Stor kaffemaskine

Sammenlign pris og kvalitet på store kaffemaskiner. Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om store kaffemaskiner

Der er rigtig mange ting, som er med til at definere en kaffemaskinetype, da kaffemaskiner varierer på mange forskellige parametre. Kaffemaskiner kan være enten simple eller avancerede, de kan være fuldautomatiske eller semiautomatiske, og man kan leje, lease eller købe dem. Derudover varierer kaffemaskinernes indre kapacitet, og der er i høj grad forskel på de forskellige designs og betjeningsmuligheder. Men en af de vigtigste parametre er selvfølgelig størrelsen på ens kaffemaskine, da størrelsen er med til at determinere og påvirke mange af de andre parametre.

Hvad karakteriserer en stor kaffemaskine?

Der er flere ting, som er med til at karakterisere, hvorvidt man har brug for en stor kaffemaskine; dette inkluderer blandt andet kaffemaskinens størrelse, kapacitet og niveau af automatik.

N1En stor kaffemaskine er stor i størrelse

Det der først og fremmest karakteriserer en stor kaffemaskine, er naturligvis kaffemaskinens størrelse. En stor kaffemaskine fylder betydeligt mere end de små kolbemaskiner, og ofte fylder en stor kaffemaskine et helt bord, eller den fås med sin egen søjle, således at den kan placeres hvor som helst. På denne måde virker en stor professionel kaffemaskine også som et møbel eller prydsgenstand i kontorlandskabet.

N2En stor kaffemaskine har stor kapacitet

Foruden kaffemaskinens størrelse, er kapaciteten ligeledes afgørende for, hvorvidt en kaffemaskine er stor eller ej. En stor kaffemaskine har større kapacitet end de fleste andre maskiner, og kan således brygge op til 300-500 kopper om dagen. Dette betyder både, at kaffemaskinen har nok lagerplads til at opbevare kaffe- og kakaopulver inden i maskinen, men også at den er så hårdfør, at den kan klare at brygge så mange kopper i træk. Kaffemaskiner af denne størrelse og kapacitet passer især til store og mellemstore virksomheder, da de kan betjene mange mennesker i løbet af en dag.

N3En stor kaffemaskine er fuldautomatisk

For at kunne bruge betegnelsen “en stor kaffemaskine”, kræver det som regel, at kaffemaskinen er fuldautomatisk. Som sagt er store kaffemaskiner både store rent omfangsmæssigt og kapacitetsmæssigt, og ofte følger fuldautomatikken hånd i hånd med disse parametre. Hvis en stor kaffemaskine skal kunne håndtere mange kopper kaffe, kræver det nemlig, at kaffemaskinen brygger hurtigt, og at den får den enkelte ordre af vejen, så den næste kan komme til. Her nytter det altså ikke noget, at maskinen kun er semiautomatisk, og hver enkelt medarbejder skal bruge tid på selv delvist at tilberede kaffen.

Stor kaffe med bog

Hvorfor bør jeg få en stor kaffemaskine?

Der kan være mange grunde til, hvorfor du bør investere i en stor kaffemaskine. Hvis du har en stor eller mellemstor virksomhed, har du brug for at kunne brygge mange kopper kaffe. Derudover vil du gerne undgå, at skulle fylde maskinen op med kaffe- og kakaopulver hele tiden, så det er også vigtigt, at kaffemaskinen har store indre depoter. Det er også essentielt, at den store kaffemaskine er fuldautomatisk, så medarbejderne ikke selv skal færdiggøre deres kaffe, eller vente unødigt længe på den.

En anden rigtig vigtig fordel ved at anskaffe en stor kaffemaskine er, at du nemt vil kunne forkæle dine medarbejdere i hverdagen. Kaffe er en rigtig stor del af den danske lønmodtagers arbejdsdag, og en stor kaffemaskine på kontoret vil hjælpe dem med at holde humøret højt hele dagen. Store kaffemaskiner tilbyder som regel et stort udvalg af forskellige kaffetyper, således at man ikke behøver at nøjes med sort kaffe, hvis man hellere vil have en cappucino eller kop kakao - og det vil dine medarbejdere elske!

Hvad koster en stor kaffemaskine?

En stor kaffemaskine er selvfølgelig ikke helt billig, idet man både betaler for kaffemaskinens store størrelse, store kapacitet og mulighed for fuldautomatik. Som udgangspunkt kan en stor kaffemaskine koste alt mellem 5.000-50.000 kroner, men prisen afhænger naturligvis også af, hvorvidt du vælger at købe eller leje af kaffemaskine. Prisen påvirkes også af, hvorvidt du ønsker at tilkøbe eventuelle andre produkter, såsom en serviceaftale, kaffeabonnement eller lignende.

Hvis du godt kunne tænke dig at få et specifikt tilbud på en stor kaffemaskine, er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen oppe til højre på denne side. Så sørger vi for at matche dig og dine behov med vores partnere, og du vil efterfølgende modtage op til fire tilbud på en stor kaffemaskine.