Skydeporte

Sammenlign pris og kvalitet på skydeporte - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Områdesikring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvordan vil du områdesikre din ejendom?

Det tager under et minut!

Info om skydeporte

Hvis man som virksomhed står overfor at skulle anskaffe en skydeport, kan det være utrolig svært at sætte fingeren på virksomhedens helt præcise behov. Der findes nemlig en lang række forskellige typer og modeller af skydeporte, som alle har forskellige funktioner, kvaliteter, fordele, styrker og priser.

Med et meget stort marked inden for skydeporte, kan det være utrolig forvirrende at skulle danne sig et overblik over udbuddet uden assistance fra eksperter med erfaring på området. Derfor sammenligner vi hos Ekspertvalg skydeporte på tværs af en lang række producenter og leverandører, og vi hjælper aktivt med at finde den skydeport, som kan dække netop din virksomheds konkrete behov. Ved at benytte Ekspertvalg sikrer man sig, at man modtager de bedste tilbud på porte, og som er tilpasset det helt konkrete behov.

Hvad er fordelen ved en skydeport frem for en almindelig port?

En skydeport adskiller sig fra en almindelig port, ved at lukkemekanismen - hvadend den er automatisk eller manuel - kører på skinner, som typisk ligger i en vinkel på 90° i forhold til den vej eller passage som porten åbner og lukker for. Herved adskiller en skydeport sig betydeligt fra en almindelig port, som normalt enten åbnes som en almindelig dør, eller en rulleport, som trækkes op under taget.

En skydeport vil derfor normalt være funktionel i et udendørs område med hegn, hvor skydeporten på den måde kan skydes hen langs hegnet. Dermed behøver man ikke afsætte en masse plads på området til at skydeporten skal kunne åbnes, som man fx skal i forbindelse med en svingport. En vigtig fordel ved at anskaffe en skydeport fremfor en anden type port er derfor, at man umiddelbart ikke behøver afsætte den samme mængde plads til en skydeport som til fx en svingport.

Skydeport

Hvad er fordelen ved en automatisk skydeport?

En automatisk skydeport har en række fordele som er værd at tage med i betragtningen, når man anskaffer en skydeport. Elektriske skydeporte har den fordel at de ikke skal opereres manuelt, og at man derfor ikke behøver at stige ud af køretøjet, for at åbne skydeporten.

I en virksomhed med mange daglige passager ved skydeporten, kan det derfor være en stor fordel, at man nemt og hurtigt kan åbne for skydeporten uden at skulle stige ud af køretøjet. På den måde kan man spare en del tid - hvilket kan være utrolig værdifuldt i eksempelvis en logistikvirksomhed.

Ved anskaffelse af en skydeport kan det altså være en god ide grundigt at overveje, om virksomheden er bedst tjent med en automatisk skydeport eller en manuel skydeport. I langt de fleste tilfælde vil det sandsynligvis være en god ide at investere i den automatiske skydeport, for i sidste ende at spare både besvær og penge.

Hvilken pris er der på skydeporte?

Skydeport Hjul i metal

Prisen på en skydeport afhænger af en lang række faktorer og varierer derfor betydeligt alt efter hvilken skydeport man anskaffer. Prisen på en skydeport afhænger først og fremmest af hvorvidt man ønsker en automatisk skydeport, som kan opereres ved hjælp af elektrisk trykknap, eller evt. motion sensorer eller kodekort.

En anden faktor som påvirker skydeportens pris er kvaliteten og skydesportens materiale. Hvis skydeporten er en højkvalitets skydeport af tungt galvaniseret smedejern, vil skydeporten være af en betydelig højere pris, end hvis det drejer sig om en skydeport af lav kvalitet, som er produceret af et billigt og ikke særlig holdbart materiale.

Prisen på skydeporte kan også variere alt efter om man samtidig vil tilkøbe skinner til skydeporten, og hvorvidt producenten tager en ekstra pris for at købe skinnerne eller om de er med i prisen. Prisen på skydeporte kan også afhænge af hvorvidt installering af skydeporten, såvel som skinner til skydeporten, er medregnet i prisen eller ej, og om man skal betale en ekstra pris for service på sin skydeport.

Der er altså en lang række forhold som har afgørende betydning for prisen på skydeporte og det er derfor svært at oplyse en præcis pris. Hvis man ønsker en nøjagtig pris, bør man derfor udfylde kontaktformularen og modtage et par tilbud med en konkret pris.

Få et tilbud på en skydeport!

Når man i en virksomhed skal anskaffe en skydeport, kan det være svært at definere det helt præcise beho, uden at have forudgående erfaring med anskaffelse af skydeporte. Denne erfaring besidder de færreste virksomheder, idet man sjældent køber skydeporte mere end en enkelt gang, eftersom en skydeport som regel kan holde i mange år.

Samtidig kan markedet for skydeporte være utrolig svært at overskue, og det kan være en vanskelig proces at finde frem til den helt rigtige løsning. Netop derfor sammenligner Ekspertvalg skydeporte på tværs af fabrikanter, og hjælper virksomheder med at finde den optimale løsning ved at vise adskillige tilbud, tilpasset til den enkelte virksomheds behov, fra forskellige leverandører.