Svingporte

Sammenlign pris og kvalitet på svingporte - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Områdesikring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvordan vil du områdesikre din ejendom?

Det tager under et minut!

Info om svingporte

Når man som virksomhed står overfor at skulle anskaffe effektiv områdesikring, vil der i mange tilfælde være behov for at købe svingporte. Det kan dog være en vanskelig proces at anskaffe en svingport, hvis man ikke tidligere har erfaring med indkøb af nogen form for områdesikring, da virksomhedens konkrete behov kan være svært at definere. Det kan også samtidig være et problem at overskue markedet for svingporte, da der findes en lang række forskellige fabrikanter og leverandører af svingporte hver især med et bredt udvalg af svingporte. Derfor kan Ekspertvalg assistere i processen ved at indhente tilbud fra en lang række leverandører af svingporte og finde flere tilbud som bedst passer til netop din virksomheds behov for en svingport.

Hvad er fordelene ved automatiske svingporte?

Når man overvejer at investere i porte, er det vigtigt at have i tankerne om man har brug for automatiske svingporte eller manuelle svingporte. Hvis man har behov for en svingport som skal fungere som adgangskontrol, altså kontrollere hver enkelt forbipasserende og derved have en hyppig åbningsfrekvens, vil det være oplagt at anskaffe en automatisk svingport. På den måde opnår man en højere funktionalitet ved at man som bruger af svingporten (fx en vagt eller chaufføren ved hjælp af et nøglekort) ikke behøver manuelt at åbne svingporten. Automatiske svingporte vil også være mere attraktive for virksomheder som gerne vil signalere kvalitet, service og eksklusivitet. Automatiske svingporte er samtidig med til at optimere den logistiske process i de fleste transportvirksomheder. Hvis man derimod blot skal åbne svingporten enkel gang ved åbningstid og lukke den ved lukketid så kan det være mere optimalt med en manuel svingport.

Svingporte

Er det muligt at få en specialtilpasset svingport?

Det er yderst sjældent at to virksomheder har samme identiske behov for en svingport. Det er netop en af grundene til at der findes så mange forskellige typer og mål på svingporte. Det hænder dog at der ikke findes en svingport på markedet som passer til det konkrete behov. En del af de svingporte som pt er på markedet kan til en vis grad tilpasses til det enkelte behov ved at udforme ekstra elementer eller tilpasse de eksisterende elementer. I nogle tilfælde er det også muligt at få specialfremstillet en svingport, dette vil dog ofte være forbundet med en højere pris. For at høre nærmere om muligheden for at få en svingport som passer til et specifikt behov bør man udfylde kontaktformularen i højre side af skærmen, hvorefter man vil blive kontaktet af flere forskellige leverandører af svingporte.

Hvad er prisen på en svingport?

Svingport Hængsel i kraftigt materiale

Prisen på svingporte varierer en hel del, og afhænger af en lang række faktorer. Først og fremmest afhænger den samlede pris på svingporte af størrelsen af svingporten. En stor svingport med en åbningsbredde på eksempelvis 6 meter vil typisk have en pris som er omtrent dobbelt så stor som en svingport med en åbningsbredde på 3 meter. Størrelsen er derfor en god indikator på den relative pris på en svingport.

En anden faktor som også har indflydelse på prisen er det materiale som svingporten er fabrikeret af. Hvis det handler om en svingport af galvaniseret stål vil prisen som regel være lavere end hvis det drejer sig om en pulverlakeret svingport. Svingportens pris afhænger også af hvorvidt man ønsker en automatisk svingport eller en manuel svingport. En svingport med en automatisk åbningsmotor vil i stort set alle tilfælde resultere i en højere pris end for manuelle svingporte. Samtidig påvirker det prisen på en svingport hvorvidt man ønsker ekstra service, et specialtilpasset styringssystem, om man selv ønsker installere svingporten.

Da der netop findes en lang række forskellige typer og modeller af svingporte, er det utroligt svært at oplyse den præcis pris på en svingport uden at kende de nærmere omstændigheder. Hvis man ønsker at få oplyst en pris kan man udfylde kontaktformularen hvorefter man vil blive kontaktet af fire forskellige leverandører af svingporte som kan give 4 tilbud som hver især er tilpasset til det specifikke behov.

Få et tilbud på svingporte!

Virksomheder uden forudgående erfaring med anskaffelse af områdesikring har ofte svært ved at definere behovet for svingporte. Samtidig er markedet for svingporte som regel utroligt svært at overskue, i og med der er et højt antal udbydere og producenter af svingporte på det danske marked. Ekspertvalg har erfaring i at indhente og sammenligne tilbud på svingporte fra en lang række leverandører af svingporte. Ved at udfylde kontaktformularen sikrer man sig at man bliver kontaktet af flere leverandører af svingporte som hver især har et tilbud på en svingport som passer til det helt specifikke behov.