Kopimaskine priser

Sammenlign pris og kvalitet på kopimaskiner - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Antal kopier pr. måned?

Det tager under et minut!

Info om kopimaskine priser

Der findes mange virksomheder, som har et behov for at kunne printe rigtig mange dokumenter om dagen. Prisen på en kopimaskine vil afhænge af, hvor stort et pres den kan håndtere, samt hvor hurtigt kopimaskinen er i stand til at printe og kopiere. Kopimaskiner i dag er ikke længere bare kopimaskiner, men er derimod multifunktionsmaskiner, som kan bruges til både at printe, scanne og faxe. Der er mange forskellige udbydere, og kopimaskine priserne varierer derfor også en del. Desuden afhænger prisen på en kopimaskine også af, om man har tænkt sig at købe, lease eller leje kopimaskinen.

Det er en god ide at fastsætte de behov, en kopimaskine skal opfylde, før man begynder at lede efter den. Kopimaskinens pris vil også variere, alt efter hvor specielle behov man har:

 • Hvor meget plads har man?
  Størrelsen på en kopimaskine kan variere, og det er derfor nødvendigt at vide, hvor meget plads man har til rådighed.

 • Typer af papir
  Som udgangspunkt kan de fleste kopimaskiner håndtere A4- og A3-papir. Har man behov for at kunne printe og kopiere mere specielle størrelser, vil prisen på kopimaskinen også blive dyrere.

 • Farve eller sort/hvid?
  Prisen på en kopimaskine som kan håndtere farveprint vil være højere, end på en kopimaskine som kun er i stand til at printe i sort/hvid.

 • Hastighed
  Hvor hurtigt en kopimaskine er i stand til at levere de udskrevne sider normeres i CPM (kopier i minuttet). Jo hurtigere en kopimaskine du ønsker, jo højere vil kopimaskinens pris blive.

 • Prisen på printertoner
  Prisen på toner bør også indgå i overvejelserne, da denne kan variere meget. Prisen på en kopimaskine kan godt være relativt lav, mens udskiftningen af toner er en større investering.

 • Kvalitet
  Kopimaskinens forskellige specifikationer er en afgørende faktor for hvor høj kvalitet kopierne bliver. Desto højere kvalitet den skal kunne levere, desto højere bliver kopimaskinens pris.

 • Papirkapacitet
  Hvor meget papir skal kopimaskinen kunne indeholde? Hvis I ofte printer på kontoret, vil I gerne have en kopimaskine med stor kapacitet, så I ikke behøver at påfylde papir hele tiden. 

 • Dokumentfremfører
  Skal kopimaskinen have en dokumentfremfører, som gør at kopimaskinen kan håndtere flere ark ad gangen?

 • Serviceaftale
  Vil man være på den sikre side, kan det være en god ide at få en serviceaftale. Klarlæg hvilke services I mener I har behov for. Jo mindre man kræver inkluderet i en serviceaftale, desto lavere vil prisen blive.

Tænk på miljøet

Det er komfortabelt at have en kopimaskine, som er i stand til at levere mange print i høj hastighed, men det er ikke hensigtsmæssigt, hvis de mange print genererer forurening og forårsager et større strømforbrug. Har man i dag en ældre kopimaskine, lever den med høj sandsynlighed ikke op til de miljøkrav, som I har i virksomheden i dag. Dette kan både skyldes at kopimaskinen er slidt, og dermed er blevet langsommere, eller fordi den har et meget højt strømforbrug. Moderne kopimaskiner benytter sig også af bedre toner og blækpatroner, hvilket er med til at sænke driftsomkostninger, og dermed sænke prisen på kopimaskinen på langt sigt.

Skal jeg købe, lease eller leje en kopimaskine?

Kopimaskinens pris afhænger, som skrevet, af hvordan du har tænkt dig at betale for den. Har virksomheden generelt et stort behov for at printe store mængder af dokumenter, kan man med fordel overveje, om man skal købe kopimaskinen. Ønsker man at købe en kopimaskine, vil prisen som regel komme til at ligge et sted mellem 10.000 og 50.000 kr., alt efter hvor kraftig en kopimaskine man skal have.

Man kan også vælge at lease kopimaskinen. Leasing er grundlæggende en aftale, hvor leasingtager forpligter sig til at betale en række ydelser til leasinggiver, og i Danmark kender vi to typer af leasing:

 • Operationel leasing
  Denne form for leasing inkluderer kortvarige lejemål, hvor leasingtager som regel har mulighed for at opsige leasingaftalen inden aftaleperiodens udløb. Operationel leasing er kendetegnet ved, at låntager kun har brug for kopimaskinen i kort tid eller med uregelmæssige mellemrum.

 • Finansiel leasing
  Ved finansiel leasing er der tale om langvarige lejemål, som strækker sig over hele aktivets forventede levetid. Denne form for leasing indeholder en kontrakt, som i princippet er uopsigelig i kontraktperioden, hvorfor man skal være sikker på, at man kan betale de månedlige udgifter gennem hele forløbet. Kopimaskinen skal som regel leveres tilbage til leasinggiver ved kontraktens udløb.

Hvis man lejer en kopimaskine, vil der ofte være tale om en kortere periode end ved leasing. Grundet denne kortere bindingsperiode, vil prisen på leje af kopimaskinen også være højere end ved leasing.

Service af kopimaskinen

Ved man, at man skal have sin nye kopimaskine i lang tid, kan man med fordel overveje at investere i en kopimaskine med serviceaftale. Har man en kopimaskine med serviceaftale, behøver man ikke bekymre sig, hvis der sker noget med kopimaskinen, da man blot skal kontakte serviceudbyderen, hvorefter de hurtigst muligt vil komme ud og ordne kopimaskinen.

Ønsker man at inkludere en serviceaftale, når man køber en ny kopimaskine, vil prisen på kopimaskinen blive en smule højere. Her er det dog vigtigt at pointere, at det kan blive en dyr fornøjelse, hvis kopimaskinen går i stykker, og man ikke har en tilknyttet serviceaftale.

Priser på kopimaskiner

Som man kan læse her i teksten, er der mange forskellige faktorer der spiller ind på prisen af en kopimaskine. Prisen vil variere alt efter kopimaskinens funktioner og kvalitet, samt om man ønsker at købe, lease eller leje kopimaskinen. Er man en stor virksomhed, som har behov for at printe og kopiere rigtig mange dokumenter hver dag, vil der være behov for en kraftig og effektiv kopimaskine, hvilket gør, at prisen bliver højere, end hvis man er en lille virksomhed, som printer en smule hver dag.

Det kan være svært selv at få et overblik over, hvilke behov man har, og hvilken type af kopimaskine der bedst opfylder disse behov. Hvis I udfylder kontaktformularen her på siden, vil vi sætte jer i forbindelse med flere forskellige leverandører af kopimaskiner, som alle kan give professionelle råd angående hvilken kopimaskine, de mener kan opfylde jeres behov.