Leje af kopimaskine

Sammenlign pris og kvalitet på Kopimaskiner. Bestil flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Antal kopier pr. måned?

Det tager under et minut!

En kopimaskine kan være en god investering, da den kan hjælpe med mange opgaver. Der kan dog være flere gode grunde til, at du ønsker at leje en kopimaskine i stedet for at købe.

Du kan nemt indhente op til fire tilbud på leje af en kopimaskine, hvis du udfylder kontaktformularen. En af vores medarbejdere vil kontakte dig, så I sammen kan klarlægge dine behov. Herefter vil nogle af vores relevante samarbejdspartnere udarbejde gode tilbud til dig, så du kan sammenligne pris og andre vilkår for aftalen.

Fordele ved leje af en kopimaskine

Der er flere fordele ved at leje en kopimaskine frem for at købe. Hvis du vælger at leje, så spreder du omkostningerne ud over flere måneder. Du kan som regel vælge, at betale enten hver måned eller hvert kvartal.

Det er også en fordel at leje, hvis du ved at du kun skal bruge kopimaskinen i en kort periode. Det kan være, at I står og skal bruge en kopimaskine til et bestemt projekt lige her og nu.

Hvis din virksomhed er nystartet, så ved du måske ikke helt endnu, hvilke behov kopimaskinen skal dække. Hvis du lejer en kopimaskine, så kan du skifte den ud, når virksomhedens behov ændrer sig.

Hvornår skal du leje en kopimaskine?

De situationer, hvor du skal vælge at leje en kopimaskine, kan eksempelvis være i forbindelse med korte projekter, kurser, konferencer eller messer. Det kan også være i situationer, hvor I oplever ekstraordinær travlhed i virksomheden.

Nogle leverandører tilbyder korte lejeperioder, så du kan leje helt ned til 3 dage og op til ét år. Det er dog mest normalt, at leje på månedsbasis, hvor du kan forlænge lejeaftalen, hvis det bliver nødvendigt.

Hvad koster leje af en kopimaskine?

Prisen for at leje en kopimaskine afhænger blandt andet af leverandøren. Det er forskelligt, hvad der er inkluderet i kopimaskinens lejepris. Desuden afhænger lejeprisen af kopimaskinens kapacitet og kvalitet.

Serviceordningen er som regel inkluderet i kopimaskinens lejepris. Serviceordningen betyder, at leverandøren sørger for eventuelle reparationer på kopimaskinen.

Lejeprisen inkluderer papir, blækpatroner, lasertoner, tromler, renseprodukter og lignende.

Leverandøren tilbyder ofte en returordning for brugte blækpatroner og lasertonere, så du ikke selv skal skille dig af med dem. Leverandøren tilbyder også ofte både at levere, installere og at nedtage kopimaskinen efter lejeperioden.

Prisen for at leje en kopimaskine uden avancerede funktioner er begynder ved 60 kroner om måneden. Hvis du har brug for en mere avanceret kopimaskine, så er lejeprisen cirka 350-800 kroner om måneden. Udover selve lejeprisen skal du betale for hver side du udskriver. En side i sort/hvid koster 0,05-0,15 kroner, mens en side i farver koster cirka 0,30-0,50 kroner.

Ofte er der et minimumsbeløb for fakturering hver måned, som inkluderer leje- og sidepris, hvilket betyder at du som minimum skal betale dette beløb hver måned for at leje kopimaskinen.

Bestil tilbud på leje af Kopimaskine

Hvis du er blevet interesseret i, at indhente tilbud på leje af en kopimaskine, så udfyld kontaktformularen. Så vil vi hjælpe dig med, at finde frem til den bedste løsning.