Professionel kaffemaskine

Sammenlign pris og kvalitet på professionelle kaffemaskiner. Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om professionelle kaffemaskiner

Det er de færreste danske hjem og virksomheder, som kan klare sig uden en professionel kaffemaskine. De fleste nøjedes med en gammeldags kolbekaffemaskine indtil for 5-10 år siden, men vi har længe oplevet et boom i antallet og kvaliteten af kaffemaskiner til kontor. At udbuddet af kaffemaskiner er blevet større og bedre gør, at flere mennesker og virksomheder vælger at udskifte den gamle model med en ny, professionel kaffemaskine. I de private hjem er det især Nespresso-, Tassimo- og Senseomaskiner, der pryder køkkenborderne, mens man på arbejdspladsen gør plads til de noget større, professionelle kaffemaskiner.

Hvad karakteriserer en professionel kaffemaskine?

Det der blandt andet karakteriserer en professionel kaffemaskine, er dels kaffemaskinens kvalitet, og de funktioner kaffemaskinen tilbyder.

En professionel kaffemaskine er af høj kvalitet

En professionel kaffemaskine vil altid levere bedre kaffe end ikke-professionelle maskiner, hvilket også er grunden til, at det er denne type kaffemaskiner, man finder på restauranter og cafeer.

En professionel kaffemaskine laver selvfølgelig kun så god kaffe, som de råvarer man kommer i maskinen kan præstere. Hvis du kun bruger kaffebønner eller -pulver af lav kvalitet, vil din kaffemaskine ikke kunne lave god kaffe, om den så er professionel eller ej. Det er derfor vigtigt, at du bruger råvarer af høj kvalitet, når du bruger en professionel kaffemaskine - så er du sikret en særdeles velsmagende og fløjlsblød kop kaffe!

En professionel kaffemaskine er avanceret

Det er de færreste kaffemaskiner, der er lige så avancerede som de professionelle kaffemaskiner, hvilket selvfølgelig også hænger sammen med kaffemaskinens høje kvalitet. En professionel kaffemaskine tilbyder mange forskellige funktioner, og kan som regel brygge et bredt udvalg af kaffe, både med og uden mælk og sukker. Med en professionel kaffemaskine kan du kan derfor ofte få både sort kaffe, caffe latte, cappuccino, espresso og varm chokolade, foruden varmt vand til te.

Stor kaffe og keyboard

Hvor automatisk er en professionel kaffemaskine?

Kaffemaskinens grad af automatik afhænger ikke af, hvorvidt det er en professionel kaffemaskine eller ej; det afhænger mere af dine ønsker. Du kan altså både få en professionel fuldautomatisk eller semiautomatisk kaffemaskine, som hver især passer til deres typer af virksomheder En fuldautomatisk, professionel kaffemaskine er for eksempel rigtig god i kontorlandskaber, i kantiner, på messer og generelt i virksomheder, da medarbejderne blot skal trykke på nogle knapper, for at få deres kaffe.

Med en semiautomatisk professionel kaffemaskine, vil medarbejderne bliver nødt til delvist at færdiggøre deres kaffe manuelt. Derfor bruges denne type professionel kaffemaskine mest i restauranter og cafeer, hvor servitricer alligevel skal gøre kaffen pæn og indbydende, og give den et præg af luksus og overskud. Her kan de ofte sætte kaffen igang med at brygge, og i mellemtiden udføre en anden del af ordren, før de vender tilbage til kaffemaskinen, og færdiggør kaffen manuelt.

Hvorvidt du skal have en automatisk eller semiautomatisk professionel kaffemaskine, afhænger altså meget af, hvilken type din virksomhed er. Visse steder er fuldautomatikken en fordel, og andre steder foretrækker man semiautomatikken.

Kaffe med mælk

Hvad koster en professionel kaffemaskine?

Det er svært at sige præcis hvad en professionel kaffemaskine koster, da prisen i høj grad afhænger af både kvaliteten og antallet af funktioner. Derudover kommer det også an på kaffemaskinens kapacitet og størrelse, samt hvorvidt du ønsker køb, leasing eller leje af kaffemaskinen. Det er naturligvis dyrere at købe en ny professionel kaffemaskine, end det er at lease eller leje den. Ved købet lægger du et større engangsbeløb, mens du ved leje og leasing betaler et mindre beløb hver måned eller kvartal. Lejen kan desværre godt gå hen og blive dyrere end købet, hvis du henover en længere periode ender med at betale mere end nyprisen i lejepris.

Få hjælp til at finde en professionel kaffemaskine

Hvis du gerne vil have en professionel kaffemaskine til din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os her på siden. Du kan enten udfylde kontaktformularen oppe til højre, skrive til os på info@ekspertvalg.dk eller ringe på 38 41 03 00. Så sørger vi for, at matche dine ønsker og behov med vores partneres udvalg af professionelle kaffemaskiner, og du vil derefter modtager op til fire tilbud på kaffemaskiner af høj kvalitet.