Kopimaskiner København

Sammenlign pris og kvalitet på kopimaskiner. Bestil flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Antal kopier pr. måned?

Det tager under et minut!

En kopimaskine gør det nemmere, at udføre nogle af de daglige gøremål i forbindelse med virksomhedens drift. Det er derfor vigtigt, at finde frem til en kopimaskine, som passer til virksomhedens behov.

Du kan nemt indhente gode tilbud på kopimaskiner i København, hvis du blot udfylder kontaktformularen. En af vores medarbejdere vil kontakte dig, så I sammen kan afdække dine behov. Efterfølgende matcher vi dine behov med nogle af vores relevante samarbejdspartnere, som herefter udarbejder nogle tilbud til dig på kopimaskiner i København.

Hvilke type kopimaskine skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer af kopimaskiner, hvilket gør det svært at vide hvilken type du skal vælge. Der findes monokrome kopimaskiner, farvekopimaskiner, multifunktionelle kopimaskiner, analoge kopimaskiner, digitale kopimaskiner og netværkskopimaskiner.

Monokrom og Farve: Den monokrome kopimaskine kan bruges til sort/hvid-print og intet andet. Farvekopimaskinen kan både bruges til sort/hvid og farver. 

Multifunktion: Den multifunktionelle kopimaskine er en mere avanceret maskine, som både kan kopiere, udskrive, scanne, faxe og lignende. 

Analog og Digital: De analoge kopimaskiner er blevet udskiftet med de digitale kopimaskiner. 

Netværk: Du kan printe trådløst, hvis du vælger en kopimaskine med netværk.

Du skal finde ud af, hvor kopimaskinen skal stå, så du skal både tjekke at der er nok plads til maskinen samt hvor nærmeste stikkontakt er. Det er også vigtigt, at finde ud af om kopimaskine skal håndtere andre papirstørrelse end A4. De mest gængse formater er A4 og A3.

Du skal afgøre, hvorvidt kopimaskinen blot skal printe sort/hvid eller om den skal printe i farver. Du skal vælge en kopimaskine, som kan følge med hastigheden i virksomheden. Desuden skal du finde ud af, hvorvidt kopimaskinen skal have en dokumentfremfører, så den kan håndtere flere ark papir på samme tid. Andre faktorer som, hvor stor kapaciteten og hvor høj kvaliteten skal være, er også vigtige at tage stilling til.

På grund af det store udvalg indenfor kopimaskiner, så er det er en rigtig god idé, at indhente flere tilbud på kopimaskiner i København, så du får den bedste aftale. 

A3-kopimaskine i København 

En A3-kopimaskine vil ofte være det bedste valg til erhverv, da den både kan håndtere A4 og A3, hvorimod en normal kopimaskine kun kan klare A4-formatet.

En del virksomheder har brug for, at kunne printe i A3-formatet, hvilket måler 420 cm x 297 cm. Dette betyder, at kopimaskinen skal have en større printer for at kunne håndtere formatet. 

Nogle virksomheder har ydermere behov for, at kunne scanne i A3. Dette findes der også kopimaskiner, som kan håndtere.

Ønsker du en A3-kopimaskine i København, så udfyld kontaktformularen. Så vil du modtage relevante tilbud.

Prisen på kopimaskiner i København

Kopimaskinens pris afhænger blandt andet af, hvilke funktioner den har. Kopimaskinens kvalitet påvirker naturligvis også prisen.

Hvis kopimaskinen kan håndtere specielle papirformater, printe i farve eller fungere trådløst, så vil dette også påvirke prisen på kopimaskinen.

Hvis du er interesseret i, at modtage tilbud på kopimaskiner i København, så skal du blot udfylde kontaktformularen her på siden. Så vil du modtage op til fire tilbud fra vores samarbejdspartnere.