaffemaskine til kontoret ligger i prisklassen 800-4.000 kr., hvorimod en kaffeautomat, såsom en espresso-maskine, kan koste fra 2.000 til 40.000 kr.

Der kan være mange penge at spare på en kaffemaskine eller kaffeautomat, alt efter hvilke behov der skal dækkes. Det kan også være, at dit firma har brug for en midlertidig løsning, hvis du enten er i tvivl om hvilken kaffemaskine du vil vælge, eller firmaet står over for en omstrukturering som kræver flytning. Alternativt kan du undersøge en brugt kaffemaskine eller muoligheden for at lease eller leje kaffemaskinen i stedet, så I ikke skal overveje nykøbsprisen eller dyre lån.