Kopimaskiner Odense

Sammenlign pris og kvalitet på kopimaskiner. Bestil flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Antal kopier pr. måned?

Det tager under et minut!

De fleste virksomheder har brug for en kopimaskine til, at udføre nogle af virksomhedens daglige opgaver.

Her på Ekspertvalg.dk, kan du nemt indhente gode tilbud på kopimaskiner i Odense. Du udfylder blot formularen, så vil vores medarbejder kontakte dig og efterfølgende matche dine behov med nogle af vores samarbejdspartnere. Du vil modtage op til fire tilbud på kopimaskiner i Odense.

Overvejelser inden anskaffelse af kopimaskiner i Odense

Der er selvfølgelig en del overvejelser, som du bør gøre dig inden du anskaffer dig en kopimaskine. Det er en rigtig god idé, at indhente tilbud og priser på kopimaskiner i Odense, så du får den bedste aftale.

Det er vigtigt, at du har den rette plads til kopimaskinen. Tjek også, hvor langt der er til de nærmeste stikkontakter.

Du skal finde ud af, hvilke papirstørrelser kopimaskinen skal håndtere. De mest almindelige størrelser er A4 og A3. En A3-kopimaskine vil ofte være det bedste valg til erhverv, da den kan håndtere begge formater. 

Du skal desuden tænke over, hvorvidt kopimaskinen skal printe i farver eller om det er nok med sort/hvid. Kopimaskinens hastighed er også vigtig, således at du anskaffer en maskine, der kan følge med tempoet i virksomheden.

Desuden skal du overveje andre faktorer som hvorvidt kopimaskinen skal have en dokumentfremfører, hvor stor kapaciteten skal være, hvor høj udskriftskvaliteten skal være, om kopimaskinen skal kunne efterbehandle og om kopimaskinen skal fungere trådløst.

Hvilke typer kopimaskiner findes der?

Der findes mange forskellige typer af kopimaskiner. Nogle af disse typer er:

  • Monokrom kopimaskine
  • Farvekopimaskine
  • Multifunktion kopimaskine
  • Analog kopimaskine
  • Digital kopimaskine
  • Netværk kopimaskine

Den monokrome kopimaskine kan bruges til sort/hvid-print og intet andet. Farvekopimaskinen kan både bruges til sort/hvid og farver. 

Den multifunktionelle kopimaskine er en mere avanceret maskine, som både kan kopiere, udskrive, scanne, faxe og lignende.

De analoge kopimaskiner er blevet udskiftet med de digitale kopimaskiner. Du kan printe trådløst med en kopimaskine med netværk.

Hvad koster en kopimaskine i Odense?

Prisen på en kopimaskine afhænger af flere faktorer. Kopimaskinens funktioner har blandt andet indvirkning på prisen, så du skal overveje hvor avanceret en kopimaskine du behøver. Kvaliteten af kopimaskinen påvirker også prisen, så jo højere kvalitet jo dyrere er kopimaskinen.

Andre faktorer såsom håndtering af specielle papirstørrelser, print i farve og en trådløs løsning er også med til at prisen på kopimaskinen bliver højere.

Der er dog visse alternativer til et decideret køb af en kopimaskine, så du kan vælge at leje eller lease en kopimaskine istedet. 

Hvis du lejer en kopimaskine får du en velegnet løsning, hvis du kun har brug for kopimaskinen i en kort periode. Du skal være opmærksom på, hvorvidt du har en serviceordning inkluderet i din lejeaftale.

Hvis du leaser en kopimaskine får du en fleksibel løsning, hvor du kan udskifte de leasede kopimaskiner, hvis nye behov opstår.

Du kan indhente tilbud på kopimaskiner i Odense ved, at udfylde kontaktformularen her på siden. Vores samarbejdspartnere vil efterfølgende give dig nogle gode tilbud, således at du finder den bedste aftale på en kopimaskine.