El porte

Sammenlign pris og kvalitet på el porte - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Områdesikring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvordan vil du områdesikre din ejendom?

Det tager under et minut!

Info om elporte

Langt de fleste virksomheder har et behov for en effektiv områdesikring, men når der opstår et behov for at købe elporte, kan det dog hurtigt virke som en meget uoverskuelig proces. Det kan nemlig til at starte med være svært at definere virksomhedens helt konkrete behov for elporte, samtidig med at udbuddet på markedet for elporte hurtigt kan vise sig at være svært at danne sig et overblik over. Ekspertvalg specialiserer sig i at indhente tilbud fra en lang række forskellige leverandører af porte, og herefter finde de tilbud på elporte som passer bedst til det enkelte tilfælde.

Hvad er fordelene hvad elporte?

Ved anskaffelse af et portsystem, er det vigtigt at overveje om man skal købe elporte istedet for almindelige porte. Hvis man vælger at anskaffe elporte har det den klare fordel at portene kan åbnes automatisk via et elektronisk lukkesystem. Hvis virksomhedens porte ofte skal åbnes og lukkes i løbet af en arbejdsdag, er det ofte praktisk at det kan gøres så let som ved et tryk på en knap. På den måde sikres en hurtig og nem passage, samtidig med at åbningen effektivt sikres efter lukketid.

Automatiske el porte er altså både funktionelle og utroligt driftsikre løsninger til ethvert behov for elporte. Hvis man som virksomhed befinder sig på logistikmarkedet, kan det være en stor fordel at benytte elporte frem for almindelige manuelle porte, da de kan spare en betydelig mængde tid og besvær.

Forskellen på elporte og almindelige porte er egentlig blot at elporte åbnes ved hjælp af en lille motor som nemt betjenes, som regel ved hjælp af en knap. Hvis man allerede har en manuel skydeport, rulleport eller stålport er det ofte muligt at installeret den automatiske motor efterfølgende således at porten kan omdannes til en elport.

Stor Skydeport

Er det muligt at få specialtilpassede elektriske porte?

Langt de fleste virksomheder har en generel ide om at det kan være svært at finde den rette løsning som passer til netop deres helt specifikke behov. Det er dog helt unødvendigt at spekulere over hvorvidt der findes elporte som kan dække selv de mest særlige behov. Stort set alle elporte på markedet er nemlig lavet af metal sektioner som tilpasses og sættes sammen efter man som virksomhed har bestil en elport. Derfor vil det i langt de fleste tilfælde være naturligt at leverandøren tilpasser elporten fuldstændig efter virksomhedens specifikke mål og behov.

Hvad hvilke priser er der på automatiske el porte?

I og med at der findes utroligt mange forskellige typer og modeller af elporte, hver med sine styrker, fordele og driftshastigheder. Det er derfor svært at oplyse en pris på en så stor produktkategori som elporte, uden at kende mere til de nærmere omstændigheder. Priser på elporte varierer derfor efter en lang række forhold.

Prisen på en el port afhænger først og fremmest af kvaliteten af elporten. Hvis man vælger at anskaffe en af de tungeste varianter og samtidig en af de elporte af høj kvalitet, vil prisen samtidig være markant højere end hvis man derimod vælger at anskaffe en elport som måske hverken har den samme kvalitet eller styrke.

En anden faktor som også har betydelig indflydelse på en pris på elporte, er hvor stor elporten skal være. Hvis man skal bruge forholdsvis store elporte, som en lastbil fx kan køre igennem, er prisen også markant højere end hvis man blot skal have installeret en elport som kan åbne for passage for enkeltpersoner eller eventuelt en gaffeltruck.

Prisen afhænger også til dels af hvorvidt man ønsker at elporten kan operere ved høje hastigheder, eller man blot har brug for en elport som kan åbnes ved en almindelig hastighed. En ting som også kan påvirke prisen på elporte er hvorvidt virksomheden har særlige tætheds- eller varmekrav. Hvis man som virksomhed har behov for elporte som lukker særligt tæt, eller at bygningen skal opretholde en særlig temperatur, så skal man anskaffe en specialtilpasset elport som kan leve op til de konkrete krav. Dette vil i langt de fleste tilfælde påvirke den endelige pris på elporten en hel del.

El Port til lagerhal

Få et tilbud på en elektrisk port!

Når der i en virksomhed opstår et behov for elporte, kan det virke svært at definere det helt konkrete behov hvis man ikke har tidligere erfaring med anskaffelse af produkter inden for områdesikring. Udover at virksomhedens eget behov kan virke uoverskueligt, så kan selve udbuddet af elporte på det danske marked virke svært at danne sig et overblik over.

Netop derfor specialiserer Ekspertvalg sig i at indsamle tilbud på elporte fra en lang række forskellige fabrikanter og finde flere tilbud som bedste dækker den enkelte virksomheds behov. Ekspertvalg kan derfor assistere netop din virksomhed i at finde den elportløsning som passer bedst til netop din virksomheds specifikke behov.