Kopimaskine til kontor

Sammenlign pris og kvalitet på kopimaskiner til kontor - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Antal kopier pr. måned?

Det tager under et minut!

Info om kopimaskiner til kontor

Mange virksomheder har et stort behov for at kunne printe mange dokumenter om dagen. Det er derfor meget vigtigt for effektiviteten, at have en kopimaskine til kontoret, som kan håndtere et stort pres, og som kan printe hurtigt. En god kopimaskine til kontoret skal kunne optimere og tilpasses kontorets workflow, og det er derfor rigtig vigtigt, at man vælger det rette kopimaskinemærke. 

Hvad skal kopimaskinen kunne?

Grundet fremskridtene inden for digital teknologi, er kopimaskiner i dag multifunktionsmaskiner, der både kan faxe, scanne og printe. En kopimaskine bør i dag være robust med en letforståelig brugergrænseflade, have stor papirhåndteringskapacitet og værktøj som giver virksomheden mulighed for at begrænse adgangen til kopimaskinen, samt spore anvendelsen og kontrollere udgifterne.

Tag hensyn til miljøet med en ny kopimaskine til kontoret

At have et stort forbrug af print, er ikke så hensigtsmæssigt for miljøet. Mange ældre kopimaskiner lever ikke op til de miljøkrav, som mange virksomheder har til sig selv i dag. Dette kan enten skyldes, at kopimaskinen har et for højt strømforbrug, eller at den gamle printer simpelthen er blevet slidt, og dermed er blevet langsommere til at printe. Nye kopimaskiner til kontoret leveres i dag med bedre toner og blækpatroner, som er med til at reducere driftsomkostningerne.

Vil du lease eller leje kopimaskinen i stedet for at købe?

Skal man kun bruge kopimaskinen på kontoret i kort tid, kan man med fordel leje eller lease kopimaskinen i stedet for at købe den. Leasing af kopimaskiner sikrer en hurtig og god midlertidige løsning, der kan dække akutte behov. Derefter kan de leasede kopimaskiner udskiftes når nye behov opstår, samtidig med at den normale indkøbspris er sparet ved leasing. Ligeledes kan man spare mange penge ved at leje en kopimaskine til kontoret, hvis man kun skal bruge den i et kort stykke tid. Der kan være flere tusinde kroner at spare, alt efter hvor lang tid man skal leje kopimaskinen.

Arbejdstilsynets gode råd

Kopimaskiner til kontor kan i høj grad påvirke indeklimaet, da de varmer, støjer og forurener. I praksis kan det dog være svært at skaffe og bruge relevante indeklimaoplysninger om kopimaskiner. Arbejdstilsynet har dog nogle gode råd, som man bør følge, når man anskaffer sig en kopimaskine:

  • Vurder, om kopimaskinen belaster indeklimaet
  • Opstil helst kopimaskinen i separate rum med god ventilation

Hvis kopimaskinen står i et arbejdsrum, kan man gøre følgende for at mindske belastningerne:

  • Fjern det meste af varmen og forureningen med udsugning, der hvor luften fra kølingen blæses ud i lokalet
  • Dæmp støjen med støjskærme
  • Indkapsel maskinen i en kasse med udsugning - det fjerner varmen og forureningen samt dæmper støjen
  • Placer kopimaskinen i god afstand fra arbejdsstationerne
  • Sørg for god ventilation i arbejdslokalet

Priser på kopimaskiner til kontoret

Prisen på en kopimaskine til kontoret varierer rigtig meget. Prisen afhænger blandt andet af, hvor stor en model man skal bruge, og hvor mange forskellige funktioner kopimaskinen skal kunne udføre. Det kan være svært at finde ud af præcis hvilken kopimaskine man har behov for på kontoret.

Udfyld kontaktformularen her på siden, og så vil vi sætte jer i forbindelse med flere leverandører af kopimaskiner, som alle vil kunne give dig professionel rådgivning, og et godt tilbud på lige præcis den kopimaskine I skal bruge på jeres kontor.