A3 kopimaskine

Sammenlign pris og kvalitet på A3 kopimaskiner - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Antal kopier pr. måned?

Det tager under et minut!

Hvad er en A3 kopimaskine?

En A3 kopimaskine er en kopimaskine, der er i stand til at håndtere papir af A3-størrelse. Det store format, A3, måler 420 mm x 297 mm og er almindeligt anvendt til plakater, fotografiske prints og andre projekter, hvor der er behov for en større størrelse papir.

En A3 kopimaskine har desuden også mulighed for at printe A4-kopier, hvorimod det ikke er en mulighed at foretage A3-kopier på en normal A4 kopimaskine. Det er derfor vigtigt, at man køber en A3 kopimaskine, hvis man ved, at der i fremtiden kan opstå behov for de specifikke funktioner, en A3 kopimaskine tilbyder.

A3 kopimaskinens behov for at rumme et større printhoved og papirbakke betyder endvidere, at en A3 kopimaskine normalt er større end en A4 kopimaskine. En A3 kopimaskine er derfor normalt ikke designet til at være bærbar, hvorfor man fra starten skal sikre sig, at man har tilstrækkeligt plads til en sådan størrelse kopimaskine.

Hvad kan man bruge en A3 kopimaskine til?

Det større format, som en A3 kopimaskine tilbyder, giver typisk mere fleksibilitet til kopimaskinens brugere:

  • En A3 kopimaskine kan bruges til print af plakater af større størrelse, da det giver mere plads til udlægning af information og iøjnefaldende design.
  • En A3 kopimaskine er nyttig til fremstilling af præsentationer for rapporter og andre projekter, hvor der er behov for visuel information, såsom materialer i et klasseværelse, der er designet til at berige miljøet eller formidle visuel information til de studerende.
  • En A3 kopimaskine er god at have, hvis man skal udskrive diagrammer og grafer, for eksempel til møder.

Hvilke funktioner har en A3 kopimaskine?

A3 kopimaskiner kan efterhånden fås med et væld af funktioner, så de også kan fungere som multifunktionsprintere, der både kan scanne, faxe og printe. Desto flere funktioner man ønsker, desto større og dyrere vil A3 kopimaskinen dog typisk være. Overvej derfor virksomhedens behov inden anskaffelse af en A3 kopimaskine til kontor. Hvis virksomheden kan nøjes med en sort/hvid A3 kopimaskine uden diverse ekstraudstyr, kan der nemlig være store besparelser at hente, da farveprint som regel er dyrere i forbrug og blæk.

Det er desuden en god idé, at du på forhånd overvejer, om du har behov for en mere avanceret A3 kopimaskine med automatisk dobbeltsideprint, øget udskriftshastigheder, øget papirkapacitet og lignenede.

I nogle virksomheder kan det også være en fordel at anskaffe en A3 kopimaskiner med en trådløs netværksfunktion, hvilket betyder, at man kan dele alle printressourcerne i et netværk. En A3 kopimaskine med netværksfunktion giver endvidere mulighed for, at man kan udskrive på farten fra mobilen.

Leasing af A3 kopimaskine

Der er flere måder, hvorpå man kan finansiere en A3 kopimaskine, men den mest udbredte finansieringsform er leasing. Leasing er grundlæggende en aftale, hvor leasingtager forpligter sig til at betale en række ydelser til leasinggiver. Til gengæld opnår leasingtager brugsretten over det leasede aktiv i leasingperioden - i dette tilfælde brugsretten over en A3 kopimaskine. Leasing kan opdeles i to typer: operationel leasing og finansiel leasing.

  • Operationel leasing er kortvarige lejemål, hvor leasingtager har mulighed for at opsige leasingaftalen inden aftaleperiodens udløb. Et kortvarigt lejemål betyder desuden, at løbetiden ikke strækker sig over hele A3 kopimaskinens forventede levetid, hvorfor værdien af de samlede leasingydelser typisk ikke dækker hele A3 kopimaskinens anskaffelsesværdi. Dette betyder, at det sædvanligvis er leasinggiver der bærer risikoen for A3 kopimaskinens værdi, hvorfor der typisk opkræves en præmie fra leasingtager. Leasinggiver har endvidere ansvaret for at vedligeholde A3 kopimaskinen under hele leasingperioden, og udgifterne hertil er derfor medregnet i leasingsatserne.

  • Finansiel leasing er langvarige lejemål, som strækker sig over hele A3 kopimaskinens forventede levetid. Leasingkontrakten er i princippet uopsigelig i kontraktperioden, hvorfor man skal sikre sig, at man er i stand til at betale de månedlige ydelser frem til leasingkontraktens udløb. Leasingydelserne der skal betales til leasinggiver vil, udover A3 kopimaskinens anskaffelsesværdi, også dække fortjenesten til finansieringsselskabet i form af renteindtægter.

Leje af A3 kopimaskine

Leje af A3 kopimaskiner adskiller sig fra leasing af A3 kopimaskiner, da der sædvanligvis er tale om en meget kortvarig lejekontrakt på max 12 måneder. Grundet den korte lejeperiode, er det normalt dyrere at leje en kopimaskine end at lease den, da man binder sig for en kortere tidsperiode. Leje af en A3 kopimaskine vil ofte give god mening ved kortvarige projekter eller begivenheder, hvor virksomheden ellers ikke har behov for en A3 kopimaskine. Det kunne være, at man til dagligt har en A4 kopimaskine, men skal bruge en A3 kopimaskine til print af plakater eller andet i større format.

Det er generelt mere almindeligt at lease en A3 kopimaskine end at leje en, da man sædvanligvis skal bruge den i en længere periode.

Hvad koster en A3 kopimaskine?

Prisen på en A3 kopimaskine varierer en hel del og afhænger af en lang række faktorer. En afgørende faktor for prisen på en A3 kopimaskine er, hvor mange funktioner den skal have. Desto flere krav du har til din A3 kopimaskine, desto dyrere vil den derfor være.

Der findes forskellige leverandører af A3 kopimaskiner, og prisen på en A3 kopimaskine afhænger af, hvor avanceret den skal være. Hvis din virksomhed har brug for en A3 kopimaskine, kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Vi vil efterfølgende give dig et tilbud fra op til fire leverandører af A3 kopimaskiner, der passer til lige netop din virksomheds behov.