Aluporte

Sammenlign pris og kvalitet på aluporte - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Områdesikring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvordan vil du områdesikre din ejendom?

Det tager under et minut!

Info om aluporte

Hvis der opstår et behov for anskaffelse af aluporte i en virksomhed, er det tit rigtig svært at definere det helt konkrete behov. Bl.a. på grund af holdbarhedstiden på en aluport, er aluporte nemlig sjældent et produkt en virksomhed anskaffer mere end én gang. Samtidig kan markedet for aluporte virke utrolig svært at danne sig et overblik over, hvis man netop ikke har erfaring med anskaffelse af en alu port eller områdesikring generelt.

Netop derfor kan Ekspertvalg assistere ved anskaffelsesprocessen, ved at sammenligne tilbud og sørge for, at din virksomhed bliver kontaktet af flere forskellige leverandører af aluporte. Dette sker med henblik på at modtage et tilbud, som passer netop din virksomheds behov for en aluport.

Hvad er en aluport?

Aluporte er porte, der som sådan blot er en form for større dør, som passer til en virksomheds åbning i en bygning. Det som adskiller en aluport fra en dør er, at det er sektioner af aluminium som er sat sammen, for at aluporten kan rulles sammen oppe over portåbningen. Da aluporte åbnes ved at de rulles sammen over portåbningen, er det en portløsning som er utroligt funktionel og som kan installeres på langt de fleste åbninger, da det altså er en løsning, som er langt mindre pladskrævende end fx en svingport.

Samtidig har aluporte den fordel, at de i langt de fleste tilfælde bliver specialproduceret til den enkelte kunde, og dermed tilpasset den enkelte virksomheds specifikke behov og mål. På den måde kan man som virksomhed være sikker på, at man nemt kan finde aluminiumsporte, som passer til selv de mest specielle mål og behov.

Staalporte1

Bør jeg overveje at anskaffe en automatisk aluminiumsport?

Når man skal anskaffe en aluport er det vigtigt at overveje, om der samtidig skal installeres et automatisk lukkesystem. Hvorvidt man bør anskaffe en automatisk aluport, afgøres som regel af den tiltænkte funktion, som aluporten skal udfylde og, mere specifikt, hvor hyppigt aluporten skal åbnes og lukkes.

Hvis man blot har brug for en aluport som skal åbnes ved virksomhedens åbningstid og lukkes en enkel gang ved lukketid, kan det virke overflødigt at tilkøbe et elektronisk lukkesystem, og det vil være mere naturligt at åbne aluporten ved håndkraft. Er det derimod tiltænkt at aluporten skal åbnes ofte, vil det være langt mere naturligt at anskaffe en automatisk aluport.

Det vil dog typisk være en fordel med elektroniske aluporte i langt de fleste virksomheder, da det er de færreste virksomheder, som ikke har behov for at åbne og lukke aluporten adskillige gang i løbet af en arbejdsdag. Derfor er det som regel en undtagelse ikke at tilkøbe en automatisk lukkemekanisme, når man køber aluporte, og det er da også de færreste virksomheder som køber manuelle aluporte.

Aluport

Hvilke priser er der på aluporte?

Prisen på aluporte varierer en hel del og den eksakte pris afhænger af en lang række faktorer, samt din virksomheds specifikke behov. Der findes nemlig utroligt mange forskellige aluporte, hver med forskellige fordele, størrelser, styrker og derved også forskellige priser. Prisen på aluporte afhænger først og fremmest af aluportens kvalitet og styrke. Hvis man vælger at købe en kraftig aluport af tungt metal, som er svært at bryde op, vil aluporten umiddelbart være af en højere pris end lavkvalitetsaluporte.

Aluportens størrelse har også afgørende betydning for den endelige pris, da en aluport som skal dække en stor åbning hvor fx en lastbil kan passere, koster mere, end små aluporte hvor kun gående personer kan passere. Hvorvidt man vælger at tilkøbe det automatiske lukkesystem, eller man blot vil kunne åbne og lukke aluporten ved håndkraft, har også afgørende betydning for den endelige pris. Da der findes en lang række faktorer som har indflydelse på prisen, er det utrolig svært at vise et overslag på en pris på aluporte.

Hvis man ønsker en helt konkret pris på aluporte, kan man udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter man vil blive kontaktet af flere forskellige leverandører af aluporte og modtage flere tilbud, som passer til netop din virksomheds specifikke omstændigheder og behov.

El Porte i aluminium paa industri bygning

Få et tilbud på aluporte!

Når behovet for en aluport opstår, er det som regel svært at definere et specifikt behov i en virksomhed, som ikke har erfaring med områdesikring. Samtidig virker markedet for aluporte en uoverskueligt for langt de fleste, som skal indhente information om en virksomheds muligheder i forbindelse med anskaffelse af aluporte.

Derfor assisterer Ekspertvalg ved at indhente og sammenligne tilbud på aluporte fra en lang række forskellige leverandører. Når man udfylder kontaktformularen sikrer man sig, at man bliver kontaktet af flere forskellige udbydere af aluporte med henblik på at modtage et tilbud, som er tilpasset virksomhedens helt specifikke behov for aluporte.