Industrihegn

Sammenlign pris og kvalitet på industrihegn - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Områdesikring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvordan vil du områdesikre din ejendom?

Det tager under et minut!

Info om industrihegn

Når der i en virksomhed opstår et behov for anskaffelse af effektiv områdesikring, skal man bl.a. overveje hvilken type hegn man skal købe. Et industrihegn er en god måde at holde uvedkommende ude fra et givent område, og er derfor en essentiel del af en virksomheds sikkerhedsforanstaltninger. Det kan dog være utroligt besværligt at finde frem til virksomhedens helt konkrete behov for et industrihegn. Samtidig kan markedet for industrihegn virke meget uoverskueligt, hvis man ikke har forudgående erfaring med anskaffelsen af hegn til industri eller områdesikring generelt. Netop derfor stiller Ekspertvalg sin erfaring med at sammenligne tilbud fra en lang række forskellige producenter og leverandører af industrihegn til rådighed, og vi hjælper dig med at få flere tilbud til netop din virksomheds behov for et industrihegn.

Hvad er fordelen ved et industrihegn?

Et industrihegn er den mest optimale måde at sikre et område mod indtrængen af uvedkommende personer, og kan dermed være med til at afskærme din virksomhed fra uønskede personer og indbrud. Netop indbrud kan være et stort problem i en række virksomheder, fx autoforhandlere, og derfor er det vigtigt, at denne typer virksomheder sikrer sig effektivt med et industrihegn.

En anden fordel ved at anskaffe sig et industrihegn fremfor et normalt hegn vil typisk være, at et industrihegn er langt mere slidstærkt end et normalt hegn, og det vil derfor som udgangspunkt have en længere holdbarhedstid end et normalt hegn.

Et industrihegn er typisk langt sværere at forcere end et normalt trådhegn, da de fleste typer netop er konstruerede til at være svære at klatre over. Det kan derfor være en rigtig god ide at anskaffe et industrihegn til virksomheden, i forhold til blot at anskaffe sig et normalt hegn.

Industrihegn1

Hvad bør jeg overveje, når jeg skal anskaffe et industrihegn?

Hvis man som førstegangskøber skal anskaffe et industrihegn, kan der være en del faktorer, som man skal tage højde for i beslutningsprocessen. Først og fremmest er det vigtigt at overveje, i hvor høj grad der er behov for effektivt at afsikre mod uvedkommende.

Hvis virksomheden blot har behov for at sende et signal om at et givent område er afgrænset, bør man overveje at anskaffe en anden type industrihegn. Hvis virksomheden derimod har behov for effektivt at sikre virksomhedens område mod indtrængen af uvedkommende, som ikke vil blive afskrækket fra at forsøge at trænge ind på virksomhedens område af et normalt hegn, er et industrihegn den helt rigtige løsning.

Man skal altså overveje i hvor høj grad industrihegnet skal beskytte virksomheden mod personer, som har til hensigt at trænge ind på virksomhedens område ved at forcere industrihegnet.

Hvad er prisen på et hegn til industri?

Priserne på industrihegn varierer en hel del, og det kan være utrolig svært at oplyse en nærmere pris, uden at kende de konkrete forhold. Industrihegn fås i mange forskellige typer, styrker og med forskellige kvaliteter og fordele, og prisen udregnes som regel som meterpris, men det kan dog variere alt efter kvantiteten. Meterprisen afhænger både af den overordnede type af hegn samt højden på industrihegnet.

I forhold til prisen på et industrihegn, vil styrken af hegnet også have en stor indflydelse. Hvis hegnet skal kunne stå imod påkørsel fra mindre køretøjer, skal det naturligvis være en anden type hegn, end hvis det blot skal signalere, at man ikke må trænge ind på området. Dette har også stor indflydelse på den samlede pris på det enkelte industrihegn.

På trods af, at de fleste industrihegn er konstruerede til at være svære at forcere, findes der også hegn til industri, som er yderligere svært forcerbare. Prisen på et ekstra svært forcerbart industrihegn vil typisk være højere end på et almindelige hegn til industri.

Prisen på et industrihegn afhænger også i en vis grad af, hvorvidt man selv vil stå for opsætningen eller om leverandøren skal stå for dette, og af hvilket serviceniveau man ønsker. Det er dog som sagt svært at oplyse en nærmere pris på et industrihegn uden af kende de nærmere omstændigheder.

Hvis du ønsker at få oplyst en specifik pris, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, og herefter bliver du kontaktet af flere leverandører af industrihegn, med henblik på at modtage tilbud tilpasset til netop din virksomheds behov.

Broken Fence

Få et tilbud på et industrihegn!

Det kan være svært at definere virksomhedens helt konkrete behov for industrihegn, medmindre man har forudgående erfaring med anskaffelse af hegn til industri. Samtidig virker markedet for industrihegn tit ret uoverskueligt, og det kan derfor være svært selv at finde det rette industrihegn.

Ekspertvalg sammenligner tilbud fra forskellige fabrikanter og udbydere af industrihegn, og sørger for, at din virksomhed modtager flere tilbud på industrihegn af høj kvalitet fra forskellige leverandører, som passer til netop din virksomheds behov for områdesikring. På den måde bliver anskaffelsesprocessen langt nemmere, end hvis du selv skulle stå for at indhente tilbud på industrihegn.