Stålporte

Sammenlign pris og kvalitet på stålporte - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Områdesikring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvordan vil du områdesikre din ejendom?

Det tager under et minut!

Info om stålporte

Virksomheder såvel som offentlige instanser som gerne vil sikre sig imod indbrud, terrorisme såvel som simpel indtrængen af uvedkommende personer vil ofte have et behov for at anskaffe sig en stålport. Det kan dog være en uoverskuelig proces at finde den helt rigtige stålport, da det danske marked for stålporte kan virke utrolig bredt. Samtidig kan det at finde de rette stålporte besværliggøres hvis man ikke har erfaring i at analysere virksomhedens helt konkrete behov og de omstændigheder som ligger til grund for det konkrete behov. Netop derfor kan Ekspertvalg assistere med at finde den perfekte løsning til ethvert behov for porte, ved at sammenligne tilbud fra en del forskellige leverandører, og derved finde flere tilbud som bedst passer til netop din virksomheds helt specifikke behov.

Staalport2

Hvad er fordelene ved at anskaffe en stålport?

Langt de fleste virksomheder har behov for den ene eller anden form for områdesikring. For virksomheder med et udendørs anlæg eller tilkørsel til evt. lagerhal, vil det ofte være en god ide at have en stålport som kan forhindre uvedkommende trafik på virksomhedens område uden for virksomhedens åbningstid. Ved at anskaffe en stålport sikrer man sig derved at det kun er folk med ærinde hos virksomheden som befinder sig inde på området eller i selve bygningen. I en del tilfælde vil en stålport have samme åbningsmekanisme som en normal dør, og er derfor utrolig nem at betjene da den blot skal åbnes manuelt.

Dette vil også i langt de fleste tilfælde være den type port som passer bedst til de fleste virksomheder som blot skal have lukket for adgangen til virksomhedens område uden for åbningstiden, da den derved blot skal åbnes og lukkes en enkelt gang om dagen. Det er dog i visse tilfælde muligt at tilkøbe en motor til en stålport, således at det er muligt at åbne stålporten automatisk. Dette kan være en fordel hvis stålporten skal benyttes som adgangskontrol med en høj daglig åbnings- og lukningsfrekvens.

Dette vil typisk være tilfældet hvis man køber en skydeport, som er langt tungere end andre typer stålporte. Hvis stålporten til gengæld skal være en rulleport, bør man også overveje hvor tit stålporten skal åbnes hver dag, men i langt de fleste tilfælde vil det være fordelagtigt at købe en stålport med rullemekanisme med en åbningsmotor, da den typisk vil have en høj daglig åbningsfrekvens. Der er samtidig stor forskel på hvor vanskeligt det er for personer til fods forcere de forskellige typer stålporte, men en vigtig fordel man får ved anskaffelse af en stålport er at den sender et stærkt signal om at det ikke er tilladt for uvedkommende at trænge ind på området.

Skydeport i staal med hjul

Find en pris på stålporte

Markedet for stålporte er utroligt bredt, og man kan få stålporte som passer til ethvert behov. Da stålporte er en utrolig bred produktkategori er det svært at oplyse en helt præcis pris på en stålport uden at kende de nærmere omstændigheder. Prisen på stålporte varierer nemlig efter en lang række forhold, som fuldt ud afhænger at det enkelte tilfælde. Prisen på en stålport afhænger først og fremmest af hvilken type stålport man har behov for. Hvis virksomheden har behov for en tung stålport af høj kvalitet, som kan modstå påkørsel af langt de fleste køretøjer, er prisen langt højere end for en tilsvarende stålport som blot skal signalere at området er afspærret for uvedkommende trafik. Da stålporte netop findes i mange forskellige typer og modeller, er det utrolig vanskeligt at oplyse en præcis pris uden at kende de nærmere omstændighederne. Hvis man ønsker at få oplyst et tilbud på en stålport, bør man udfylde kontaktformularen i højre side af skærmen, hvorefter man vil blive kontaktet af flere leverandører af stålporte som hver især vil give et tilbud på en stålport som passer til virksomhedens helt specifikke behov.

Få et tilbud på stålporte!

Når man som virksomhed skal anskaffe stålporte, er det ofte svært at danne sig et godt overblik over virksomhedens eget konkrete behov for portsikring uden tidligere erfaring med områdesikring af virksomheder. Det kan samtidig være svært at overskue udbuddet på markedet for stålporte, da der findes en lang række forskellige leverandører af stålporte som hver især har mange forskellige typer og modeller som passer til ethvert behov. Ekspertvalg kan derfor assistere med at finde den rette løsning inden for stålporte ved at sammenligne tilbud fra en lang række forskellige leverandører. Ved at udfylde kontaktformularen sikrer man sig at man bliver kontaktet af flere forskellige leverandører som hver især kan give et tilbud på stålporte som er tilpasset til det helt konkrete behov.