Brugt kopimaskine

Her kan du læse om brugte kopimaskiner til virksomheder.

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Antal kopier pr. måned?

Det tager under et minut!

Info om brugte kopimaskiner

Der er mange virksomheder der ikke ønsker at købe en brugt kopimaskine, da de tror, at denne er gammel og slidt. Men i realiteten er en brugt kopimaskine, i de fleste tilfælde, så god som en ny kopimaskine. Årsagen til dette er at de brugte kopimaskiner typisk har gennemgået en totalrenovering indeni og udenpå. En brugt kopimaskine performer derfor ofte lige så godt som en ny kopimaskine.

Der er dog nogle faldgrupper når man investerer i en brugt kopimaskine frem for en ny. Eksempelvis er garantien og levetiden ikke altid den samme som når man køber en ny kopimaskine.

Hvorfor investere i en brugt kopimaskine?

Der er mange fordele ved at investere i en brugt kopimaskine, en af de primære er, at prisen er væsentlig lavere end på en ny kopimaskine. Virksomheden binder derfor ikke en lige så stor kapitalsum i kopimaskinen, når de køber en brugt kopimaskine.

En anden fordel er, at en brugt kopimaskine ofte er lige så god som en ny kopimaskine. Det kan dog være, at nogle brugte kopimaskiner ikke kan levere den ønskede kvalitet, da kopimaskinen ikke har den nyeste teknologi og ydeevne.

En anden god grund til at investere i en brugt kopimaskine frem for en ny er, at det er nemmere at udskifte kopimaskinen, hvis virksomhedens forbrug og behov ændrer sig. Dette skyldes, at kopimaskinens pris er lavere, og det er dermed nemmere at op- eller nedgradere hvis det er nødvendigt.

Hvilke faldgrupper er der ved en brugt kopimaskine?

Når man vælger at investere i en brugt kopimaskine, skal man være opmærksom på nogle af de mulige faldgrupper der er. En af de faldgrupper, der optræder ved en brugt kopimaskine er, at der ikke er fabriksgaranti, men derimod kun den garanti, som leverandøren tilbyder. Typisk er denne garanti tilstrækkeligt dækkende, men i nogle tilfælde er det nødvendigt med yderligere garanti eller forsikring.

En anden ting man skal være opmærksom på er, at brugte kopimaskiner ikke altid lever op til de nye kopimaskinestandarder. Dette betyder, at en brugt kopimaskine kan være langsommere, eller bruge mere toner/blæk end en ny kopimaskine. Ofte er dette dog ikke noget der bemærkes, da forskellen på nye og brugte kopimaskiner i dag er minimal.

Der findes også den ubekendte faktor ved en brugt kopimaskine, at man ikke har et overblik over den tidligere ejers brug og vedligeholdelse af kopimaskinen. Man ved derfor reelt set ikke hvordan kopimaskinens stand er, da man ikke kan se de interne komponenters tilstand. Men på samme tid har man også mindre kapitalbinding og risiko ved en brugt kopimaskine.

Leasing, leje eller køb af brugt kopimaskine?

Der er forskellige fordele og ulemper ved de forskellige måder at anskaffe sig en brugt kopimaskine på. Af de forskellige løsninger, er leje den dyreste på langt sigt, men samtidig også den sikreste, da leverandøren står for service og vedligeholdelse. Hvis man ønsker at eje kopimaskinen på et tidspunkt, bør man vælge at gøre brug af finansiel leasing eller køb.

Fordelen ved at købe en brugt kopimaskine er, at kopimaskinen er billigst for virksomheden når den købes. Årsagen til dette er, at ved et køb elimineres et led mellem kopimaskinen og virksomheden, hvilket betyder, at kopimaskinen i sidste ende er billigere end ved leje eller leasing.

Prisen på en brugt kopimaskine

Prisen på en brugt kopimaskine varierer meget og det er derfor svært at fastsætte en pris. En brugt kopimaskine er dog langt billigere end en ny og kan i visse tilfælde være helt op til 70 procent billigere.

Ønsker du at modtage tilbud på brugte kopimaskiner kan du udfylde kontaktformularen øverst på siden. Du vil herefter modtage op til fire tilbud på brugte kopimaskiner.