Leasing af Kopimaskiner

Sammenlign pris og kvalitet på leasingtilbud på kopimaskiner - bestil tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Antal kopier pr. måned?

Det tager under et minut!

Info om leasing af kopimaskiner

Mange virksomheder benytter sig af muligheden for at lease, og i denne forbindelse er kopimaskine leasing en mulighed. Leasing af en kopimaskine er da også en fornuftig løsning for de fleste virksomheder, da der både er mulighed for at eje kopimaskinen ved leasingaftalens udgang, eller udelukkende at leje kopimaskinen gennem leasingaftalen.

Årsagen til dette er, at der findes to former for leasingaftaler, hvor den ene form bevirker at virksomheden skal købe eller videresælge kopimaskinen ved aftalens ophør, hvor den anden form ikke gør dette.

Hvilke muligheder er der for leasing af en kopimaskine?

Der findes som sagt to former for leasing af kopimaskiner, hvor den ene er finansiel leasing og den anden er operationel leasing.

Finansiel leasing: Denne form for leasing bevirker, at virksomheden skal købe eller videresælge kopimaskinen ved leasingaftalens ophør. Ved denne form for leasing af kopimaskiner ejer virksomheden kopimaskinen, og har derfor mere frihed og råderet over kopimaskinen.

Operationel leasing: I leasingperioden fungerer denne form for leasing på samme måde som finansiel leasing, hvor der betales et fast beløb hver måned. Ved denne form for leasing er virksomheden dog ikke forpligtet til at købe eller videresælge kopimaskinen, og virksomheden ejer ikke kopimaskinen. Denne form for leasing af kopimaskiner minder derfor meget om en lejeaftale. Typisk vil det dog være muligt at frikøbe kopimaskinen, hvis man som virksomhed ønsker dette.

Leasing Af Kopimaskiner

Hvad skal en kopimaskine kunne?

Når man som virksomhed skal vælge kopimaskine, er der mange kriterier, der skal opfyldes, blandt andet skal kopimaskinen kunne udskrive med en bestemt hastighed, have en ordentlig kapacitet og meget mere. Det er derfor vigtigt, at før man indgår i en leasingaftale, sikrer sig, at kopimaskinen man ønsker at lease lever op til disse krav og kriterier.

Udskriftshastighed og kapacitet

Kopimaskinens udskriftshastighed er for mange virksomheder en vigtig faktor, når de vælger kopimaskine. Det er derfor vigtigt, at kopimaskinen udskriver hurtigt, især hvis man som virksomhed udskriver meget. På denne måde undgår man at stå i kø til kopimaskinen.

Kapaciteten er ligeledes en vigtig faktor for virksomheder der investerer i en kopimaskine. Årsagen til dette er, at en kopimaskine med lille kapacitet betyder hyppig opfyldning af papir og toner, hvilket kan være et problem midt i en udskrift.

A3 eller A4

Som virksomhed kan det være svært at vurdere, om der er brug for en kopimaskine der kan printe i A3, eller om kopimaskinen kun skal kunne printe A4. Tvivlen opstår, idet virksomheder sjældent har brug for at printe i A3 til hverdag, men at behovet kan opstå af og til. Det kan derfor være en god ide at investere i en kopimaskine der kan printe A3, da en kopimaskine der udelukkende kan printe A4, ikke kan printe A3.

Som virksomhed kan man altså ende i en situation hvor der skal printes i A3, men hvor man kun ejer en kopimaskine der kan printe i A4-format, hvilket i dette tilfælde ville være et problem. Hvis denne situation opstår, skal man som virksomhed hurtigt ud og finde en leverandør, som ofte tager en høj pris for et A3-print.

Prisen på leasing af en kopimaskine

Prisen på kopimaskinen afhænger i høj grad af leasingaftalen. Typisk vil en finansiel leasingaftale være billigere end en operationel leasingaftale, da virksomheden der leaser kopimaskinen selv skal varetage salget efter leasingperioden. Leasingfirmaet er derfor villig til at give et bedre tilbud ved finansiel leasing, da virksomheden der lejer kopimaskinen her selv står for ejerskabet eller videresalg efter leasingperioden.

Prisen på kopimaskine leasingen er i lige så høj grad påvirket af kopimaskinens funktioner og kapacitet. Hvis man ønsker en kopimaskine med mange funktioner og en høj kapacitet, er kopimaskinen ligeledes dyrere.

Hvis du ønsker flere tilbud på leasing af en kopimaskine, udfyld da kontaktformularen øverst på siden. Du vil herefter modtage op til fire tilbud, som du kan sammenligne og vælge ud fra.