Kaffemaskiner til virksomheder

Sammenlign pris og kvalitet på kaffemaskiner til virksomheder - Bestil flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om kaffemaskiner til virksomheder

Gode kaffemaskiner til virksomheder er efterhånden standarden i firmaer landet over. Dens hyggelige bryg skaber samvær, gode sociale samtaler og historier, nye netværk og alt i alt en bedre arbejdsdag for kolleger i virksomheden. Derfor er kaffemaskinen i dag blevet uundværlig for virksomhederne. Kaffemaskinens popularitet gør, at firmaer må eje en eller flere, men udvælgelsen af den rette kaffemaskine er ikke helt nem. Man skal nemlig først afdække firmaets behov i kapacitet, funktioner og kvalitet, før man køber kaffemaskiner til virksomheder.

Overvejelser ved anskaffelse af kaffemaskiner til virksomheder

En kaffemaskine er ikke bare en kaffemaskine, der findes nemlig mange forskellige modeller og typer at vælge imellem. Dertil kommer, at kaffen kan brygges på forskellige måder, såsom at blive kværnet direkte fra bønner, via kaffefilter eller kapsler. De mange muligheder er med til at skabe en stor difference i kvaliteten og generelt gøre markedet mere uoverskueligt.

Der er derfor flere faktorer, som bør overvejes inden anskaffelse af kaffemaskiner til virksomheder. Kaffemaskinens kapacitet er en af de faktorer du bør overveje. Beregn hvor mange personer der er i dit firma, hvor mange der potentielt vil bruge kaffemaskinen og hvor ofte de vil bruge den. Det kan føre til en mere nøjagtig udvælgelse i størrelse af kaffemaskine eller kaffeautomat, som kan være med til at undgå spild, kontra for mange genopfyldninger i løbet af en dag.

Kaffeautomat til virksomheder

Om kaffen skal brygges direkte fra bønner, kapsler eller via kaffefilter er en smagssag, men kvaliteten inden for de tre typer af kaffebrygninger kan variere meget. Blandt andet når det gælder kaffefilter, er det vigtigt, at vandtemperaturen hurtigst muligt når op på en temperatur på 94-97 grader, for at beholde kaffens smag og aroma bedst muligt. Prisen på kaffen varierer også meget alt efter hvilken type kaffebrygning du vælger. Den bedst mulige måde at sammenligne priserne og finde den kaffe, der dækker firmaets behov vedrørende antallet af kaffebrygninger pr. dag, er ved at beregne kaffens pris pr. kop.

Priser på kaffemaskiner til virksomheder

Kaffemaskinens forskellige typer, størrelser og modeller gør det svært at definere, hvad kaffemaskiner til erhverv koster. Prisen på kaffemaskiner til virksomheder kan nemlig koste alt fra 800 kr. til 50.000 kr., afhængig af maskinens kapacitet, funktioner og kvalitet. Hvis der overvejes et køb af en kaffemaskine med høj kvalitet, men prisen synes at være for høj i den situation du befinder dig i, så er der mulighed for at leje en kaffemaskine til virksomhed. Der slipper du får indkøbsprisen, og du kan efter nogle måneder udskifte den lejede kaffemaskine, hvis du ønsker det.