Porte

Sammenlign pris og kvalitet på porte - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Områdesikring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvordan vil du områdesikre din ejendom?

Det tager under et minut!

Info om porte

Når man som virksomhed får et behov for at anskaffe en port, kan markedet hurtigt komme til at virke meget kompliceret og uendeligt. Der findes nemlig en lang række forskellige typer og modeller af porte, hver med sine styrker, priser, fordele og kvaliteter. Som evt. førstegangskøber af en port, er det samtidig svært at overskue hvad man skal tænke over, når man køber en port.

Det at købe en port - automatisk, elektrisk eller manuel - kan derfor være en svær proces, og det kan være svært at finde den rette port, som dækker et behov, der i forvejen er svært at definere. Derfor sammenligner Ekspertvalg produkter på tværs af fabrikanter og hjælper med at finde den port, som passer til netop din virksomheds.

Aluport

Hvilke funktioner har en port?

En port er helt grundlæggende en større dør, som bruges til enten indgangskontrol, adgangsbegrænsning eller bare til at holde en større åbning lukket. Porte kan altså bruges i en lang række andre situationer: Porte kan bruges som døre til fabrikker, stalde, hangarer, parkeringsanlæg, industrianlæg, lagre mm.

Behovet hos den enkelte virksomhed afgør i høj grad hvilken funktion porten skal have, og dermed også hvilken type port virksomheden bør anskaffe. En port kan dermed bruges til forskellige funktioner, som kan variere alt efter virksomhedens behov.

Hvilken type port bør jeg vælge?

Der findes en lang række forskellige porte, hver med sine fordele. Det vigtigste man bør spørge sig selv om, er hvad porten skal bruges til, altså hvilken funktion porten skal have. Hvis en port blot skal virke afskrækkende på venligtsindede uvedkommende, kan man sagtens vælge at anskaffe sig en port af lavere kvalitet. Hvis man derimod har brug for porte som effektivt kan holde uvedkommende, som vil forsøge at forcere området, ude, så bør man vælge en kraftig port, som man ikke uden videre kan bryde op.

Den daglige åbningsfrekvens påvirker samtidig hvilken lukkemekanisme man bør vælge. Hvis porten skal åbnes hyppigt hver eneste dag, bør man sandsynligvis vælge en automatisk port. Hvis porten derimod blot skal åbnes fx en enkelt gang om dagen, kan man med fordel vælge at anskaffe sig en manuel port i stedet. En port, som skal bruges til at holde en staldåbning lukket, og dermed fx holde grisene inde, vil altså adskille sig markant fra en port ved et industrianlæg, som skal holde uvedkommende ude fra en bygning om natten.

Overordnet set findes denne type porte:

Hvad er fordelen ved en elektrisk port?

En elektrisk port, også kaldet en automatisk port, er en port, som styres automatisk af en bruger, og som derfor ikke har en manuel lukkemekanisme. Den automatiske port har derfor den fordel, at porten ikke nødvendigvis behøver at blive manuelt åbnet af en person, som fx en vagt eller brugeren selv. Det kan være en stor fordel at have en automatisk port, hvis man fx som chauffør kommer kørende, og dermed ikke behøver at stige ud af lastbilen for at åbne porten.

På den måde kan en elektrisk port være med til at sikre en højere logistisk effektivitet, ved at gøre adgangen til et givent område betydeligt nemmere, uden at man går på kompromis med sikkerheden i forhold til adgangskontrollen af uvedkommende.

Stor Skydeport

Hvilken pris er der på porte?

Prisen på en port varierer en hel del afhængigt af en række forhold. For det første afhænger priser på porte af portens lukkemekanisme. En port med manuel lukkemekanisme vil som regel være en billig port, mens en automatisk eller elektrisk port vil have en pris som er langt højere.

Samtidig afhænger prisen i høj grad af hvor stor porten skal være. Hvis det blot skal være en port som dækker en åbning på størrelse med en dør, vil det være en forholdsvis billig port. Hvis porten på den anden side skal installeres på en større bygning, som fx en hangar, vil det være en pris som er langt højere end for den lille port.

Kvaliteten på en port påvirker selvfølgelig også portens pris i høj grad, da en højkvalitets port vil have en betydelig højere pris end en port af lavere kvalitet.

Få et tilbud på en port!

Hvis man som virksomhed har brug for en port, og ikke har ekspertviden på området for porte, kan markedet som sagt virke meget uoverskueligt. Derfor hjælper Ekspertvalg med at finde den helt rette leverandør af porte, som kan opfylde netop din virksomheds portbehov.

Ekspertvalg sammenligner en lang række leverandører og giver dig flere tilbud på porte, så du i ro og mag kan finde den port som passer til dit behov for porte.