Områdesikring

Sammenlign pris og kvalitet på områdesikring - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Områdesikring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvordan vil du områdesikre din ejendom?

Det tager under et minut!

Info om områdesikring

En lang række virksomheder og offentlige institutioner har i stigende grad behov for at sikre deres virksomheds område mod indtrængen af uvedkommende personer og køretøjer. Det stigende sikringsbehov har resulteret i et voksende udvalg af sikringsløsninger, hovedsageligt forårsaget af, at ethvert behov er forskelligt, og det derfor kan være svært at finde en optimal løsning blandt de standardiserede sikringsløsninger. Uden forudgående erfaring inden for anskaffelse af sikringsanlæg kan markedet inden for hegnbomanlægporte og pullerter virke meget uoverskueligt.

Områdesikring -min

Hegn

Den mest basale og effektive måde at sikre områder mod uvedkommende, er ved opsætning af hegn. Indhegning af et område begrænser i vid udstrækning indtrængen af uautoriserede personer og køretøjer, ved at man mindsker indgangsområdet til en eller flere nemt kontrollerbare passager. Ved opsætning af industrihegn sikrer man sig især effektivt mod uvedkommende. Der findes en lang række af forskellige typer hegn, der hver især har deres fordele, og som samtidig kan leveres i forskellige højder, kvaliteter, design og priser. Ved anskaffelse af indhegning, er det dog samtidig nødvendigt at overveje, hvilken form for adgangskontrol behovet nødvendiggør, herunder fx et bom- eller pullertanlæg.

Bomanlæg

Et bomanlæg er en effektiv måde at adgangssikre et område mod uautoriserede køretøjer, samtidig med at det kan fungere som en kontrolpost til kontrol af autoriserede køretøjer. Bommene begrænser trafikken, og bomanlægget sikrer, at kun den ønskede trafik kan passere. Da ethvert behov er forskelligt, kan bommene fås med forskellige lukkemekanismer og hastigheder, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov. Hver type lukkemekanisme er tilpasset forskellige åbningsfrekvenser.

Fordelen ved et bomanlæg er, at det er en effektiv begrænsning og adgangskontrol af køretøjer, og det er derfor en optimal løsning til områdesikring.

Adgangskontrol med bom til omraadesikring

Pullerter

Pullerter er den mest effektive sikring af den type veje hvor køretøjer har begrænset adgang, men hvor fodgængere og cyklister har fri passage. Med en lang række forskellige typer og varianter, kan automatiske pullerter fungere som sikring af såvel højrisikoområder, fx lufthavne, ambassader og andre offentlige institutioner, samt af områder med en høj indbruds- og tyveri-frekvens, fx banker, autoforhandlere eller guldsmede. Et pullertanlæg kan derfor både agere som hindring af uvedkommende trafik og generel kontrol af passage.

Fordelen ved en pullert er, at det er den mest effektive sikring mod uønsket trafik, både pga. sin præventive og funktionelle effekt. Et pullertanlæg er dermed det bedste værn mod fx terror og rambukrøverier.

Porte

Porte er vigtige elementer i en effektiv områdesikring, hvad end det er en rulleport, skydeportstålport eller svingport. Porte er med til at sikre virksomheder og offentlige institutioner mod adgang af uvedkommende fodgængere og køretøjer på et område. Samtidig er porte utroligt nemme at operere, og kan i langt de fleste tilfælde tilpasses en lang række forskellige formål og behov.

Porte er med til at sikre, at kun den ønskede trafik passerer, og de kan derfor fungere som adgangskontrol i virksomhedens åbningstid, og samtidig sørge for effektivt at holde al trafik ude uden for virksomhedens åbningstid.